Včera tu byla slátanina od Slinťourka, dnes je tu blábol od Notorika. Jedno maji ale společné, je Bullshit as usually ( poznámka pro cenzora - bullshit znamená v AJ hloupost)
Á pohadka od fórum na dobrou koaliční noc s názvem jak hodný profesor Trautumberk z Nuttelakova vyhrál nad Agrobaronem Babišem z Agrofert hor..... Děkuji, hned se mně bude lépe usínat když vím že pravda a láska zvítězila a naše republika vzkvétá a budeme mít vyšší platy než v Reichu....😁😁😁😁🤭
Hele Becvar, koukám že ty rád pohádky...tak to jó...poslouchej tu o pravdomluvném, poctivém a pracovitém AB.... jenom dej pozor ráno, abys neměl ruku v nočníku!
A ten galaktický a naprosto nevídaný střet zájmů Slováka StBabiše už jako zmizel? Tomu čobolovi narostl hřebínek tak, že už se ani nesnaží vlastnictví Agrofertu skrývat! Navíc po tom oficiálním přihlášení se k holdingu, udělal z lidí naprosté blbce, protože před tím skálopevně tvrdil, že Agrofert vůbec nezná a jeho bývalá firma a najednou mávnutím proutku je JEHO! To jako jeho voličům nevadí, že si z nich dělá prču a hlupáky?
Všichni ví, mimo pár mimoňů, že Babiš je podnikatel, tak co by mělo komu vadit? A vy si kňučte dál
"Zároveň jde ale o konstruktivní a zodpovědnou osobnost, která se upřímně snaží vést Česko ke vzestupu."
Souhlasím.
Ale zároveň taky slyším hlasy: "A co ten vklad v té záložně... ten milión (pět, deset, padesát, milarda) co nezdanil?"
Bylo by celkem dobré, dát si tu práci a podívat se, o kolik vzrostl majetek bývalého a současného premiéra za dobu, po kterou vykonávali tuto funkci.
A nemějte obavy - nevede mě k tomu závist...
A vám se to nikdy nestalo, že jste zapomněl na milion někde na účtě?
To se přeci stává lidem běžně.
Pane autore. Dlouho jsem nikam nepsal komentář, ale nyní jste mě donutil. O Fialovi psát v superlativech, chce nutnou dávku zabedněnosti. Absolutně přehlížíte stav cen všeho v naší zemi! Ceny potravin a běžných komodit jsou na takové úrovni, že zde není nikdo v této zemi kromě zlodějů, komu se zde dobře žije, zejmena rodiny jsou na tom velmi špatně, pilíře naší země neví co hradit dříve. Ceny energií, nájmů a hypoték a vše má na svědomí Fiala a jeho vláda. Máme se nejhůře v Evropě s nejhorší inflací a tato vláda s tím nic neudělala. O jediné co se Fiala zajímá je Ukrajina poslední tři roky. Vzrostla frustrace a agresivita lidí, není zde nic co by se za poslední roky nezhoršilo a Vy píšete takové lživé články. Podívejte se na stavebnictví, to je díky Fialově vládě a nepovedenemu Novému stavebnim zákonu a Portálu stavebníka úplně v rozkladu!
Sice jsem Fialu volil, ale když vezmu v úvahu jeho kroky ve funkci premiéra, tak jsou bohužel přesně opačné než to co, hlásal před volbami. Nezbývá než konstatovat, že u Babiše (i když ten není žádný zázrak) jsou rozpory mezi činy a slovy zřetelně menší. Když si přečtete, co Fiala psal a hlásal o EU do roku cca 2018 (silně ji kritizoval), tak si člověk říkal “to je formát”, ovšem otočil a stal se z něj nomenklaturní kariérista a jeho schopnosti pro rozvoj ČR se ukazují jako nulové. ODS by se ho měla ještě do voleb hodně rychle zbavit - vykopnout ho z pozice předsedy strany i za cenu pádu vlády, jinak to nezvrátí. Členům ODS těch pár měsíců jinak přinese hluboký propad, pokud se Fialy brzy nezbaví.
Přístup expremiéra Babiše je komunistická klasika: ukázat prstem na domnělého vyvrhele a pochválit sám sebe. Aby bylo jasno: samochvála smrdí. Výsledky Andreje Babiše za 4 roky "obětování se" na ministerstvu financí je projedení hospodářského růstu a za další 4 roky na pozici ministerského předsedy růst zadlužení o 50%, špehování soukromých firem a hospodářská stagnace v důsledku rozdávání peněz bez hospodářského efektu. A s tím vším se současná vláda dokázala vyrovnat. Ke zlému bude vládě přičteno, že dává důraz na osobní odpovědnost, protože to se v ČR nenosí. Nosí se: "Ať za mne rozhodne někdo jiný."
Není to o tom kdo byl ale je Máte soudruzi ve Foru v hlavě nějak vymeteno .
Velmi se těším až budou volby , protože tam se ukáže co jsi lidé skutečně přejí. Současný premiér to rozhodně nebude 😅✋
Babišovy voliči si přejí dostávat na dlaň a vůbec je nezajímá, jaké to bude mít důsledky pro ekonomiku celé země. Jenomže, to dávání vždy rozjela p. Maláčová a Babiš musel rezignovat a dávat. Alenka našla peníze. Další Maláčová už nehrozí, dokonce ani Babiš ve vládě, jelikož by opět porušoval zákon o střet zájmů. Už mu to řekl i náš soud, že nám všem lhal a tak neoprávněně bral možná až miliardy. To se vyplatí, že ANO?
Ať si píšou provladni TZV. novináři co chtějí, tak Fialovi to světové prvenství nikdo už nesebere a s tím také z úřadu odejde.