1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Mám dojem, že paní Jourová bude v Bruselu chybět. Ta uměla píchnout do vosího hnízda. Snad to bude umět i ta osoba, která bude po ní.

2
Před 10 měsíci
Milan Halamka

Aproppós, umíte si na jejím místě (teoreticky) představit Dostálovou (Jermanovou....). Andrej zavelí a je po lidských právech.

1
Před 10 měsíci

Republiku si rozvracet nenecháme! 🙂

„Ve jménu našich národů, proti jejichž svobodě a štěstí zločinci povstali, ve jménu míru, proti němuž se hanebně spikli, žádám pro všechny obviněné trest smrti. Nechť rozsudek dopadne jako železná pěst bez nejmenšího slitování.“

Josef Urválek (komunistický prokurátor).

7
Před 10 měsíci

Už je to i slovenský způsob.

3
Před 10 měsíci

Ja se spis divim, ze to Orbanovi trvalo tak dlouho. Madarsko se zjevne ubira podobnym smerem jako Rusko. Jsem zvedav, jak dlouho to bude trvat, nez s necim podobnym prijde Ficova vlada.

19
Před 10 měsíci
Milan Pomichalek

A Bureš?

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Orbán si jen zvykl na moc, určitě je opojná. Nic proti, pokud si ho voliči přáli. Měl by ale odejít z EU a NATO. V obojím platí nějaká etika, principy vládnutí a jednání. Jeho způsob vládnutí je s těmito principy v rozporu.

5
Před 10 měsíci

Opět Varování pro všechny rozumné lidi v tomto státě. Všichni se pozorně dívejte a sledujte co se nyní děje v Maďarsku a také na Slovensku. Vyskytuje se tu sice mnoho názorů, že se nic tak světoborného neděje, ale je to právě naopak. Nastává další fáze, a to utahování šroubů moci. A jsou jenom 2 možnosti. Buďto se jim to povede, a to vede přímo k nové diktatuře, a nebo se jim to nepovede! Ale zároveň si uvědomte, že se to musí zastavit hned v zárodku. Jakmile již převezmou moc, tak to opravdu demonstrace v ulicích NEZVRÁTÍ! Pak už je moc pozdě.

9
Před 10 měsíci

Odkaz

Asi takhle?

4
Před 10 měsíci
Václava Seemannová

Seemanová, Seemanová, vám bych zakázal psát i já, a to jsem ryzí demokrat. Nepřemýšlíte, to vám nejde, ale píšete, a o to je to horší! Z kterého podhoubíčka jste nám vyrostla milá muchomůrko!

Pořád je tu ve hře možnost, že všichni kolaboranti, placení agenti, dezinformátoři, užiteční idioti, hlupáci všeho druhu a další proruská svoloč, která si myslí, že je vám tu křivděno, nemáte dostatek demokracie a svobod, nebo že je Vám upíráno právo na svobodné vyjádření svých "skvělých myšlenek", máte vždy možnost se vystěhovat do jiného státu, který toto v dostatečné míře zajistí! Předpokládám že Vám tam bude lépe, a nám zde zcela jistě. Přistavení vlaků zajistíme!

8
Před 10 měsíci

Pssst!!! Babiš naslouchá!

8
Před 10 měsíci

Měl by je " zmizet" !😬

Před 10 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 10 měsíciUpraveno
Rudolf Berounský

Tak proc Orban nevystoupi z EU. Je poreba HU-xit.

Protoze krade nase penize pro HU oligarchy.

Vite, ze Orban vytvoril nejskorupmpovanejsi vladu v cele EU?

Odkaz

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt