1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Proruskou pátou kolonu mezi politiky tak ve skutečnosti na české politické scéně drží pouhá lhostejnost voličů a hodnotová prázdnota.

Takto to nefunguje.To jsou jen zdejší foskule dokola..Zásadní problém je nespokojenost s vládou.To není žádná "hodnotová prázdnota".

2
Před 4 měsíci
Milan Ryšavý

I kdy by jsem byl jakýkoliv nespokojený s naší vládou. V životě by jsem nevolil proruske strany, ale já vím že zasadovost a četnost mnohá Čechům nic neříká, jen čekají až jim někdo naslibuji padající pečené holuby z nebe.

1
Před 4 měsíci

I těch 7% je šílené číslo. Co napáchali naši předci s tou slovanskou vzájemností! A ještě , jak pro koho. Poláci třeba našim pradědům po 1. světové válce nevoněli, byli moc katoličtí.

2
Před 4 měsíci

Češi jsou snad rozumný a hrdý národ, který si nepřeje být lokajem. Tu nalevo, tu napravo. Je to jednoduché, bavit se máme se všemi. A dělat co, co je prospěšné pro naší zemi.

8
Před 4 měsíci
Ivana Kvapilová

Jednoduchá jste leda tak vy, madam. S rusákama se lze bavit jen o tom, kdy konečně vypadnou z Ukrajiny. To prospěje všem.

9
Před 4 měsíci

Blábolišovi je úplně jedno s kým se spojí. Hlavně aby to bylo výhodné pro něj. Je to starý prolhaný Stbák a komouš. A Lihouš je obyčejný škodič a trouba.

5
Před 4 měsíci
Petr Chochol

A bohužel mnohá Čechům to vůbec nevadi. On je v politice jen proto, aby si nahrabal co nejvíc peněz.

2
Před 4 měsíci

Šafr, Hovorková, Čulík, Kartous, Mánert a desítky dalších uřvaných exotů. Už se to blíží.. :D

3
Před 4 měsíci
Milan Hrubý

Aby jsi se exote nedidivil.

Před 4 měsíci

Váleční štváči nám dávají nálepky dezolátů.Jenže kdo prožil rok 68,nemůže mít rád Rusáky.

6
Před 4 měsíci
Bohumil Svoboda

Takže vy nemáte rad rusaky. Takže nechcete vítězství Rusů nad Ukrajinou. Takže jste válečný stvac. Nebo si myslíte že ustupkum Rusům se něco vyřeší?

Před 4 měsíci

STBáci patří tam kam jdou i russáci - tedy vyklidit Evropu a odsun za Ural.

4
Před 4 měsíci
Jiří Holý

Ale volil jste PePa, předpokládám.. :D

2
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Skutečně jen 7%? Mám obavy, že se spousta lidí bojí říci svůj skutečný názor!

2
Před 4 měsíci

Čuníci z ODS už kvičí strachy o koryta. Pan Šafr jim zdatně sekunduje.

3
Před 4 měsíci
Tomáš Doležal

Možná lepší čuník než voleček, či švábiček.

Před 4 měsíci

Pane Šafr proč si to myslíte?

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt