Proč ho stále jen urážíte , já mám Babiše ráda a věřím mu a když pro něj nemáte dobré slovo , tak to uráží i mne , snad máte být nestraní.
Estébáka nikdo nemusí urážet. Svým celoživotním konáním se uráží sám.
Babiš mě nezajímá ,ten žádnou morálku nemá.Autor chce ale říci,že když Tibetský Dalajláma, vybízí západ k míru je zrádce ?
Hoši,hoši, vaše vlastní hesla Vás velice brzy, jednoho po druhém zaslouženě vyfackují.
V překladu to znamená, já budu na 100 % premiérem, protože za mnou bude stát většina voličů této země. Strašení českému lidu válkou s Ruskem je podle mne kontraproduktivní. Rusko je daleko a každý soudný člověk dobře ví, že Putin nedojde ani k Dněpru. Tedy mimo tu část, co drží teď. Když bude u něho Pánbůh stát, tak dojde nejdále k Záporoží, a to, kdo ví jest-li. Zatím to tak nevypadá, i když se mermomocí snaží. Rusko není a už nikdy nebude tak silné jako Sovětský svaz. Ta doba je nenávratně pryč. Podle mě to Trump a jeho lidé dobře vědí a podle toho také jednají. Amící si zase naoplátku schlamstnou Grónsko a EU tomu nemůže nijak zabránit. Dánska se nikdo ptát nebude.
Samozřejmě, v překladu z mediální žumpy FORUM24 to ani nic jiného nemůže znamenat. Také byla na podporu "překladu" zvolena ta správná fotografie pana Babiše. Tohle stádo trapných patolízalů současné vlády musí nyní opravdu zvyšovat své obrátky, protože po volbách jim možná vyschnou "demokratické" peníze. A kdo tuhle bandu bezpáteřníků pak bude platit?
Věděli jsme to, jenže 33% jedinců to vědě nechce a prodají nás za slíbenou pětistovku. Jim je totiž jedno co bude až tu nebudou.
Vy jste někde slyšel, že někdo slíbil někomu pětistovku?
Krásný předklon. Asi Bureš zrovna sleduje Putinův projev.
Ten už má natrénovanej. Takhle se ponižoval už před soudcem Šottem. Vzpomínáte. Já nic, já nevinen, to všechno oni ti zlí, promiňtě, bú bé bú a fňuky fňuk, vždyť já jenom váš služebníček...
Tady je sranda to číst.Tolik oslu na jednom místě co volí ulhaneho Fialu nikde jinde nenajdete.Všem vam po volbách prasknou žilky a ja se na to moc těšim
To víš, že jó, Davídku. Počkej si. Na podzim nastoupí pravdomluvný, poctivý, láskyplný mírotvorce AB a všude zavládne klid mír a prosperita. Sni si dál. Jenom dej pozor ráno, abys neměl ruku v nočníku...
Všichni novináři přesně vědí,jak je to s Ukrajinou,ale vedou tu mantru,která je potřebná,aby si zasloužili ty svoje penízky.Doufám,že většina lidí má rozum a nebude volit Fialu a můžou si tady všichni kecat,co chtějí.
Trump i Babiš jsou narcistické osobnosti ze stejného těsta. Rozdíl je v tom, že Trump je přece jen o něco chytřejší než Babiš / i když ne výrazně/.
Babiš bude premiérem a takovéto kopáni do něj to neovlivní.
Hloupý národ který voli takové jelito