Trump mně vrátil úctu k USA. Vrátil mi dětský sen o Americe. Úžasný člověk. Zahrnul jsem ho do své každovečerní modlitby.
Napsal vojin Jasanek, léta padesátá 😂😂
Citát: "Musí však nejprve pochopit(Amerika), že v jejím čele stanul sprostý osel."
My Češi už jsme svého osla pochopili
Absolutní souhlas, jedná veliká naděje tu je právě v tom, že je to skutečně naprostý osel, ti dějiny nikdy netvoří.
Přátelí Bureše a ruské oprátky na vlastních krcích řehtají - jako že jim už patří přinejmenším celý svět. Jenom abyste se nepřepočítali, nevážení kolaboranti.
Ve volbách jsem Trumpa považoval za lepší variantu. Že vrátí svět do normálu a některé jeho první kroky tomu i nasvědčovaly. To co se ale děje teď kolem Ukrajiny je z jeho strany prasá.na.
Tomu podle Vás oslovi nesaháte ani pod kotníky , v životě jste se naučil psát
jen články bez jakéhokoliv smyslu.
Mně se líbí jak tu sluníčka kopou a nadávají na Trumpa. Zvykli si stejně jako Ukrajinci na pravidelný přísun dolárků a najednou bude utrum. Amerika nechce dávat a už je špatná.
A nazvat prezidenta velmoci "sprostým oslem" už je povoleno? To jsou ty hodnoty o kterých je řeč?
Další nářek “demokratů” a levicových pomatenců. Hudba pro moje uši. Trump rozhodně není ideální, ale stokrát lepší než alternativa.
Pepek Vyskoč asi utekl s oslovského stáda v Bohnicích a zamořuje tu svými neskutečnými bláboly předjarní vzduch, na tyto žvásty by se hodilo i něco peprnějšího...