Tak jest 👍!
A co s tím vším nepřijatelným udělá pan Šafr? Napije se zase na kuráž a vyhlásí USA válku?
Odkaz
Vy musíte mít zpackaný život , ale tímto si ho nevylepšíte
Nejhorší na tom je,že tupými voliči ve velké části světa se volí arogantní,narcistní a pomstychtiví politici typu Trump,Fico a nás to čeká s Burešem,kteří už to jednou zkoušeli a podruhé jsou ještě horší než napoprvé.Lidé jsou tak hloupí,že si díky těmto rozhodnutím zkazí život a život druhých na několik let a někdy už nezvratně.Češi by měli procitnout,protože my tu hanbu můžeme ještě zažehnat.A jestli si ti hloupí lidé myslí,že jim budou bez práce létat pečení holubi do huby tak nebudou.
Pokud ho zkazí jenom sobě, tak je to spravedlivý trest za hloupost. Ale jak k tomu přijdou další generace? Mne v tuto chvíli vůbec nejde o mne ale o moje děti a děti mých dětí.
No jak komu. Já jsem tedy nikdy žádný Americký ani žádný jiný sen neměl. Rusové nás brzdili ve vývoji a amíci nás nasměrovali na osobní prospěšnost. Tedy prachy , majetek a po mě potopa. Zatímco v období brzdy jsme měli ve společnosti poměrně klid, právě ten hon za penězi a majetkem udělal z lidí šelmy a jejich objeti. Je to prostě novodobá džungle bez pokory, soudnosti a společenské rozháranosti. Samozřejmě nejde li o peníze a moc !!!
Lépe napsáno než samotný článek pisálkův
Jak na straně autorů článků, tak na straně diskutérů jsou lidé s hlubokým komplexem méněcennosti. Ten komplex sužuje, vyvolává bolest, a všichni kdo jsou tím postižení se té bolesti potřebují zbavit. Jak se jí zbaví? Jedině tak, že si najdou - podle jejich zdeformovaného myšlení, ještě většího ubožáka než jsou sami a transportují na něj ve formě urážek, nadávek a dehonestace ten svůj hluboký ubožácký komplex. Tím se jim dočasně uleví.
Trump byl zvolen ve svobodných volbách dost velkou většinou. To, že on a většina obyvatel USA mají jiný názor, než obyvatelé zapáchajícího rybníčku v české kotlině by neměl být důvod k urážkám a dehonestaci.
To že byl zvolen většinou (zas tak velká nebyla) mu nezaručuje dostatek zdravého rozumu a morální vyspělosti.
Pokud bych používal stejné slova
a označil bych tak třeba Bidena nebo Petra Pavla. Copak by se asi stalo s mojí svobodou slova?
..se svobodou slova nic, jen jste o sobě prozradil více, než jste musel..
zase jeden, který místo faktům fandí svému týmu ve fotbale, pravda nepravda. Tahle nemoc hanobit lidi, se kterými nesouhlasím, vpodstatě už dnes zamořila celou Evropu a pravděpodobně přivodí její civilizační konec. Chápu, je to pohodlnější, než se snažit porozumět postojům toho druhého, zvláště když jsem dlouhodobě mediálně zpracován ve prospěch "toho jedině správného pohledu na svět" a samostatně myslet už nejsem zvyklý. Nadávat někomu, kdo se mi nelíbí, hm, ve škole jsme tomu říkali šikana....
Prezident USA je asi jiný level proti našim ubohým politikům co ho kritizují a sami vzešli z KSČ a jsou na hradě. Měli by lezt kanálama bolševici.
Je třeba si uvědomit, že ho volilo 80 milionů lidí a zastupuje podstatně větší zem.
Na rozdíl od naší vlády on je vlastenec.
To, že je někdo vlastenec, ještě neznamená, že je to rozumný a morální člověk. Třeba Hitler byl taky vlastenec.
Vynikající článek. Čekal jsem něco podobného od předních představitelů statů, ale nic. Nikde nic, ani druhý den. Pořád jen ticho, nejistota, možná strach, nedostatek vlastnich názorů, předpokakanost.
Až pan Šafr. Přesné, sebevědomě formulující základní hodnoty uspořádání světa podle naší západní civilizace. Vytříbený postoj, jasné formulace. Velký souhlas. Díky za to pane.
Před 53 lety, v době globálního soupeření USA a SSSR, přišel Henry Kissinger s "geniálním nápadem" normalizovat vztahy a nastolit ekonomickou spolupráci s Čínou, v té době zdevastovanou Maovou "kulturní revolucí". Samozřejmě v zájmu posílení globální pozice USA vůči SSSR. Čína využila tohoto obratu nečekaně obdivuhodným způsobem a dnes je otázkou času, kdy Američané dají Kissingerovi na hrob oslovskou ohlávku. Trump se nepoučil a pokouší se o něco podobného s Putinovým Ruskem, zdevastovaným tříletou SVO - samozřejmě ve snaze posílit globální postavení USA pro změnu vůči Číně. Lze jen doufat, že Rusové nemají na to, aby předvedli vzestup v čínském stylu.