Už jen představa že nám budou vládnout babišovci mě děsí. Ale jedno vím jistě já ani velká část národa se s tím nesmíří. Nebude to hezký období v našich zemích.
Vy si myslíte , že pokud by Babišovi stačilo k většině spojení s SPD a třeba Motoristy, že by se dokázali dohodnout? Neumím si představit, jak se bude domlouvat Babiš, Okamura, Rajchl a Turek
V zájmu bezpečnosti naší země našich dětí a vnuků doufám že se naše země zachráni sama a Babiš už nikdy nevyhraje
A co uděláte když vyhraje,to bych chtěla vědět....
Ja v zajmu deti doufám že ODS uz nikdy nevyhraje, prahnou po zbrojeni
Slepě podporují Brusel bez ohledu na České občany.
My jste také Brusel nechytrý člověče. A zbrojení je jediný způsob jak se nestat opět gubernii Ruska.
Opět provokace neschopných novinářů Forum 24 . Těmto nesmyslným blábolům věří jenom hlupáci kteří podporují neschopnou a prolhanou vládu.
Jestli tou neschopnou a prolhanou vládou myslíte ANO/ČSSD + KSČM, tak plně souhlasím.
O čem tady neustále spekulujete, vaříte z vody a zatím to není k jídlu, počkejte si po volbách kdo, co a s kým, potom můžete dá prostor vaším spekulacím.
Lepší zdravý selský rozum, než ideologicky vymaštěný mozek Šafře.
Podle specificky jemnocitného způsobu projevu usuzuji na Babišovu školu, mám pravdu?
Jestli ma Babis pud sebezachovy nevezne do vlady okamuru a jeho spolek.Budou chtit kazdy ministerske kreslo a dopadne to jak na Slovensku kde vydiraji vladu 3 poslanci
Tak to by byl konec pro ANO se všemi koalice možná jen ne pětidemolice.
Češi by rádi silného lva a pak zcela nepochopitelně místo staršího kocoura radši volí lasičku.
Fiala musí bezpodmínečně skončit. Už nadělal škody dost.