Rusko ví, že ANO má u nás největší šanci vyhrát volby. Nač investovat do ztrácejícího SPD. Takže podporuje a bude podporovat Babišovu firmu, a tato podpora pár týdnů před volbami ještě zesílí. Hlavně aby u nás nebyla prozápadní vláda! Stejný scénář jako v Gruzii, jako v Moldávii, na Slovensku a samozřejmě v Maďarsku. Je dobré to mít na paměti.
Špatněé je že poloopice si myslí, že volí na základě informací z objektivních zdrojů, jako je Facebook, Parlamentní listy, CNN Prima News a tak dále
Zákon je potřeba, jako sůl. Staří užiteční idioti se už nezmění. Nadějí je vzdělávání mladých.
Ano, ty mladé mlíčňáky je třeba důkladně "vzdělávat" vymýváním jejich mozků, to je opravdu "velká naděje" , mladý a neužitečný zákone !
No, už se ti to krátí.
Nejde o to, že by podobný zákon nebyl třeba, ale o to, že stávající návrh je snadno zneužitelný, tudíž mimořádně špatný. Zneužitelný také těmi, proti kterým je namířen, pokud by se dostali k moci.
Jak by byl zneužitelný?
Živořící Rusko má pořád dost peněz na financování války i svých vlivových skupin? Řekněte mi, kde ty zdroje jsou?
Seberou peníze lidem.
Zdravotnictví, školství, důchody, infrastruktura.
Šířit dezinformace za peníze mi připadá hloupé. V dnešní době se stejně nikdo nevyzná v tom, co je to dezinformace. Obyčejní lidé nevěří vůbec ničemu, takže šířit můžete co chcete. Nikoho to nezajímá.
Nesouhlas. Je naopak potřeba obyčejným lidem vysvětlovat, co jsou dezinformace a jak nám škodí. To, že oni nevěří téměř ničemu, je právě to oč Rusku jde, aby byli snáze manipulovatelní. Svoboda není zadarmo a v každé době se najde dost ničemů, kteří nás budou o ni chtít za jidášský groš připravit. Postavme se jim otevřeně a nebuďme jejich otloukánky!
No ovšem, Pavel Šafr napíše pravdu o Ruskem placených šiřitelích dezinformací a lží a už jich tu v diskusi pár máme a jistě jich ještě přibude. Jsou to naši novodobí Jidáši. Šíření nepřátelské propagandy by mělo být trestné.
COŽE ?...100 000,- ? 😯. Hajzlové 😡... mně při náboru tvrdili, že půl roku je ,, zkušební lhůta " zdarma ...pak 20 000,- a po třech letech se můžu dostat i s bonusy za plivání na Zelenského na max.50 000,- 👎. To mi zmetci pěkně doplatí i s úroky, nebo všechno zveřejním ! A nezastraší mně, protože nemám u bytu balkón 👍
Rusko do toho nacpe ty miliardy, které jim poslal Klaus a Zeman jim ten dluh odpustil. A další zdroj financování mají Rusové z podílu svých investic, kterými pomohli Burešovi nastartovat jeho byznys, coby jeho spolužáci ze Švajcu.
Šafr se snad uplně zbláznil,jak tohle může projít?to tam není žádná kontrola?dofám že se už brzy zadusí tou nenávistí
Vám je divné, že někdo nenávidí rusko a Putina, vraždící nevinné lidi v cizí zemi? Vlastně i svoje? Vám se to líbí?