1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dnyUpraveno

Jak se může člověk, který má obří problémy sám se sebou, stát ředitelem v Národním divadle. Ať mi nikdo neříká, že to nemá dopad na jeho práci....

37
Před 15 dny
Petr Bittner

A? Garantuju vám, že lidé na nejvyšších pozicích mají obrovské osobní nebo mentální problémy. Důležité jsou schopnosti a kvalifikace.

6
Před 15 dny

"Plně si uvědomuju, že nikdy nebudu ženou. Jsem šťastná." Dobře, budiž vám přáno, ale co já s tím?

23
Před 15 dny
Petr Sach

A kdo to má vědět, když ne vy?

7
Před 15 dny

Nádherná žena. Nevím, co do "vizuálu", píšu o kráse její podstaty. Velmi inteligentní, kreativní a empatická. Domnívám se, že se nenápadně zařazuje mezi největší režisérské hvězdy českého divadla. Vskutku nádherná.

8
Před 8 dny
Petra Smutná

Až na to , že je to muž a bohužel mužem bude až do smrti. Myšlení, operace, celoživotní braní hormonů z něj ženu neudělají.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 15 dny

To je dobře, každý má právo být šťastný. Ne každý má ale potřebu to všem cpát. Tak už to prosím přestaňte na sílu tlačit. Tipnu si že valnou většinu zdejších to vůbec nezajímá. Doporučuji založit rubriku LGBTQ++++ a těmito články ji poctivě zásobovat.

29
Před 15 dny
Daniel Beniak

Proč tedy článek čtete, když vás nezajímá? Máte tady na vybranou z desítek témat, z nichž se jen minimum zabývá LGBT tématy, z jakých důvodů máte potřebu se vyjadřovat právě k tomuto? .

20
Před 16 dny

Že divadelníci nemají uspokojovat potřeby diváků ? Co to je za nesmysl ? Když budu chtít jít do divadla, vyberu si něco co se bude líbit mně, a ne co ona chce aby se mi líbilo.

58
Před 15 dny
Vera Provaznikova

To řekla naprosto správně. Divadlo je forma umění, která v ideálním případě nemá podléhat tendenčnímu vkusu diváků.

Jak jinak chcete divadlo rozvíjet, než tím, že umělci experimentují, hledají nová témata, ztvárnění...?

Pamatuji si, když Dočekal v Raduzovi a Mahuleně vyhodil celého Suka a hudbu si nechal udělat od pana Jelínka, dvě písně mu nazpívala Marta Kubišová.... Boleslaváci, včetně divadelních kritiků se mohli pos.at, přitom to bylo vkusne, jen jiné... Jiného tam bylo trochu více, tehdy akcentoval rozdíly mezi rody zpodobněním jich jako křesťanů a pohanů... Dostal za to strašnou bídu a o pár let později šéfoval Národnímu divadlu 🙂 Věřím, že ani jeho svobodný duch se nenechal spoutat představami diváka o tom, jak má vypadat divadlo.

4
Před 15 dny

Pan/paní Špinar ať si dělá co chce, je to jeho/její věc. Ale já mám přece jenom raději Shakespeara tak, jak to napsal on sám (samozřejmě i s ženami) a ne jak si to někdo usmyslel předělat k obrazu svému. Chce-li svým dílem zjevit divákovi něco objevného, ať si napíše vlastní a nekazí to, co už bylo vytvořeno. Jinak přeji v životě hodně štěstí a zdraví.

12
Před 1 dnem

Jako teplý chlap byl hnusný. Teď ještě víc. Nejvíc mně štve, že tu jeho proměnu platíme my všichni ve svém zdravotním pojištění. Pak není na nemocné dítě.

1

Je to její věc co se svým tělem udělala ale ať s tím neobtěžuje obyvatelstvo protože to nikoho nezajímá .Ať je šťastná

38
Před 10 dny
Zdena Pospíšilová

Nikoho? Máte nějaký průzkum? Vás to evidentně zajímá.

Před 14 dny

A proč se v článku nepopisuje úspěšné roz.... tehdejšího programu ND. Mě je naprosto jedno, jestli je osoba pán dáma nebo něco. Mě se skutečně nelíbí naprostá nesebereflexe na zkázu co po něm nebo ní v ND zůstala. Po hrůze co po sobě zanechal/la dávala na veřejnost zprávy kterak ji roste poprsí.

1
Před 15 dny

Zbytečný článek na zbytečné téma. Jsou tady důležitější témata , které se minoritní částí společnosti přehlušují.

19
Před 15 dny
Libor Soukup

Tak proč komentujete právě tento článek a ne ty, které se zabývají oněmi pro vás důležitějšími tématy?

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt