1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Bravo ,konečně ty milovníky Dktátora Putina někdo klepne přes prsty!

116
Před 1 měsícem
Evžen David

Ty jsi evžen.

Před 1 měsícemUpraveno

Tahle vláda je vláda sebevrahů, protože vytváří zákony, které jednou Babiš použije proti nim (a dobře jim tak).

A být Šafrem, tak vůbec nejsem v klidu, protože po volbách mu půjde Babiš po krku a s takovými zákony, které dnešní vláda schvaluje, si ani nemusí lámat hlavu s nějakou důkazní situací. Čím gumovější zákon, tím jsou nižší nároky na důkazní situaci. A s tímto zákonem odsoudíte kohokoli kdykoli.

A vy lidi co tady tomu tleskáte, jste fakt blázni.

Víte, co by vám řekli vaši dědečkové a babičky, kteří zažili Hitlera nebo 50. léta na vlastní kůži (na rozdíl od vás, klávesnicových hrdinů)?

Že největším nebezpečím není ten kdo na náměstí hlasitě huláka jako pako a v podstatě o sobě ví, že se někdy chová jako pako (ano mluvím o sobě) ale ten, kdo je sebestředně přesvědčený o své jediné pravdě, že je pro ni schopen umlčovat druhé. Tohle vždycky v historii vedlo k válkám a totalitě - představa jedince nebo části společnosti, že jsou něco víc, něco lepšího a že mají právo to vnutit tomu zbytku společnosti.

Tak nad tím přemýšlejte, než zase bude slepě tleskat...

62
Před 1 měsícem
Adam Šimáček

Já jsem určitě lepší než nacisté a komunisté.Co s tím budete dělat?

28
Před 1 měsícem

O co jde. Někdo má koníček vozit plyšáky za peníze a někdo šířit jediné ověřené a pravdivé kremelské informace. Ty informace asi vynášejí víc a proto se plyšáci už nevozej. Kachna by jim ty žaludky mohla závidět.

50
Před 1 měsícem
Milan Škoda

A někdo zase pomocí cenzury lidem vnucovat tu jedinou spràvnou oficiálně uznávanou pravdu.

68
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 měsícemUpraveno

Mě tenhle zákon dost děsí a to hlabně z pohledu jak se tu neustále šermuje se slovem "proruský". A zvlášt děsivě to začíná vypadat tady v diskusích kde se pouští do každého kdo jen trochu řekne jiný názor než ten jediný správný. Nedávno se to hodně ukázalo v diskusích pod nepodloženými obviněními lodí v Baltu ze sabotáží. A každý kdo si jen dovolil říct jde o nehodu astává se to běžně byl okamžitě proruský kolaborant. To samé platí i o diskusi o Babišovi kde se stále podsouvá, že je proruský. Docela se obávám aby se z toho nestal hon na čarodějnice. Ale uderníci jako je pan šefredaktor mají samozřejmně jasno.

69
Před 1 měsícem
Doležal Lukáš

Mě docela děsí to, že lidi jako vy nedokáží žít ve svobodné společnosti a potřebují, aby jim někdo diktoval jak mají žít. Babiš je proruský, i když vy si to možná nemyslíte.

60
Před 1 měsícem

Pokud by byl tento Zákon myšlen opravdově, už by - podle něj - musel být trestně stíhán ten grázl Zdieba , zastupitel za SPD někde v Plzni , žijící kdesi v Rusku a evidentně veřejně pracující pro Putina.

9
Před 1 měsícem
Svatopluk Moravský

Ještě není platný nevyšel ve Sbírce zákonů.

4
Před 1 měsícem

Dovolil bych si dotaz.Pokud budu sympatizovat s Ruskem jen z vlastního přesvědčení a nebude mně Putin posílat žádná eura,bude to na kolik roku vězení? Děkuji za všechny odpovědi a reakce.Je možné,že moje IQ,je na hranici debility a z toho duvodu,bych rád slyšel odpověd nějakého renomovaného právníka,případně od nějakého odborně vzdělaného člověka,který pravidelně čte Forum 24.Děkuji za každý příspěvek,týkající se tohoto tématu.

16
Před 1 měsícem
Milan Večeřa

Pokud nejste úplný blb a umíte číst tak za názor Vás samozřejmě nikdo trestat nebude. Žijete v demokratickém Česku a ne v nacistickém Russku. Tam by jste dostal zhruba 12 let těžkého žaláře.

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Desoláti tak nyní budou potřebovat ještě svou zeď nářků.

41
Před 1 měsícem
Lukáš Paštéka

Tu mají v Kremlu 😄

12
Před 1 měsícem

Naprosto v pořádku.

10
Před 1 měsícem

Konečně pořádný a správný krok k obraně před rusským podvracením, který tne do živého. Potrefené husy tu zlostně kejhají ostošest!

21
Před 1 měsícem

Já bych se místních diskutujících zeptal, zda by nám mohli říct konkrétní jména lidí, proti kterým by měl být tento zákon uplatněn. Ale prosím konkrétní jména (ne obecnou definici skupiny lidí), protože vzhledem k tomu potlesku tady, vzhledem k tomu, jak se tady polovina lidí raduje, že ten zákon tady chyběl, tak mám pocit, že ulice jsou plné lidí, kteří "pracují pro cizí mocnost" a že je nutno proti nim zasáhnout a že včera bylo pozdě. Tak, když to tak je, ta předpokládám, že vy všichni co to tak obhajujete, nebudete mít problém mi dát pět, šest příkladů KONKRÉTNÍCH JMEN , u kterých spatřujete, že by tento zákon měl být proti nim použit.

Předem děkuji.

10
Před 1 měsícem
Adam Šimáček

Zeman, Propiska, Foldyna, P. Tomio, Konečná, Turek… jen pro začátek.

23
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt