Mám dojem, že paní Jourová bude v Bruselu chybět. Ta uměla píchnout do vosího hnízda. Snad to bude umět i ta osoba, která bude po ní.
Aproppós, umíte si na jejím místě (teoreticky) představit Dostálovou (Jermanovou....). Andrej zavelí a je po lidských právech.
Republiku si rozvracet nenecháme! 🙂
„Ve jménu našich národů, proti jejichž svobodě a štěstí zločinci povstali, ve jménu míru, proti němuž se hanebně spikli, žádám pro všechny obviněné trest smrti. Nechť rozsudek dopadne jako železná pěst bez nejmenšího slitování.“
Josef Urválek (komunistický prokurátor).
Už je to i slovenský způsob.
Ja se spis divim, ze to Orbanovi trvalo tak dlouho. Madarsko se zjevne ubira podobnym smerem jako Rusko. Jsem zvedav, jak dlouho to bude trvat, nez s necim podobnym prijde Ficova vlada.
A Bureš?
Orbán si jen zvykl na moc, určitě je opojná. Nic proti, pokud si ho voliči přáli. Měl by ale odejít z EU a NATO. V obojím platí nějaká etika, principy vládnutí a jednání. Jeho způsob vládnutí je s těmito principy v rozporu.
Opět Varování pro všechny rozumné lidi v tomto státě. Všichni se pozorně dívejte a sledujte co se nyní děje v Maďarsku a také na Slovensku. Vyskytuje se tu sice mnoho názorů, že se nic tak světoborného neděje, ale je to právě naopak. Nastává další fáze, a to utahování šroubů moci. A jsou jenom 2 možnosti. Buďto se jim to povede, a to vede přímo k nové diktatuře, a nebo se jim to nepovede! Ale zároveň si uvědomte, že se to musí zastavit hned v zárodku. Jakmile již převezmou moc, tak to opravdu demonstrace v ulicích NEZVRÁTÍ! Pak už je moc pozdě.
Odkaz
Asi takhle?
Seemanová, Seemanová, vám bych zakázal psát i já, a to jsem ryzí demokrat. Nepřemýšlíte, to vám nejde, ale píšete, a o to je to horší! Z kterého podhoubíčka jste nám vyrostla milá muchomůrko!
Pořád je tu ve hře možnost, že všichni kolaboranti, placení agenti, dezinformátoři, užiteční idioti, hlupáci všeho druhu a další proruská svoloč, která si myslí, že je vám tu křivděno, nemáte dostatek demokracie a svobod, nebo že je Vám upíráno právo na svobodné vyjádření svých "skvělých myšlenek", máte vždy možnost se vystěhovat do jiného státu, který toto v dostatečné míře zajistí! Předpokládám že Vám tam bude lépe, a nám zde zcela jistě. Přistavení vlaků zajistíme!
Pssst!!! Babiš naslouchá!
Měl by je " zmizet" !😬
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Tak proc Orban nevystoupi z EU. Je poreba HU-xit.
Protoze krade nase penize pro HU oligarchy.
Vite, ze Orban vytvoril nejskorupmpovanejsi vladu v cele EU?
Odkaz