1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Babiše nesnáším od jeho politického začátku a jako starobní důchodce nad 80 let jsem proti němu vždy důsledně vystupoval, někteří jeho dřívější stoupenci mně dodatečně dali za pravdu. Ale ve vztahu k Rusku se ho pokusím trochu zastat. Babiš není ani pro, ani protiruský, ani pravdomluvný, ani lhář, ani slušný člověk, ani vyložený gauner.

On je jen a jen PROBABIŠOVSKÝ. "Skamarádí" se s každým koho potřebuje, pak hodí přes palubu každého, kdo mu v cíli překáží, klidně i svého syna. Všichni jsou mu u p...le.

18
Před 1 rokem
Jiří Ptáček

No samozřejmě ,přece byl na to vyškolen .Přece StB byla "dceřinou společností " KGB .Zřejmě se tam cvičila i bezpáteřnost.

9
Před 1 rokem

Tak redakce, kdy konecne narukujete na ukrajinsky front? Spolu se vsemi vernymi prispevateli samozrejme. Co vam brani zahanbit nas, co se do toho motat nechceme?

19
Před 1 rokem

Babiš se chválil už před volbama, že je vyjednávač. Měl ramena, že vyjedná s operátory levnější podmínky pro občany. Jednal..., ale to slibované zlevnění jsem jaksi přehlédl. Možná jestli to není tím, že jsem celej fialovej, jak se asi dozvím.

S Putinem by nejspíš dopadl podobně. Také podobně jako Macron, který si před útokem s Putinem vytrvale telefonoval... Výsledek byl jediný, Putin si z něj udělal "dbrej den". Sliby a realita byly pravý opak.

10
Před 1 rokem

Největší sranda je, když nějaký uživatel THC píše o manipulativnosti.

Babiš říká "Pavel a Řehka .....", ale THCman vysvětluje jen Řehkova slova o připravenosti. Zcela však vynechává slova prezidenta. Odkaz

www.novinky.cz
Přítomnost vojáků na Ukrajině? Neomezujme se tam, kde nemusíme, řekl Pavel - Novinky
Neměli bychom si zavírat možnosti podpory Ukrajiny, uvedl v úterý český prezident Petr Pavel po jednání s francouzským protějškem Emmanuelem Macronem. Pavel vyzval k rozšíření forem pomoci včetně...
12
Před 1 rokem

To je zase blábol! Všichni jsou špatní jen naše vláda spolu s progresivní evropskou politikou je to jediné a nejlepší na světě! Co přijde dál? Jednotný evropský pozdrav symbolizující Fialu až po boty v americké zadnici, nebo snad zdvižená pravice? Jste normální už?

22
Před 1 rokem
Michal Latiok

👍👍

7
Před 1 rokem

Zase novinářský blábol !! Pořád jenom napadate Babiše a Okamuru a děláte to dobře , jen tak dál aspoň půjde Fiala a jeho hlupáci od koryta !! Děkuji

FÓRUM 24 že tak píšou a lžou Babiš bude premiérem a zase bude dobře !! 👍👍😀 Mám rád Slováky a Maďarsko a kašlu na vás NUTELACI 🖖✌️🖕🖕

11
Před 1 rokem
Lubos Handl

Ano, nejlepší je někomu vynadat, to udělá dobře na duši.

Před 1 rokem

Babiš je slovenský STBák a negramot. Za peníze udělá cokoli.

15
Před 1 rokem
Petr Chochol

Negramot??Vy jste asi akademik.

1
Před 1 rokem

Jak může někdo věřit tomu co napíše Fórum 24.A Babiše volit budu.Když vám tento režim vyhovuje, tak aspoň nemelte kraviny.Chytráci.

86
Před 1 rokem
Radek Fazekaš

A váš proslov si myslíte byl chytrý? Nebyl nebyl nebyl

19
Před 1 rokem

dáváte tady vědomí neskutečné lži,jde z vás uplná zášť,jen zase babiš, bože ,vzpamatujete se někdy příznivci zoufalé Fialovy vlády,jejímž krédem je jediné : kdo s nimi nesouhlasí,je proruský šváb,dezolát ani se to nedá dál psát,tak to je teda politická kultura,myšlení,styďte se ,jen věřím,že tato vláda a její nohsledi brzy zaslouženě skončí tam,kam patří ....

19
Před 1 rokem
Břetislav Fiala

Se Češtinou a slohem jste trochu na štíru.

A o obsahu raději ani nemluvím.

4
Před 1 rokem

Koukám, jak to pěkně bereme přes Fica a slováky směrem na Babiše, začalo to prorusským /nevím, jestli jsem dal dost esek/ Orbánem, potom Ficem a slovenskem, to byli takový předskokani, abysme se konečne dostali k Babišovi. /Nežeby si to za ty lumpárny nezasloužil/. Divím se nad tou formou "my s Váma zatočíme po našem, po demokraticku, kdo nejde s námi, jde proti nám" a hlavně, spousta věcí je nehorázně překrucována médií. Stačí přizpůsobit titulek a masy už jsou nažhavené na lynch, žeby už začala převolební masáž? Někdo se sakra snaží, aby ten Babiš nevyhrál a evidentně půjde i přes mrtvoly, česko-slovenské vztahy už jsou na márách.

14
Před 1 rokem
Pavol Vraštiak

...jo volby se blíží, dříve začínala kampaň tak max tři měsíce před nimi, jenže co dělat když ty preference tak rapidně padají, začít více než o rok a co jiného nasadit než téma Babiš, které už přece jednou tak zabralo, že ho tři strany dokázaly porazit o 0, 5%...

Pokud nebudou stačit tři přivoláme na pomoc nebe, peklo a pak bude ráj...

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt