1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč si tenhle chemik alkoholik stále myslí,že ještě někoho zajímá.Nafackovat by měli vám za inflační doložky u fláternických restitucí

22
Před 1 rokem
Miroslav Dlouhý

například zajímá mě a má velkou pravdu, karásku

11
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Kalousek je mě čím dál více sympatický. Škoda, že odešel z politiky.

Dovede přesně pojmenovat věci tak jak jsou.

29
Před 1 rokem
Roman Solda

Ano, fackovat mlaďochy bez argumentů taky umí.

30
Před 1 rokem

nevím zda kdo vede stat vypada to jako lívanec tech co nic nedokazali a tech co nic nedokažou co ma kalous mluvit sam nic nedokazal ..

9
Před 1 rokem
Josef Loket

Už zase? "Josef Loket" se opět zviditelnil. 😄

2
Před 1 rokem

Ten Kalousek by se pořád jenom rval. Nemyslící ovce pětidemolice při Kalouskových výměšcích jenom bečí.

11
Před 1 rokem

Svatá pravda. Kalousek už měl dávno dostat pár facek. I když by se mu asi těžko rozsvítilo.

20
Před 1 rokem

Jsem zvědav co ten alkoholik bude psát 17 listopadu až půjde položit věnec politruk.

14
Před 1 rokem
David Mařík

Jednou je to špion, podruhé politruk, jsem zvědavý, jaké funkce dle kremelské propagandy pan president ještě zastával.

Před 1 rokem

Zcela souhlasím s panem Kalouskem. Prokop mi připomíná septimána Krhounka z filmu

Škola základ života. Ach ta lidská prostota, nevědomost neomlouvá! Totální drzost!

16
Před 1 rokem

Ať se stará o sebe Kalousek a nestrka 🐽 do čeho mu nic není? Za koho běžela Pekarova? Vložit fotka sem nejde,najdete na fb

5
Před 1 rokem

Pane kalousek Vás kdyby nejen fackovali tak se Vám v kotrbě stejně nerozsvítí.

16
Před 1 rokem
Jiří Horák

Ožrali maji tu výhodu, že je nic nebolí a tak Kaldu fackovat je zbytečné 😄

Před 1 rokem

Pár facek by měl dostat trafikant Kalousek od tisíců mladých lidí,na které přehodil daň z nabytí nemovitostí.Opravdu pomahal mladým k bydlení.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt