1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ještě kousek té platby bych poslal Baudyšovi. Tomu ezovykukovi, co tvrdil, že v očkování proti Covidu je - grafen (ach bože...). Ale ona je tady na forhontě taky kategorie známá jako - biomatky. Které nechtějí nechat očkovat svoje děti proti vůbec ničemu. Čímž je vystavují nepěkným nemocem jako tetanus, soboru nemocí černý kašel, neštovice, záškrt.... A taky - obrně, která to dítě postihne s následky na celý život. A především to vyrábí potenciálního přenašeče a rozsévače...

9
Před 1 rokem

Co jsem četla vyjádření lékařů, tak s očkováním proti černému kašli je ten problém, že se začala používat jiná vakcína. Je šetrnější vůči našemu organismu, má méně vedlejších účinků, ale bohužel očkování nevydrží celý život a je třeba se nechat přeočkovat. Protože jste gramotný, tak jste to četl asi také a tak tento článek vznikl jenom proto, aby vám honorář za článek zaplatil přeočkování.

4
Před 1 rokem
Dominika Nováková

Dobře jste to napsala....začala se používat JINÁ vakcína. Tak tohle by si měli přečíst ti méně gramotní antivaxeři, kteří jsou přesvědčeni o tom, že zatímco vakcíny proti covidu byly tzv. "ušité horkou jehlou" s krátkou testovací dobou, tak všechna předchozí očkování (tetanus, neštovice, obrna, černý kašel, atd) jsou zaručeně spolehivá, protože se proti těmto nemocem očkuje už od nepaměti. Ale jestli to je pořád jedna a ta samá očkovací látka, se stejným obsahem účinných látek, s nezměněnou technologií výroby atd., tak to ve finále nevěděl už nikdo.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Asi o imunitním systému mnoho nevíte. Bakterie a víry neznají hranice, lidé nyní více migrují a proto, pokud se chcete vyhnout nákaze, začněte u sebe a vakcinuje se sám. Jedna dávka očkovací látky v dětství vás logicky nemůže ochránit na celý život. Tím, že si vakcínu zaplatíte, podpoříte jejího výrobce a tak může být pro vás dostupná i za dalších pět let. Odpůrci očkování na vaši imunitní výbavu vliv nemají.

8
Před 1 rokem

je to blbost co píše....děti jsou přeočkovány v desíti letech. tak jakýpak druhý stupen....to by to nevydrželo víc jak 4 roky........

Před 1 rokem

Je vidět, že někteří lide se zasekli ve středověku.

4

J. X. Y. Doležale, běžte si to proplatit k Chocholouškovi.

14
Před 1 rokem
Jaroslav Dvořáček

On o antivaxererech - a zrovna jeden na stránce!

7
Před 1 rokem

A neni to nahodou tim, ze tzv. "Antivaxeri" prichazeji jako "uprchlici" z vychodu a jihu :-P

12
Milan Forejt

Myslíte z Moravy a Šumavy ?? A určitě to nejsou uprchlíci. Co vím já, tak se tam občas vrací. Ale jen na víkend a pak zpět do té strašné Prahy 😂

5
Před 1 rokem

Sjetej Doležal zase perlí..

5
Před 1 rokem
Vladimír Koubek

A má pravdu

3
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ma znama,dostala cerny kasel a to od ukrajincu

9
Před 1 rokem
Viola Widmanova

Ukrajinci jsou stejně pro očkování jako my. Já bych spíš typoval na rusi. Ono se to dost plete protože mají podobný jazyk.

1
Před 1 rokem

U některých článků JXD mám pocit, že ho platí farmaceutický průmysl.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt