Už to tam mělo být.
Ještě před ofenzívou. S tím by se jinak odminovavalo
V žádném případě s tím nesouhlasím. (Navrhuji, abyste mne v hodnocení titulovali dezolát, russký troll, zrádce apod.) Pokud někdo vymyslí další, mně neznámou nadávku, budu rád, přidám si ji do seznamu id.otských nadávek. A ještě pro neznalce pravopisu - russký je správně napsáno, protože Rusko bylo odjakživa Rossija. Jestli si někdo myslí, že to vychází ze zkratky SS, tak je na těžkém omylu.
Svastika měla původně také jiný význam, než ji nadělil Hitler. Ruᛋᛋko, takto se vám to líbí? Gratuluji k celkem originálnímu trolení.
P.s. Nedomníváte se, že americká armáda se bude řídit vašim nesouhlasem? Můžu vás titulovat Ruᛋᛋák? Kam si titul strčíte, je mi celkem jedno.
Najednou to jde? No to je náhoda co?
Když to do teď nešlo.
To je jak s Tankama budeme se půlku války hádat jestli je poslat 😄
Hlavně že se vyrvávají hesla Ukrajinu nenecháme padnout apod.
A až teď budem posílat to co jsme měli poslat podle našich hesel už dávno.
Není to tak jednoduché.
S tanky se čekalo, až se Biden se Si tin pchingem domluví, že putlerovi nedovolí odpálit atomovky na Ukrajině. (A jak víte, Čína neuznává rusáckou anexi) To se stalo, putler sklapl a o atomovkách už necekne.
Ale souhlasím, že pomoc by měla být intenzivnější. Jedině tak jde tu rusáckou genocidu zastavit!
Doufám že jimi zničí ukrajinci krymský most
Kazetovou municí bohužel těžko.
To už mělo byt davno
a proč?
Bylo na čase. Rusáci ničemu jinému nerozumí.
Tak přestat kecat a poslat - hnééd!
Není to uspěchané? vždyť od ruského vpádu na Ukrajinu ještě neuplynuly ani dva roky.
Už aby tam byly.
To měli udělat už loni!!!!