1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 25 dny

Už jen představa že nám budou vládnout babišovci mě děsí. Ale jedno vím jistě já ani velká část národa se s tím nesmíří. Nebude to hezký období v našich zemích.

19
Zdeněk Veselý

Vy si myslíte , že pokud by Babišovi stačilo k většině spojení s SPD a třeba Motoristy, že by se dokázali dohodnout? Neumím si představit, jak se bude domlouvat Babiš, Okamura, Rajchl a Turek

7
Před 25 dny

V zájmu bezpečnosti naší země našich dětí a vnuků doufám že se naše země zachráni sama a Babiš už nikdy nevyhraje

30
Před 25 dny
Vlasta Lišková

A co uděláte když vyhraje,to bych chtěla vědět....

1
Zobrazit další reakci
Před 25 dny

Ja v zajmu deti doufám že ODS uz nikdy nevyhraje, prahnou po zbrojeni

Slepě podporují Brusel bez ohledu na České občany.

32
Před 25 dny
Jaroslav Tesarek

My jste také Brusel nechytrý člověče. A zbrojení je jediný způsob jak se nestat opět gubernii Ruska.

12
Před 24 dny

Opět provokace neschopných novinářů Forum 24 . Těmto nesmyslným blábolům věří jenom hlupáci kteří podporují neschopnou a prolhanou vládu.

4
Před 24 dny
František Hruška

Jestli tou neschopnou a prolhanou vládou myslíte ANO/ČSSD + KSČM, tak plně souhlasím.

2

O čem tady neustále spekulujete, vaříte z vody a zatím to není k jídlu, počkejte si po volbách kdo, co a s kým, potom můžete dá prostor vaším spekulacím.

3
Před 25 dny

Lepší zdravý selský rozum, než ideologicky vymaštěný mozek Šafře.

11
Před 25 dny
Tomáš Uc

Podle specificky jemnocitného způsobu projevu usuzuji na Babišovu školu, mám pravdu?

2
Před 25 dny

Jestli ma Babis pud sebezachovy nevezne do vlady okamuru a jeho spolek.Budou chtit kazdy ministerske kreslo a dopadne to jak na Slovensku kde vydiraji vladu 3 poslanci

2
Před 23 dny

Tak to by byl konec pro ANO se všemi koalice možná jen ne pětidemolice.

Před 25 dny

Češi by rádi silného lva a pak zcela nepochopitelně místo staršího kocoura radši volí lasičku.

1
Před 24 dny

Fiala musí bezpodmínečně skončit. Už nadělal škody dost.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt