Proč si tenhle chemik alkoholik stále myslí,že ještě někoho zajímá.Nafackovat by měli vám za inflační doložky u fláternických restitucí
například zajímá mě a má velkou pravdu, karásku
Kalousek je mě čím dál více sympatický. Škoda, že odešel z politiky.
Dovede přesně pojmenovat věci tak jak jsou.
Ano, fackovat mlaďochy bez argumentů taky umí.
nevím zda kdo vede stat vypada to jako lívanec tech co nic nedokazali a tech co nic nedokažou co ma kalous mluvit sam nic nedokazal ..
Už zase? "Josef Loket" se opět zviditelnil. 😄
Ten Kalousek by se pořád jenom rval. Nemyslící ovce pětidemolice při Kalouskových výměšcích jenom bečí.
Svatá pravda. Kalousek už měl dávno dostat pár facek. I když by se mu asi těžko rozsvítilo.
Jsem zvědav co ten alkoholik bude psát 17 listopadu až půjde položit věnec politruk.
Jednou je to špion, podruhé politruk, jsem zvědavý, jaké funkce dle kremelské propagandy pan president ještě zastával.
Zcela souhlasím s panem Kalouskem. Prokop mi připomíná septimána Krhounka z filmu
Škola základ života. Ach ta lidská prostota, nevědomost neomlouvá! Totální drzost!
Ať se stará o sebe Kalousek a nestrka 🐽 do čeho mu nic není? Za koho běžela Pekarova? Vložit fotka sem nejde,najdete na fb
Pane kalousek Vás kdyby nejen fackovali tak se Vám v kotrbě stejně nerozsvítí.
Ožrali maji tu výhodu, že je nic nebolí a tak Kaldu fackovat je zbytečné 😄
Pár facek by měl dostat trafikant Kalousek od tisíců mladých lidí,na které přehodil daň z nabytí nemovitostí.Opravdu pomahal mladým k bydlení.