Vážení pisálci z fóra jak Petan Fialovic tak Andrejko Babišovic si nemají co vyčítat
Asi by to chtělo udělat plakát - Andrej Babiš. nejlepší mikromanažer na světě. Nezapomeňte. Jen bych to doplnil těma svíčkama za oběti jeho geniality.
Co se dá od tohodle plátku čekat,Babiš bude premiér a rozhodnou o tom lidi kteří ví jasně kdo je nejlepší..
Stejně jako na Slovensku vybrali lidi toho nejlepšího, nebo v USA. Holt vůle lidu, o tom je demokracie. Akorát že pak je svět tak trochu naruby.
Odkaz
Při každém nákupu v obchodě, při každém vyúčtování energií všichni vidí FIALOVOU drahotu. Doufám, že na to budou lidé myslet i u voleb !!!
FORUM 24 zase mimo jako vždy , prej Fiala uděla jenom jednu fatální chybu, ten člověk co to psal musí fetovat jinak to není možný!!!
Péťa Fijalenko je světoví lídr nikdo ho nikam nezve akorát může rozdávat peníze Českých občanů nic víc!!!
Co to je za výplod ? Mě třeba víc vadí, že živím celý život nemakačenka, a máme z nich kulový. Kam se na to hrabe pomoc Ukrajině. Počkejte, až skončí válka, jak se tam ten váš trouba pohrne, a bude se chlubit, jak pomáhal.🤣
Díky za premiéra.
Modleme se, aby Belzezub nevyhrál.
Proč bych se měla modlit,já jsem přesvědšena ,že to projede,že si ta zodpovědná většina lidí co se o sebe umí postarat uvědomí,že tento slovák by nás zavedl do kopru a nedovolí, aby se hystorie opakovala a půjdou k volbám.
Fiala je skutečně nejhorší premiér. Babiš byl nejlepším premiérem a zase bude. Navzdory pisateli a Forum 24.
Poslouchej dobře Bureš
po volbách pudeš
nebudeš tady revať
jak za Husáka STBak
nepůjdeš k Turkovi
pošleme tě domů k Ficovi.
Vem si NEUROL a vrať se na oddělení