Tihle lide maji tu drzost tu jeste byt a poškozovat vse ještě půl roku?Chtit řídit stat? Ne, jen chtějí ještě na posledni chvili brát a rozhazovat. Vždyť ničemu nerozumi,jen hrabou pro sebe a uvrhli naší zemi do bidy.Dva miliony důchodců vám to spočítají a nezaomenou,ze jste je velice citelně okradli. Jděte už konečně k čertu.
Fiala musí mít pravdu, vždyť ho podporuje nádherných 17% voličů, zatímco toho prolhaného Babiše mizerných 33% voličů, pane Šafr tohle je Vaše logika.
Tak to bylo i dva měsíce před minulými volbami. A stejně Fiala vyhrál.
Já mám tak trochu obavu, že je to blbost. Babišovi nezáleží ani na UKrajině ani na Ruské federaci. Jemu jde o to, že slovo mír mu žene voliče, a peníze co neskončí na Ukrajině zůstanou doma a nebudou dány do zbrojení, že jak věří že bude zase vládnout, využije pro své vlastní zájmy.
Babišovi nezáleží na nikom jiném , než na Babišovi. a 30% národa tohle není schopné pochopit. v důsledku ale příjdeme o demokracii (liberální i obyčejnou) a i o svobodu, pokud si Putin vydobude na Trumpovi právo veta pro pomoc NATO bývalým sovětským satelitům. Sami se bránit nejsme schopni - a polovině národa je to stejnak jedno 🙁
Jak už jsem kdesi uvedl.
Až se Bábišovi podaří (samozřejmě inkognito) zapojit jeho "svěřenecké" firmy a fondy do zbrojních obchodů, budou mu 3% HDP ročně málo. Viděl bych to tak že bude vytrubovat požadavek minimálně na 6%.
Už jen čekám až bude v rámci svých předvolebních mítinků hrát svým příznivcům pimprlata. Živě si to dokážu představit.
Promiňte musím končit pač se mi při pomyšlení na toho lidumila - kašpara vavalilo.
Pan Babiš opravdu Putinovi nepomáhá to jen Fiala už neví kudy kam před volbami tak vysílá nesmyslné signály,!!!
Je to chudák...v bublíně svých signálů, když neví kudy kam, dá tam Putina nebo Babiše.
Jasnej seš ty, Šafr a už hodně dlouho. Seš štváč a nenávistnej dědek. Ale je fakt, že u tvejch výplodů se aspoň od srdce zasmějeme.Jen tak dál ty prdloni !!!!!! Hahaha, stejně jsi nula, ikdyž si honíš body - bůhvíukoho...,seš DNO lidské společnosti a měl bys dělat něco užitečného. Píšeš samé kraviny, asi v noci nemůžeš zabrat.
Ano má pravdu, stačí se podívat , jak se chovají v EU Patroti .. které založil Babiš s Orbánem...
No popište, jak se Patrioti v EU chovají. Prosím detailně, pokud tedy neopakujete bludy.
Každá doba má své ideologické spasitele. Komunisté měli Rudé Právo a Vasila Bilaka. Dnešní doba má Fórum 24 a Sašu Mitrofanova.
Toto Forum je jeden horší žvást než druhý . Souhlasit s tímto Forem a Seznam.cz může jen malomyslící člověk . Cenzura jak vyšitá a z Babiše strach na entou .
Když už používáte slovo "cenzura", zjistěte si, co znamená.
Pan Šafr je absolutní lezec někam. Je to trapné co tu pořád píšete za předvolební blábol za blábolem. Pouze utvrzujete voliče pro jedinou správnou volbu a to je ANO.