1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 dny

Zase stejné zkreslené informace. Nebýt ušití zákona o předvolební koalici tak ODS utřelo nos ale muselo se to zkreslit špatnou ekonomikou ANO. Je ostudné že nám vládnou lidé ze stran s 2,5% hlasů. Pan Fiala jak ve článku je psáno možná až tak špatný není ale dělá špatná rozhodnutí, ztrapňuje se mediálně a hlavně stupňuje svou touhu být lídrem Evropy za každou cenu a to už přehání tak, že ho nemusí ani v té Evropě. A aby si voliči udělali obrázek tak k tomu vůbec nepotřebují žádné plakáty. Od ANO to byla "splátka za půjčku."

2

Šafr, ani Hovorková neví, že renomovaný podnikatelský, hodnotový subjekt postavil opakovaně na honosné poslední místo v hodnocení premiérů toho vašeho (nikoliv mého) premiéra Fialu. Babiš se přece na takovém honosném, opakovaně posledním místě nikdy neumístil, ani se takovým propadákem nikdy neholedbal. Vaše nenávistné projevy Hovorková, Šafře proti ANO, Babišovi jsou marné, jsou marné, jsou marné.

Před 4 dny

Všem voličům, přisluhovačům a podržtaškům Babiše, kteří neustále obhajují toho kolaborantského agenta STB, lháře ,mlžitele,prevlékače kabátů, měniče názorů a oligarchu vzkazuji: "Až všichni do jednoho jednou vychcípete,ANO,ANO,bude skutečně líp!!!!!!!! :-)

4
Jiří Vejběra

Převlékače kabátů máme na Hradě.

2
Zobrazit další reakci
Před 4 dny

uf...to je jak Rudé právo v roce 1956...a s nepřáteli našeho fialového zřízení náš pracující lid tvrdě zatočí....proboha co to tady píše za fanatika?...HER AUTOR myslíte že ta vaše agitka bude na obrat stačit ? ANO už atakuje naprostou většinu ve sněmovně...měl byste přidat... 😄 😄 tak nazdááááár

3
Před 5 dny

"aby ANO tuhle lumpárnu vnutilo lidem do hlav, tak je motiv doplněný ještě dramatickým a sugestivním imperativem: „Nezapomeňte!“"

Tohle ví skoro všichni i bez plakátů od ANO. A na tuhle demoliční proukrajinskou vládu se skutečně zapomenout nedá

15
Před 4 dny

Mně je Babiš víc než u paty, jen by mě zajímalo, jestli si také na vás posvítí Dohledový úřad tak jako kvůli těm billboardům na ANO... Mimochodem, tyhle články jsou zcela zbytečné, za chvíli i ty přesvědčené přestane bavit upouštění páry, valí se toho na ně moc.

Tak se mi zdá, že je to boj o nejlepšího premiéra......každé předvolební klání jedna velká lež.....

7
Před 3 dny

Co kdyby fórum 24 jednou napsala něco o otřesné asociální politice ODS a spol.Viz vykuchaný zákon o dostupném bydlení.A nedivte se lidem že Fialu nesnáší .Hanba.Jo a Babiše jsem nikdy nevolil a volit nebudu.

Před 5 dny

Tak se pan Šafr zase vyzvracel a FORUM 24 bude zase žebrat o peníze. Jak se tento blábolista může uživit je mě záhadou

47
Pavel Janas

To koukáš!A to ani nemusí zbytečně hodiny blábolit ve sněmovně za miliony korun danových poplatníků!

1
Zobrazit dalších 5 reakcí

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde, je úplně jedno kdo je/byl nejhorší, jde o to kdo to tvrdí, pak zde máme všechny vlády / premiéry nejhorší ale z druhé strany nejlepší.Forum se potápí a volá SOS. 😁

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt