1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

On tam měl "Za kriminál pro Andreje Babiše", ale nějak mu to při běhu upadlo...

62
Před 1 rokem
Miloš Dvořák

Tobě na hlavu,je to vidět.

75
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

No když vzpomenu, jak Klousek převedl veškerý majetek na manželku se kterou se rozvedl a do dnes bydlí v její vile, tak může akorát držet ústa.

30
Před 1 rokem

Ondřeje Prokopa neznám, ANO je mi volná,

ale pár facek by si měl dát spíše asi pan Kalousek.

I kdyby tam měl napsáno, že běží za Pepíka od vedle,

je to snad jeho věc. Pkud mu to pravidla soutěže dovolila,

tak si tam napsal co chtěl. Kdyby tam bylo, že běží za Kalouska,

tak by se mu mělo tleskat ? Nebo snad měl běžet za Fialu, za

Stanjuru?

15
Před 1 rokem
Jiří Špalek

Co třeba za Gottwalda? Nebo za Urválka? Nebo třeba za Putina a Hitlera? Taky by to nevadilo? Všechno stejná verbež...

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tento pán , by každého nejraději mlátil , raději si dejte pár facek před zrcadlem sám sobě. Dozvíme se někdy výši jeho majetku? Neustále se probírá jen majetek pana Babiše?

28
Před 1 rokem
Lydie Ondráčková

A výše tvého majetku? 😱

14
Před 1 rokem

Ten by taky jenom rozdával rány, primitiv. Kdepak rány, pro neschopné nebo gaunery smetáky, krumpáče a lopaty.

4
Před 1 rokem

Asi je na výplatní pásce od Andreje a Ondřej Prokop ctí: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej!" Fakt se mi zvedá žaludek z charakterů většiny politiků v těch vyšších patrech. Najde se mezi nimi někdo čistý?

36
Před 1 rokem
Miroslav Scheiner

O tom by asi měli něco vědět v F24.

26
Před 1 rokem

Nejsem si jisty jestli Babišovi za majetkové podvody hrozí trest smrti. Nebo mučení jak od bývalých kolegů z STB.

4
Před 1 rokem

A od koho Kalousku? Buď detailnější. Měl si tam být a mohl jsi mu nafackovat. Ale ty dobře víš, že by se z tebe stal okamžitě fackovací panák. Proto vylučuješ svá moudra z nějaké zablešené díry!

21
Před 1 rokem

A proč by nemohl je to jeho názor a prý je u nás demokracie- co vy na to pane Kalousku?

Na to, že na Babiše hledá intenzivně množství lidí co vytáhnout tak toho ještě moc neobjevili a měl by si každý zamést před vlastním prahem. Nejsme dobrá v běhu, ale já by jsem za ty jmenované neběžela ani ve snu!!!

13
Před 1 rokem

Pan Kalousek už nikomu zřejmě dlouho nedal facku...tady měl zase asi svrbění dlaní či pěstí, aby mohl někoho usměrnit. Jemu by se taky mohlo konečně rozsvítit v hlavě...

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt