Babiše nesnáším od jeho politického začátku a jako starobní důchodce nad 80 let jsem proti němu vždy důsledně vystupoval, někteří jeho dřívější stoupenci mně dodatečně dali za pravdu. Ale ve vztahu k Rusku se ho pokusím trochu zastat. Babiš není ani pro, ani protiruský, ani pravdomluvný, ani lhář, ani slušný člověk, ani vyložený gauner.
On je jen a jen PROBABIŠOVSKÝ. "Skamarádí" se s každým koho potřebuje, pak hodí přes palubu každého, kdo mu v cíli překáží, klidně i svého syna. Všichni jsou mu u p...le.
No samozřejmě ,přece byl na to vyškolen .Přece StB byla "dceřinou společností " KGB .Zřejmě se tam cvičila i bezpáteřnost.
Tak redakce, kdy konecne narukujete na ukrajinsky front? Spolu se vsemi vernymi prispevateli samozrejme. Co vam brani zahanbit nas, co se do toho motat nechceme?
Babiš se chválil už před volbama, že je vyjednávač. Měl ramena, že vyjedná s operátory levnější podmínky pro občany. Jednal..., ale to slibované zlevnění jsem jaksi přehlédl. Možná jestli to není tím, že jsem celej fialovej, jak se asi dozvím.
S Putinem by nejspíš dopadl podobně. Také podobně jako Macron, který si před útokem s Putinem vytrvale telefonoval... Výsledek byl jediný, Putin si z něj udělal "dbrej den". Sliby a realita byly pravý opak.
Největší sranda je, když nějaký uživatel THC píše o manipulativnosti.
Babiš říká "Pavel a Řehka .....", ale THCman vysvětluje jen Řehkova slova o připravenosti. Zcela však vynechává slova prezidenta. Odkaz
To je zase blábol! Všichni jsou špatní jen naše vláda spolu s progresivní evropskou politikou je to jediné a nejlepší na světě! Co přijde dál? Jednotný evropský pozdrav symbolizující Fialu až po boty v americké zadnici, nebo snad zdvižená pravice? Jste normální už?
👍👍
Zase novinářský blábol !! Pořád jenom napadate Babiše a Okamuru a děláte to dobře , jen tak dál aspoň půjde Fiala a jeho hlupáci od koryta !! Děkuji
FÓRUM 24 že tak píšou a lžou Babiš bude premiérem a zase bude dobře !! 👍👍😀 Mám rád Slováky a Maďarsko a kašlu na vás NUTELACI 🖖✌️🖕🖕
Ano, nejlepší je někomu vynadat, to udělá dobře na duši.
Babiš je slovenský STBák a negramot. Za peníze udělá cokoli.
Negramot??Vy jste asi akademik.
Jak může někdo věřit tomu co napíše Fórum 24.A Babiše volit budu.Když vám tento režim vyhovuje, tak aspoň nemelte kraviny.Chytráci.
A váš proslov si myslíte byl chytrý? Nebyl nebyl nebyl
dáváte tady vědomí neskutečné lži,jde z vás uplná zášť,jen zase babiš, bože ,vzpamatujete se někdy příznivci zoufalé Fialovy vlády,jejímž krédem je jediné : kdo s nimi nesouhlasí,je proruský šváb,dezolát ani se to nedá dál psát,tak to je teda politická kultura,myšlení,styďte se ,jen věřím,že tato vláda a její nohsledi brzy zaslouženě skončí tam,kam patří ....
Se Češtinou a slohem jste trochu na štíru.
A o obsahu raději ani nemluvím.
Koukám, jak to pěkně bereme přes Fica a slováky směrem na Babiše, začalo to prorusským /nevím, jestli jsem dal dost esek/ Orbánem, potom Ficem a slovenskem, to byli takový předskokani, abysme se konečne dostali k Babišovi. /Nežeby si to za ty lumpárny nezasloužil/. Divím se nad tou formou "my s Váma zatočíme po našem, po demokraticku, kdo nejde s námi, jde proti nám" a hlavně, spousta věcí je nehorázně překrucována médií. Stačí přizpůsobit titulek a masy už jsou nažhavené na lynch, žeby už začala převolební masáž? Někdo se sakra snaží, aby ten Babiš nevyhrál a evidentně půjde i přes mrtvoly, česko-slovenské vztahy už jsou na márách.
...jo volby se blíží, dříve začínala kampaň tak max tři měsíce před nimi, jenže co dělat když ty preference tak rapidně padají, začít více než o rok a co jiného nasadit než téma Babiš, které už přece jednou tak zabralo, že ho tři strany dokázaly porazit o 0, 5%...
Pokud nebudou stačit tři přivoláme na pomoc nebe, peklo a pak bude ráj...