1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Rusko ví, že ANO má u nás největší šanci vyhrát volby. Nač investovat do ztrácejícího SPD. Takže podporuje a bude podporovat Babišovu firmu, a tato podpora pár týdnů před volbami ještě zesílí. Hlavně aby u nás nebyla prozápadní vláda! Stejný scénář jako v Gruzii, jako v Moldávii, na Slovensku a samozřejmě v Maďarsku. Je dobré to mít na paměti.

32
Před 3 měsíciUpraveno
Michal Jeřábek

Špatněé je že poloopice si myslí, že volí na základě informací z objektivních zdrojů, jako je Facebook, Parlamentní listy, CNN Prima News a tak dále

16
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Zákon je potřeba, jako sůl. Staří užiteční idioti se už nezmění. Nadějí je vzdělávání mladých.

24
Před 3 měsíci
Aleš Prokop

Ano, ty mladé mlíčňáky je třeba důkladně "vzdělávat" vymýváním jejich mozků, to je opravdu "velká naděje" , mladý a neužitečný zákone !

15
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 3 měsíci

No, už se ti to krátí.

9
Před 3 měsíci

Nejde o to, že by podobný zákon nebyl třeba, ale o to, že stávající návrh je snadno zneužitelný, tudíž mimořádně špatný. Zneužitelný také těmi, proti kterým je namířen, pokud by se dostali k moci.

8
Před 3 měsíci
Michal Šteindler

Jak by byl zneužitelný?

Před 3 měsíci

Živořící Rusko má pořád dost peněz na financování války i svých vlivových skupin? Řekněte mi, kde ty zdroje jsou?

10
Před 3 měsíci
Jan Zeman

Seberou peníze lidem.

Zdravotnictví, školství, důchody, infrastruktura.

Před 3 měsíci

Šířit dezinformace za peníze mi připadá hloupé. V dnešní době se stejně nikdo nevyzná v tom, co je to dezinformace. Obyčejní lidé nevěří vůbec ničemu, takže šířit můžete co chcete. Nikoho to nezajímá.

10
Před 3 měsíci
Irena Urbanová

Nesouhlas. Je naopak potřeba obyčejným lidem vysvětlovat, co jsou dezinformace a jak nám škodí. To, že oni nevěří téměř ničemu, je právě to oč Rusku jde, aby byli snáze manipulovatelní. Svoboda není zadarmo a v každé době se najde dost ničemů, kteří nás budou o ni chtít za jidášský groš připravit. Postavme se jim otevřeně a nebuďme jejich otloukánky!

15
Před 3 měsíciUpraveno

No ovšem, Pavel Šafr napíše pravdu o Ruskem placených šiřitelích dezinformací a lží a už jich tu v diskusi pár máme a jistě jich ještě přibude. Jsou to naši novodobí Jidáši. Šíření nepřátelské propagandy by mělo být trestné.

15
Před 3 měsíci

COŽE ?...100 000,- ? 😯. Hajzlové 😡... mně při náboru tvrdili, že půl roku je ,, zkušební lhůta " zdarma ...pak 20 000,- a po třech letech se můžu dostat i s bonusy za plivání na Zelenského na max.50 000,- 👎. To mi zmetci pěkně doplatí i s úroky, nebo všechno zveřejním ! A nezastraší mně, protože nemám u bytu balkón 👍

3
Před 3 měsíciUpraveno

Rusko do toho nacpe ty miliardy, které jim poslal Klaus a Zeman jim ten dluh odpustil. A další zdroj financování mají Rusové z podílu svých investic, kterými pomohli Burešovi nastartovat jeho byznys, coby jeho spolužáci ze Švajcu.

2
Před 3 měsíci

Šafr se snad uplně zbláznil,jak tohle může projít?to tam není žádná kontrola?dofám že se už brzy zadusí tou nenávistí

14
Před 3 měsíci
Soňa Bucharová

Vám je divné, že někdo nenávidí rusko a Putina, vraždící nevinné lidi v cizí zemi? Vlastně i svoje? Vám se to líbí?

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt