1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 25 dny

Asi to neplatí úplně 100%,ale tenhle člověk má hloupost,která bývá většinou spojena i s arogancí(viz některé příspěvky zde)vepsanou ve tváři.A asi i tam dole,protože nevybavení muži si svůj hendikep často kompenzují velkým autem.

49
Před 25 dny
Ilona Vinsova

Dámo, a víte že já mu fandím. Ne proto, že jel tak rychle, ale pro hloupost, prohnilost a úkladnost režimu, který podobné případy zneužívá k politickým cílům a dehonestaci svých protivníků. Dokonce věřím, že ty pomluvy budou mít kontraproduktivní výsledek.. Porovnejte to s jiným případem - Marka Výborného. V prosinci řídil v obci (kde je taková rychlost určitě nebezpečnější než rychlost na dálnici) rychlostí 92 km/hod., několik měsíců to bylo lidem utajováno a když jsem později četl zprávu o skutku porávě tady na "Fór24" , tak jsem tam našel slova: Výborný je zastupitelem obce .......a v obci i bydlí. Vnímáte rozdíly?

Cítíte tam pach rozkladu společnosti, zneužívání informací, faleš, vyčpělost?

40
Před 25 dnyUpraveno

Arogantní dvoumetrová "hrana", díky bicákům nepřipaží. Třeba i proto zdvižená pravice. Přirozaná a emoční inteligence nic moc. Ďábel je skrytý v detailu. Možná neschopnost vztahů, nepřekonatelná fóbie či problémy s erekcí. Namachrovaní tvrďáci s auty nad 500 kW často kompenzují nějakoý hendikep.

12
Před 21 dny
Jiří Odvárko

Další "erektik"! Třeba rektální, co?🧨

1
Před 25 dny

Na toto téma už toho bylo napsáno fakt hodně - ale cosi mi říká, že i tento případ půjde tam, kam šel Turkův případ s nabádáním k fyzickému násilí vůči konkrétní osobě a kam šly až doposud všechny Burešovy případy, čili do ztracena neboli do kytek. A přitom nejúčinnější by bylo tomu individuu odebrat ŘP - což by i jeho pochybné následovníky možná přivedlo k náznakům přemýšelní. Howgh!

21
Před 21 dny
Zdeněk Mravčík

Co odebrat a za co❓️🥸

Abyste se za pár let nemuseli zase omlouvat. A náhrada škody, milý Šafře, už nemusí být symbolická. Už na vaše útoky začíná docházet. I když justice je zatím opravdu pomalá. A to nejen proti Turkovi za volantem.

24
Před 25 dny
Jaroslav Lněnička

A jéje, potrefená husa kejhá, že pravdivý popis situace je útok.

23
Před 25 dny

No vidíte a ministr současné Fialovy vlády přišel dokonce o řidičák, protože jel obcí jako prase ....

Ale to Šafr nenapíše, protože je to taky...no však víte co chci říct.

Ministr Výborný přišel o řidičský průkaz kvůli rychlé jízdě v obci.

Odkaz

A asi snad všichni shondeme na tom, že jet kilem obcí je daleko nebezpečnější než jet dvoukilem na rovném úseku po dálnici.

5

I mě fascinuje, když na dálnici někoho předjíždím zhruba rychlostí 140 km/h a dojede mě nějaký frajírek, který se mě snaží vytlačit někam pryč, aby se mohl vzápětí vzdálit zhruba tou dvoustovkou. Také bych byla raději, kdyby policie šla po těchto nebezpečných individuích, místo zastavování řidičů, kteří se žádného přestupku nedopustili; preventivní kontrolu čehokoliv opravdu považuji za buzeraci a bude mi vadit nejspíš do smrti.

Pokud bude někdo jezdit příliš vysokou rychlostí po našich dálnicích, nespíš se brzy "vyeliminuje" sám. Stalo se vám někdy, že vám při předjíždění kolony nákladních vozidel jedno z nich bez směrovek vjelo do cesty? Mně ano a brzdila jsem pomalu i očima. A to jsem jela jenom těch povolených 130 km/h. Nebo vyjeli jste na horizont a najednou kolona v obou pruzích a blikající směrovky u všech? Je to typický obrázek českých dálnic.

Když nějaký šílenec ve vysoké rychlosti napálí do náklaďáku, většinou to odskáče jen on sám; možná ještě někdo, kdo jede s ním. Ale když se nabourá do kolony stojících či pomalu popojíždějících vozidel, následky mohou být fatální pro spoustu nevinných lidí. Už z tohoto důvodu je nutné, aby policie posílala řidičské průkazy těchto šílenců do "čistírny" na hodně dlouho. A jejich držitele nejlépe za katr kvůli obecnému ohrožení. Možná by jim potom trochu spadl hřebínek...

Přeji hezký den všem.

20
Před 25 dny
Esterpeggy Šťastná

Na vašem místě začnu v první řadě tím, že přestanete jezdit 140, ale budete si držet na dálnici rychlost DO 130 km/h. Potom můžete komentovat jiné.

7
Před 24 dny

Tak dobrá, tak opentlit Turka za jízdu a hned sejmout Rakušana se STANEM za oficiálně 18 zavražděných za DOZIMETR. To by byl šok demokracie.

1
Před 25 dny

Šafře, naučte se nazpaměť radši toto:

"Omlouváme se panu Janu Tománkovi, že jsme zveřejnili článek, v němž jej nepravdivě označujeme jako antivaxera, který se radoval ze smrti osmnáctileté dcery starosty a v němž nepravdivě uvádíme, že je šiřitelem lží odpovědným za smrt desítek tisíc lidí."

a taky toto:

Omluva musí být po dobu 30 dnů na webu Forum24, přičemž prvních 24 hodin má být viditelná na hlavní stránce. Stejnou omluvu musí redakce odeslat i písemně žalobci.

13
Před 25 dny

Šafr, vy jste vážně patolízal, to už se ani nedá jinak nazvat, ty vaše výpotky.

Pokud jel Turek po dálnici přes 200 , tak jistě zaslouží přijít o řidičák (tedy když se mu to dokáže a ne že nějaký novinář to v nějakém plátku napíše = pěkně kamerové záznamy a podle zákona), stejně jako ministr Výborný - o kterém jste mimochodem nenapsali ani čárku.

Šafr vy už jste tou svou nenávistí a rozeštváváním lidí dosáhl úplně nové úrovně.

Sám jste se sjel Xanaxem a chlastem, ohrožoval jste lidi a skončil jste za to u soudu

zdroj: Odkaz

a budete tady něco plácat o fašismu.

No nic, oba víme , že už se vám to krátí, že...🙂 takže asi nemá smysl to víc komentovat...

7
Před 24 dny
Adam Šimáček

Pěkně popsané. Srdicko

2
Před 25 dny

No, shodou okolností se dnes připomínala památka 143 životů, které zbytečně vyhasly v loňském roce z důvodu rychlé jízdy v naší republice. Autem jezdím denně, a podobných arogogantních "Turků" potkávám víc než je zdrávo. Asi by bylo fajn, aby policie konala a podobné kousky náležitě "odměňovala"......

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt