Bureš s kohoutem je trapný tajtrdlik jako všichni jeho podporovatelé kteří nevidí za roh.Bohužel je to část společnosti která je slabá duchem to není můj výrok je převzatý od Miloše,,to řekl kdysi a v tom jediném měl pravdu ,,,,
Takže opět návrat k jediné správné straně a vládě? To už tu bylo.
Je logické, že (bývalý 🙂) aktivní příslušník STB se vždy bude zastávat kamaráda z FSB... Je mi toho ubožáka někdy až líto. Bohužel mu naslouchá poměrně dost našich českých spoluobčanů.. Nepřeji bratrům slovákům nic zlého, ale doufám, že aktuální a budoucí vývoj v jejich zemi (díky Babišovo kamarádovi Ficovi) alespoň trochu otevře oči a vrátí zdravý rozum našim voličům před volbami v ČR. 🙂
Češi ( ? ) si zvolí , jak to tak vypadá zvolí imigranta ze Slovenská do vlády.
Žumpa Žump je toto Forum 24 , neuvěřitelné co nemyslících občanů jim věří . Že by zde napsali něco o minulosti našeho nej a jeho ženy se nedočteme . Pravdu . Je mně líto tady těch pochlebovačů . A Babiš je mně ukradený kdyby vypadl z politiky tak mně chybět nebude ale musíte z něj být hodně na větvi .
Možná je to tím, že podstatná je přítomnost, nikoliv minulost. Kdyby se Babiš choval jako morálně konzistentní, zodpovědný a inteligentní politik a jednal ve veřejném zájmu, nikoliv především ve svém, klidně bych mu to estébáctví prominul.
Tak Babiš už je také proruský trol, protože chce jednat o míru, no, to jsou věci. Ale pořád mi nikdo nevysvětlil, jaký stav věcí musí vlastně nastat aby se dalo říci, že Ukrajina zvítězila. Nikdo asi nevěří tomu, že by Ukrajinci mohli zahnat Rusy až do Moskvy, tam zajmout Putina a donutit ho podepsat kapitulaci. Nic jiného není vítězství, protože Putin může bombardovat Ukrajinu donekonečna. To necháme Ukrajince všechny pozabíjet jen proto, že máme dojem, že jejich válka chrání i nás?
S Babišem ovšem nikdo jednat nebude. A co je nejpodstatnější, vůbec s nikým nechce jednat Putin. Má možnosti, 24 h každý den, vydat rozkaz, a stáhnout se z Ukrajiny. Místo toho blouzni, jak obsadí další regiony, tentokrát v Moldavsko, odkud mu už zvací dopisy šly. Možná celé Moldavsko. A nefanděte si, vy Ukrajince nezabijite, Ukrajinci si sami rozhodnou, jestli budou dál bojovat, a jak dlouho. Putin také nemůže bombardovat donekonečna, ostatně, ani Putin sám není nesmrtelný, a jednou se do záhrobí odebere, to je prostě fakt.
Bohužel je u nás značné množství zmanipulovaných a zpovykaných hlupáků, ktřeří mu ty jeho šmakulády i ubohé žvásty, stále žerou.
Ale prosím vás, JXD LSD je spíš pro pobavení;)
Dobře napsáno. Babiš plácá o míru, ale nezajede za Putinem, aby řekl, stáhněte svá vojska z Ukrajiny. Ta válka mi fakt leze krkem. Takže mírové konference na toto téma jsou mimo realitu. Stažení vojsk a mír je okamžitě. Že je Rusko ohroženo NATO je jen oblbování neznalých v zájmu imperiální politiky Ruska.
Jen to stažení nepřichází a nepřichází, no co se dá dělat, jen chrání své lidi.
Babiš je obyčejný trouba s miliardami na účtě.
Navíc lže a podvádí, kde to jen trošku jde.
Ten trouba zaměstnává tisíce lidí. Hromadu jich znám, nikdo si nestežuje. Co jste dokázal vy.
Jsem pro okamžitý mír na Ukrajině. Rusové musí bezpodmínečně vrátit všechna obsazená území. Tímto se jim musí umožnit rozmístit své jaderné zbraně co nejblíže USA, Velké Británie, Francie, Španělska , Itálie a dalších. Dále umožnit Ruským letadlům provádět hlídkové lety u hranic těchto států. NATO není agresor a Putin se zbytečně bojí, proto mu popřípadě umožnit založit obranný pakt s Čínskou lidovou republikou. Ukrajincům doporučit, aby respektovala práva všech svých občanů bez rozdílu názorů a přestala je vraždit. Jen mír může zabezpečit prosperitu a blaho lidstva. Bohužel už ne zbrojařským firmám.
Jenže Putin se nebojí. Je to hlava mafie, která prorostla do vedení státu. Vše je vylhané. I důvody. Do Ukrajiny se pustili kvůli jejich přístupovým jednáním s EU, proto Majdan a následné akce o připojení Ukrajiny k Rusku ve snaze dosadit loutkovou vládu. Rus, co jednou schvátí nikdy nevrátí. Proto nás chce zpět. Pomůže mu Trump. Čeká se jen na něj. Do té doby se nic nezmění. I když jste pro okamžitý mír na Ukrajině. On možná bude, ale přijdeme tu o demokracii.
Je to zcela trefné. Je zcela na místě také osvětlit lidem,co je mír ruského, čínského nebo severokorejského typu a mír svobodného typu, který většina z nás chce a za který je bohužel potřeba bojovat nebo alespoň tomu boji pomáhat. Mám ale nepříjemný pocit v tom, že je v ČR hodně vítačů, kteří nemají tušení do čeho chtějí jít. Taky biji na poplach. Ve volbách je potřebné tyto hlasy přečíslit, jinak bude s naší krásnou vlastí zase zle a bude hodně těžké to zvrátit.
Tož šup šup, utíkej si hrát na vojáčka, tam ale nebudeš mít čas na psaní kravin...
Pokud nedostaneme Babiše Bureše za mříže za lhaní a pomluvu (což trestní zákonník řeší, tak na co se čeká!), nebo na oblíbený Krym (lepší volba!), kde nechal "láskyplně opatrovat" svýho syna suSSáky, tak dopadneme stejně jako Slováci a brzo už i USA. TO CHCEME????‼️❗
Soudruh Blafka opět kecá a lže jak forum24.Právě pan A.Babiš je schopen napravit spáchané škody po současné vládě a dát vše do pořádku.Má největší důvěru a podporu u občanů,což potvrzuji mnohé
předvolební průzkumy.