Demokracie podle Kalouska:"Kdo má jiný názor než já, dostane pár facek"!
Proč této politické mrtvole dávají media prostor?
Zřejmě vám uniklo z příspěvku to nejdůležitější.Zkuste mi prosím lehce ozřejmit,v kterém kriminále,koncentračním táboře,nebo uranovém dole byl Babiš vězněn za své politické názory a jak dlouho tam pobyl?Předem děkuji za vyčerpávající odpověď.
Mám pocit, že by pan Kalósek , také potřeboval pár na zadek..A redaktorům "nezávislého" plátku Fórum by též pár ran na holou prospělo
Vloni na letišti V.H. jeden člověk oslovil mého kamaráda, zda není Kalousek, a potom ještě personál v letadle. ... tak to bude mít radost🙂
Myslíte, že Kalousek byl zase pod párou? Divím se že tomu Kalouskovi dávají zase prostor se znovu zviditelňovat. Vlastně proč se divím, vždyť je to FOTUM 24.
Pane Kalousku výborně, díky. Jen nestačím zírat, co primitivů hned vyrazí za estébáka do boje a další tomu tleskají. To, co udělal Prokop je skutečně na facky, ale co taky od zaměstnance Anofertu čekat?
Šéf pražkého ANO2011 chtěl olízat pozadí Andrejka, ale bylo tam přecpáno. Právě lízala tetka s multiministrem a nechtěli ho připustit.
Tak šel aspoň běhat.
Jen jestli si toho Andrejko vůbec všiml.
Aby nedopadl jako Juchelka.
Rád bych ho potkal aby jsem mu vrátil pár facek za toho mladíka . Jenže on chemik umí jenom kecat přes média.
Kalousku, ty nezklameš, opět jsi vyhrál v soutěži o největšího blba. Blahopřejeme.
.
V nejlepším případě je těsně druhý za Vámi.
Kalousek má ve velikou praxi s fackováním nezletilého, ale tentokrát by mu to neprošlo, asi by dostal pěstí do nosu od Prokopa, podle kterého by si musel opravit foto v občance.
Tak třeba někdo příště poběží za Gestapo , nebo za Goringa, nebo za někoho z NKVD . Nj , nezbývá než běžet za Mašíny a podpořit návrhy na vyznamenání..
Souhlas.