Ale ale
..umí ještě někdo něco jiného než vše házet na Babiše..Každý přeci vidí, že nejhorší premiér je Fiala
..Nutela..
Babiš je odpovědný za zbytečně mrtvé za Covidu, za dva bilióny v nekrytých dluhopisech a za monopolizaci potravinářství. A když inflace z rozházených peněz nestačila, živil ji šroubováním cen vlastních výrobků. Podívejte se, které segmenty táhly inflaci.
Babiš je prolhaný a drzý Slovák .Volby prohraje, protože voliči odpovědní půjdou k volbám a nepřipustí, aby kř...an a křivák s nízkým intelektem nás prodal Kremlu a přivedl na hospodářské dno, jak to již ukázal.
To tady nikdy nebylo, aby si vláda v jednom fiskálním roce
půjčila 0,5 bilionu korun , jak to udělala Babišova vláda a nikdy nezapomeneme , jak Babiš roztočil inflaci , kterou musel krotit a zkrotil premiér Fiala .
Babiš je schopen čehokoliv:
Odkaz
Koblihy uvažují: inflace byla za Fialy, tedy za ni může Fiala. Můj pes má čtyři nohy, moje kočka taky, můj pes je tedy kočka.
No nevím ,teď jsem četl nějaký oficiální průzkum že u lidí je Fiala nejhorším premiérem v Evropě.Psali to dokonce tady na seznamu,no a to rozhodně Babiš nebyl.
Jednoznačně, Babiš . Ten chlív co po sobě zanechal ,by nedokázal uklidit ani Herakles natož Fiala . Aspoň si splnil bolševický sen během covidu, obklíčit lidi vojskem a policií a držet je jak v lágru .
No Fiala ani nic neuklízel. Nemá na to. Ovšem nechat po sobě dluh 1,2 bilionu a celkovou inflaci přes 30%, to je výkon!! A to měl odborníků a receptů!!!
Tak nějak to bude zajímavé a prosím nehádejte se tady a hlavně ne v reálném životě kvůli politice a politickým preferencím. Existuje jediná skutečná realita a to: "pokud nezdědíte peníze po strýčkovi z ameriky, tak jediná osoba, která vám udělá lepší a bohatší život jste vy a nikoliv Fiala, Babiš, Okamura, Konečná nebo kdokoliv jiný!
Kampaně:
Fiala a spol. - antikampaň Babiš
Babiš - antikampaň Fiala
Mr. Tokyo - antikampaň proti chirurgům a nepřizpůsobivým (tj. portugalští spoluobčané).
Má vůbec někdo kampaň za sebe? 🙂 🙂 🙂
Agent bureš si koupil hlasy svých voličů koblihou za cca 9 Kč, hromadou nesplněných slibů za které nic nezaplatil a lží kterou vypouští každý den.
Dostal za to štědré dotace do svého holdingu, které zaplatíme my všichni. Ožebračuje svoje zaměstnance, ale jen ty, kteří jsou na dělnických pozicích.
At´ se každý zamyslí, proč jej dále podporovat pokud má aspoň trochu zdravého rozumu.
Je tu pro lidi, aby mu sloužili a pracovali na jeho pohodlí a zisky...
ODS zase dává palačinky 😄 paní Decroix , kdo je na tom líp. Jinak ty vaše bláboly jsou obehraná písnicčka 😄
Páter Šafr s biblí v ruce promlouvá k věřícím ovečkám.
Estébák Babiš je čiré zlo. Volím SPOLU, jsem 71 letý důchodce.
Nevím, jak jste přišel na to, že Babiš je čiré zlo. Je to hňup, ale obávám se, že váš názor je spíš ignorancí faktů a propagandy. Neobolševické Fórum 24 je v propagandě a lhaní nepřekonatelné.
Rude právo, pardon Forum 24, zase leze premiérovi kamsi. Tak hloupý a prolhany článek uměli psát jen komunisicti ideologove. Ti z Fóra 24 je již předčili. Je strasne, jak hluboko umí český novinář klesnout.
Prolhané jsou vesměs všechny komentáře co píšete. Viz. Váš profil. Proruský kolaborante.
Fiala není jako premier nic moc ale Babiš byl totální katastrofa.
Opět se ukazuje, že celá koalice v čele s Fialou nemá potenciál ani na volební kampaň a tak papouškuje a obrací kampaň ANO viz "pro Česko všechno" a hned to přepsali "pro rusko" no teď nejhorší premiér podle mezinárodní komise tak to opět otočili že Babiš ale jako vždy zapoměli, že se jedná o Fialovi a ne Babišovi ale to ve své zaslepenosti a vzteku vůbec nevidí jen vztek který se táhne jejích volebním období a tím pádem dovedli republiku tam kde je