1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 dny

Vážení pisálci z fóra jak Petan Fialovic tak Andrejko Babišovic si nemají co vyčítat

Před 5 dny

Asi by to chtělo udělat plakát - Andrej Babiš. nejlepší mikromanažer na světě. Nezapomeňte. Jen bych to doplnil těma svíčkama za oběti jeho geniality.

2

Co se dá od tohodle plátku čekat,Babiš bude premiér a rozhodnou o tom lidi kteří ví jasně kdo je nejlepší..

7
Před 5 dny
František Šimeček

Stejně jako na Slovensku vybrali lidi toho nejlepšího, nebo v USA. Holt vůle lidu, o tom je demokracie. Akorát že pak je svět tak trochu naruby.

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 dny

Odkaz

www.idnes.cz
Premiér Fiala je ze světových lídrů nejméně oblíbený, ukázal průzkum - iDNES.cz
Premiér Petr Fiala má mezi světovými lídry nejnižší podporu na domácí scéně. Vyplývá to z průzkumu, který zpracovala agentura Morning Consult. Z něj také mimo jiné vyplynulo, že největší podporu má...
Před 4 dny

Při každém nákupu v obchodě, při každém vyúčtování energií všichni vidí FIALOVOU drahotu. Doufám, že na to budou lidé myslet i u voleb !!!

Před 5 dnyUpraveno

FORUM 24 zase mimo jako vždy , prej Fiala uděla jenom jednu fatální chybu, ten člověk co to psal musí fetovat jinak to není možný!!!

3
Před 5 dny

Péťa Fijalenko je světoví lídr nikdo ho nikam nezve akorát může rozdávat peníze Českých občanů nic víc!!!

2
Před 5 dny
Standa Šálek

Co to je za výplod ? Mě třeba víc vadí, že živím celý život nemakačenka, a máme z nich kulový. Kam se na to hrabe pomoc Ukrajině. Počkejte, až skončí válka, jak se tam ten váš trouba pohrne, a bude se chlubit, jak pomáhal.🤣

3
Před 5 dny

Díky za premiéra.

Modleme se, aby Belzezub nevyhrál.

2
Miloš Vytasil

Proč bych se měla modlit,já jsem přesvědšena ,že to projede,že si ta zodpovědná většina lidí co se o sebe umí postarat uvědomí,že tento slovák by nás zavedl do kopru a nedovolí, aby se hystorie opakovala a půjdou k volbám.

Fiala je skutečně nejhorší premiér. Babiš byl nejlepším premiérem a zase bude. Navzdory pisateli a Forum 24.

4
Před 5 dny

Poslouchej dobře Bureš

po volbách pudeš

nebudeš tady revať

jak za Husáka STBak

nepůjdeš k Turkovi

pošleme tě domů k Ficovi.

Sedláček Josef

Vem si NEUROL a vrať se na oddělení

1
Stránkování