kromě kovidu a satanistů jste se trefil a vyjmenoval jste přesně to,z čeho mají lidi strach,protože se to pomalu rýsuje jako dezinformace která se stává pravdou
Tuhle jsem někde viděl jednu nehoráznou totálně dezinformační hlášku. Zněla: FORUM 24 je objektivní a nestranné. 😄
Nevím, kdo tyto evidentní lži vymýšlí, ale tak primitivní lži musí vymyslit primitiv. Chytrý člověk by vymyslel takovou lež, že by jí uvěřil i nevěřící Tomáš. Smutné na tom je, že spousta lidí těmto lžím věří. Jsme tak hloupý národ, nebo se nám nechce přemýšlet a řekneme si, co je psáno, to je dáno?
Já jim věřím a podle mě nejde o lži.
Možná, že nejsou stoprocentně pravdivé, ale určitě jsou blíže pravdě než jejich opak.
Kde nic není, tam se věří i tomu, že země je placatá.🤣
Pokud fiala zůstane, není co volit, to co předvedl je tragédie.
Komplet.
To znamená, že Fiala a Rakušan mluví vždy pravdu a ostatní lžou??? Třeba jako slova Fialy před volbami, že sníží daně??? Taky pravda??? Tomuto článku vůbec nerozumím, co tím chtěl hloupý autor říci 😱
Pan Šafr opět nemá pravdu. Až odejdou uprchlíci zpátky na UA popř. dostanou trvalý pobyt,potom sem začne EU přerozdělovat muslimy.Za každého co odmítneme nebo sám muslim uprchne do Německa budeme platit 6000 euro za jednoho.To je nevyvratitelný fakt.
Kdybyste nelhal.
S tim ockovanim si je autor clanku jist? Ja znam osobne nekolik zmrzacenych.
A nejste zmrzačen na mysli i vy?
Ještě pět měsíců ohlupování. Ráno v poledne i večer. K volbám asi půjdu a možná na truc budu volit komunisty i když je prý naši mocní nemají rádi. Ten jejich program je zajímavý a nemění se jak to zrovna komu pasuje. Konečná je schopná politička a v Poslanecké sněmovně by jí určitě bylo vidět.
Komanče volit nebudu,ale čím víc stran se dostane do sněmovny,tím míň míst zbude na Fialový hnus.
No, někteří naskakujeme i na tyto skutečnosti: (vyvrátí je např. Elfové?)
Odkaz
Hlavně že Babiš platí svým zaměstnancům minimální mzdy.