1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vše je o lidech. Po válce se lidé na vesnici zastali německých rodin žijících snimi na vesnici a nemuseli odejít. Naopak čeští občané v dané vesnici udávali Němcům. Vědělo se která to byla rodina, ale v obci ji neudali režimu, nechali si to pro sebe. Nikdo se s nimi za to nebavil.

Jako děti jsme to nechápali. Pro nás děti byli všichni na vesnici střejlci a tety.

Před 1 rokem

Hodně povedená kniha, příběh se dotýká i jizerek a čte se krásně. Horalové to neměli jednoduché. Líbila se mi jedno moudrou z knihy…Malé děti šlapou po sukni a velké po srdci …

5
Před 1 rokem

Tak praví historie. Současný Fialův "protentokrát" je zdárným pokračovatelem tohoto stavu. Ani jim nebudou křivdy na národu odpuštěny. To si pište!

Před 1 rokem
Lumir Horák

melete ho...

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To dokázal i Zeman...následky je možno vidět i teď a zhoršují se...Rusák k tomu přiložil do kamen při Covidu a Babiš s Okamurou taky...

3
Před 1 rokem

Samozřejmě že zametou..... udělají tyty a jelikož je policajtů zoufalý nedostatek tak možná tak maximálně přijde o prémie na pár měsíců.

Před 1 rokem

Sloužil jsem u PČR asi 17 let na území tzv. Sudet... Ty osudové zvraty se tady melou dodnes... Přes to vše jsem to tam měl rád.

Před 1 rokem

Knihu jsem četla. Doporučuji, moc zajímavé.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt