1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Pokud je to pravda, tak je to první náznak nějakého nátlaku na Putina. Konečně.

39
Před 2 měsíci
František Štarha

Myslím že nátlak už dávno EU zkoušela a nic ,sankce ,sankjce a je usankcionovali

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

Jedná věc je donutit Putina k jednání, druhá pak jaké podmínky Trump vyjedná. A to už bude problém, protože Trump udělá co na očích Putina uvidí aby dokázal jaký je kabrňák! (Já si myslím také proto, že Putin má Trumpa v hrsti.) To by pak byl velký problém, protože Putin chce celé východní provincie a záruky, že Ukrajina nevstoupí nikdy do NATO a že na Ukrajině nebudou žádní západní vojáci!

1
Před 2 měsíci

Donald má rád uvalování.

Před 2 měsíci

Doufám, že ho zatknou.

12
Před 2 měsíci

Já to vidím tak že se jedná o domluvu o těžbě na Ukrajině.Trump je stejně hamižný jako vrah z Kremlu. Pokud bude válčit,tak žádná těžba nehrozí,jak pro Trampa a Vraha a peníze by se jim oboum hodili z bohatství AU.Ja myslím že by EU mnělo uvalit na oba dva 100% clo,pokud začnou společně drancovat AU národní bohatství,aby se jim to nevyplatilo.A narovinu co to přinese pro EU,stěmato dvěma být v nějakém čase ve spolupráci.Ano Oko za Oko,a kdo bude rozkazovat co ostatní země mají dělat.Vždyt Amerika je v současné době stejný nepřítel jako Rusko.A hlavně agresivnější a začínam chápat obavy,ohrožených státu.Vidíme to u nás kdo nehlásí stejný názor jako Fialkovic tak jesou prokremelsky.A nelíbí se mně jak se chovají k spojencům!!!!??Proto bude potřeba se orientovat výhodnější ceny a spolupráci a nepřijat diktát.Ať rozhodně nabídka a poptávka a né pár korupčníků ve vládě v každém státě na světě.

1
Před 2 měsíci

Nic než divadlo, které má zapůsobit na Zelenského. Ten je totiž mnohem tvrdším oříškem smlouvy než Putin. Pokud dějiny Zelenského nepřeválcují, válka se rozšíří.

Před 2 měsíci

Tohle měli udělat před třemi lety a už by bylo po válce.

2
Před 2 měsíci

vypadá to sice drasticky, ale Rusko už předvedlo, že se umí různým sankcím vyhýbat. a proč by mělo Rusko obchodovat přímo s USA, když přes překupníky to jde mnohem lépe?

2
Před 2 měsíci

Teď ještě, aby ten nejlepší vyjednavač byl vůbec ochoten připustit, že to vymyslel někdo jiný než ve své genialitě on sám.

7
Před 2 měsíci
Jan Lovecký

Obávám se aby to ještě 2x neodvolal.

Odkaz

1
Před 2 měsíci

Může mi někdo vysvětlit, jak může být vysoké clo zárukou bezpečnosti pro Ukrajinu? Možná to zamezí tomu, aby Putin dohodnuté měsíční příměří neporušil, nebo jej nejprve vůbec přijal, ale Ukrajině jde o záruky bezpečnosti po ukončení války, nikoliv jen po dobu příměří...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt