Proruskou pátou kolonu mezi politiky tak ve skutečnosti na české politické scéně drží pouhá lhostejnost voličů a hodnotová prázdnota.
Takto to nefunguje.To jsou jen zdejší foskule dokola..Zásadní problém je nespokojenost s vládou.To není žádná "hodnotová prázdnota".
I kdy by jsem byl jakýkoliv nespokojený s naší vládou. V životě by jsem nevolil proruske strany, ale já vím že zasadovost a četnost mnohá Čechům nic neříká, jen čekají až jim někdo naslibuji padající pečené holuby z nebe.
I těch 7% je šílené číslo. Co napáchali naši předci s tou slovanskou vzájemností! A ještě , jak pro koho. Poláci třeba našim pradědům po 1. světové válce nevoněli, byli moc katoličtí.
Češi jsou snad rozumný a hrdý národ, který si nepřeje být lokajem. Tu nalevo, tu napravo. Je to jednoduché, bavit se máme se všemi. A dělat co, co je prospěšné pro naší zemi.
Jednoduchá jste leda tak vy, madam. S rusákama se lze bavit jen o tom, kdy konečně vypadnou z Ukrajiny. To prospěje všem.
Blábolišovi je úplně jedno s kým se spojí. Hlavně aby to bylo výhodné pro něj. Je to starý prolhaný Stbák a komouš. A Lihouš je obyčejný škodič a trouba.
A bohužel mnohá Čechům to vůbec nevadi. On je v politice jen proto, aby si nahrabal co nejvíc peněz.
Šafr, Hovorková, Čulík, Kartous, Mánert a desítky dalších uřvaných exotů. Už se to blíží.. :D
Aby jsi se exote nedidivil.
Váleční štváči nám dávají nálepky dezolátů.Jenže kdo prožil rok 68,nemůže mít rád Rusáky.
Takže vy nemáte rad rusaky. Takže nechcete vítězství Rusů nad Ukrajinou. Takže jste válečný stvac. Nebo si myslíte že ustupkum Rusům se něco vyřeší?
STBáci patří tam kam jdou i russáci - tedy vyklidit Evropu a odsun za Ural.
Ale volil jste PePa, předpokládám.. :D
Skutečně jen 7%? Mám obavy, že se spousta lidí bojí říci svůj skutečný názor!
Čuníci z ODS už kvičí strachy o koryta. Pan Šafr jim zdatně sekunduje.
Možná lepší čuník než voleček, či švábiček.
Pane Šafr proč si to myslíte?