1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Demokracie podle Kalouska:"Kdo má jiný názor než já, dostane pár facek"!

Proč této politické mrtvole dávají media prostor?

14
Před 1 rokem
Václav Vodrážka

Zřejmě vám uniklo z příspěvku to nejdůležitější.Zkuste mi prosím lehce ozřejmit,v kterém kriminále,koncentračním táboře,nebo uranovém dole byl Babiš vězněn za své politické názory a jak dlouho tam pobyl?Předem děkuji za vyčerpávající odpověď.

3
Před 1 rokem

Mám pocit, že by pan Kalósek , také potřeboval pár na zadek..A redaktorům "nezávislého" plátku Fórum by též pár ran na holou prospělo

11
Před 1 rokem

Vloni na letišti V.H. jeden člověk oslovil mého kamaráda, zda není Kalousek, a potom ještě personál v letadle. ... tak to bude mít radost🙂

2
Před 1 rokem

Myslíte, že Kalousek byl zase pod párou? Divím se že tomu Kalouskovi dávají zase prostor se znovu zviditelňovat. Vlastně proč se divím, vždyť je to FOTUM 24.

9
Před 1 rokem

Pane Kalousku výborně, díky. Jen nestačím zírat, co primitivů hned vyrazí za estébáka do boje a další tomu tleskají. To, co udělal Prokop je skutečně na facky, ale co taky od zaměstnance Anofertu čekat?

45
Před 1 rokem

Šéf pražkého ANO2011 chtěl olízat pozadí Andrejka, ale bylo tam přecpáno. Právě lízala tetka s multiministrem a nechtěli ho připustit.

Tak šel aspoň běhat.

Jen jestli si toho Andrejko vůbec všiml.

Aby nedopadl jako Juchelka.

19
Před 1 rokem

Rád bych ho potkal aby jsem mu vrátil pár facek za toho mladíka . Jenže on chemik umí jenom kecat přes média.

16
Před 1 rokem

Kalousku, ty nezklameš, opět jsi vyhrál v soutěži o největšího blba. Blahopřejeme.

46
Před 1 rokem
Jan Jakobovský

.

V nejlepším případě je těsně druhý za Vámi.

15
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Kalousek má ve velikou praxi s fackováním nezletilého, ale tentokrát by mu to neprošlo, asi by dostal pěstí do nosu od Prokopa, podle kterého by si musel opravit foto v občance.

8
Před 1 rokem

Tak třeba někdo příště poběží za Gestapo , nebo za Goringa, nebo za někoho z NKVD . Nj , nezbývá než běžet za Mašíny a podpořit návrhy na vyznamenání..

13
Před 1 rokem
Olda Sako

Souhlas.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt