Proč to pořád řeší? ANO přece ctí presumpci neviny a Fiala nebyl ani obviněn, ani vyšetřován, ani souzen. NA ROZDÍL OD NĚKOHO.
Pane Havlíčků už toho StB zvaneni bylo dost ,mohl byste udělat nebo svolat s chůzí že Agrofertu zaměstnanci kradou vodnanske řízečky a mít prachy daňových poplatníků?už nevíte jak špinit tuto vládu ,když se jim daří slevovat potraviny,benzín,tak vitahnete že má ,Fiala kampelicku ,jste trapnianoisti ,
Dobrý večer. Sekta ANOfertu stále svolává mimořádné schůze , které NÁS daňové poplatníky stojí 4 mega JEDNA. Stále mlží ve svých kauzách a tímto způsobem chtějí ODVRÁTIT pozornost. Minulý týden to byl hejtman o kterém to věděli 12 LET a až se jeho kauza PROVALILA Krkošku za velikého HLAHOLU polnic vyprali z chalupy. To je proč ANOfert "svolává" mim. schůzi. Bylo by dobře, když se na těchto "schůzích" nic NEPROJEDNÁ měl by to vyvolavatel ZAPLATIT. Přeji příjemný zbytek večera všem občanům České republiky.🤔.
Proč pro mne nemůže pan Havlíček být přijatelnou osobností? Jednak jsou tu jeho minulé a málo zdařilé obchodní aktivity, kvůli kterým má na hlavě másla víc než dost. Od takových a jemu podobných by se čekalo, že budou v určitých tématech zdrženlivější. Jenže nejspíš právě proto se on a jemu podobní musí stůj co stůj snažit každého oponenta tzv. umlátit čepicí. Toto je nejvíc patrno při jednáních a diskuzích, kdy se z jeho úst nezadržitelně valí nepřetržitý proud slov, která po chvíli, díky té rychlosti, začnou ztrácet na významu. Zájem vyslechnout jeho argumenty či návrhy tak vyprchává. O jeho neustálé snaze útočit a nenechat diskutující dokončit větu ani nemluvě. U pana Havlíčka mi prostě chybí schopnost komunikace a ochota ke konstruktivní spolupráci. Takže takhle to vidím já.
Už neví jak škodit. Doporučoval bych poslanci Havlíčkovu alias " mluvkovi o ničem", aby svolal mimořádnou schůzi sněmovny na téma -" proč nebyla dnes vidět polární záře".
O tomto člověku nelze psát slušně.
Havlíček a celá profikorupční sekta má sama máslo na hlavě, které nikdy nedokázala setřít a vymýšlí kauzy na jiné....To opravdu nemají v programu nic jiného, než lhát shánět složky pro svého bosse?
Chucpe...
Ubozaci z ANO vyrobi kauzu z cehokoliv,jeden z poslancu ODS si pocvrkal boty a Havlícek svolava mimořadnou schůzi,boźe to jsou hňupové !!! Může se nekdo divit ze naprava po Babisovi jde tak pomalu kdyz tam ANO a SPD dokola predvádí takovej tyjátr??☝️☝️☝️
Mnozí koblihové minulý týden hřímali, že se mimořádně schůzuje na účet daňových poplatníků. Co budou říkat teď?
Pane Havlíčku,já nesnáším "ale "lidi!Tvrdíte učitou věc ,nikdy si neodpustíte slovo ale, tedy určitý nesouhlas!Jak lze potom s ANO vyjednávat?Zkuste si ty páteře trochu narovnat-půjde li to ještě?
Havlicek chce odvrátit pozornost od pruseru lidí v jeho straně tak se mu hodí jakákoli blbost.
ANO. " Tak treba!" 😬