A proto nebudeme nikdy patřit mezi nejšťastnejsi země,i kdybychom tady zítra našli ropu.zlato,břidlici.....k tomu je třeba aby občané měli pocit,že existuje spravedlnost nebo,že se o ní stát aspoň snaží.Dcera žije v Dánsku a tam to funguje opravdu jinak.Proto patří mezi nejšťastnější země světa..
I když nemají žádné velké nerostné bohatství.
Vrátila jsem se kvůli otci, na kterého se bratr vykašlal. Otec oproti mně to tu miloval. Ale byl to můj milovaný zlatý táta. Přeji dceři hodně štěstí. Děti žijící tady, ty budou mít jen oči pro pláč.
Problém je v tom, že většina lidí se o politiku nezajímá, nebo nedokáže pochopit, co je Bureš zač a že ANO je jen privátní sekta na vysávání státu a hromadění Burešova majetku a moci. Na tyto lidi funguje StBácké lhaní, podpásové překrucování reality a stupidní marketingová "videjka" s poskakující Schillerovou.
Má to tu ten StBák snadné se svou mocnou marketingovou mašinou.
Odkaz
Ovšem Nutellové bandě se těžko někdo vyrovná.Říkalo se že Babiš nás zadlužil že to budou splácet ještě naše děti a teď za pětizbuzu jsme zadluženi tak, že to budou splácet naše vnuci.To je hospodaření.Nezapomeňte tu hrůzu volit!
Pro Babiše ani Trumpa žádná přikázání - ani zákony neplatí.
Toto jsou tvorové BEZ morálky !
V obou případech zde máme cca polovinu voličů, kteří jsou na tom stejně jako tito dva - morálka je u nich na posledním místě.
V USA i ČR !!! 🧛♂️✊🫢👎
A vy taky nemáte žádná omezení, vlastně ano - ale morálka to není, ale s omezením to úzce souvisí...... Ale máte tam hezké postavičky - emotikonky,. I ty přece charakterizují pisatele! Ty zřejmě spojují systém určující dotační systém u nás s Trumpem. Pro takovou genialitu člověk musí sáhnout hluboko do kapsy (nebo mozku?) - vždyť tady je to jedno.
Zdravím . Pisálku proč nejste spravedlivý ? Zapomínáte na třetinu ministru této Vlády ,včetně p. premiéra .To ,že je nezmíníte se z nich nestanou poctivi lidé ,dodržující desatero .
Tento komentář byl smazán uživatelem.
StBákově sektě to nevadí, protože od něj dostanou úplatky a my ostatní je zacvakáme, jsou to zkorumpovaní křiváci.
Burešbabiš si to opakoval tak často, že vůči tomuto přikázání získal imunitu.
A navíc Masarykovo
Nebát se a nekrást,
upravil na
Nebát se krást.
Hnutí Ano vyhraje volby. Kdyby Babiš nebyl stále je tu hnutí Ano, ale volby může také vyhrát SPD . I když tu kopete a plivete kolem sebe Spolu volby nevyhraje toho mají občané už skutečně dost. A můžete pomlouvat a lhát tady jak je libo.
Problém je v tom, že voličům Babiše nevadí, když se nerespektují pravidla a zákony, někteří si možná od toho slibují pro sebe i nějaký profit na úkor ostatních. Pokud by se to ale dotklo jich, tak budou řvát jak tuři.
Pomatený, nenávistný Šafr opět zaperlil. To je neskutečné, jak někteří dezoláti, Šafra nevyjímaje, si záměrně hledají témata pro možnost manipulace s jejich věcnou stránkou. Babiš žádal a dostal dotace. Nic neukradl. Na rozdíl od konkrétních zlodějů z DOZIMETRU, což je parta STAN, na rozdíl od zlodějů z MOTOLA nebo Dopravního podniku, což jsou party kolem podvodných Spolků. Šafr manipuluje, i jemu je cizí Desatero přikázání, kdy Jedenácté, Podvodník mu svědčí a měl by zpytovat své svědomí, které opět ukázalo na jeho děsivý charakter a povahu k tomu.
Je tady raj pro zloděje, kteří nás okrádají a my je stále volíme. Pak bychom si neměli ztěžovat, je to naše vina. Můžeme to napravit, že u voleb hodíme Bureše a jeho kandidátku do koše s odpadky.
A zvolíme další zloděje a možná i horší počkejte si co se vyklube z dozimetru a dalších kauz kolem této vlády jenže o tom pan Šafr psát nebude
Babiš nezná ani planety naší sluneční soustavy, natož všechna přikázání. On zná jen jedno, peníze a moc.
Vy možná znáte planety, ale nedomluvite se třemi světovými jazyky.....tak si opakujte Saturn, Uran ....já jsem buran...