1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíciUpraveno

Myslel jsem na totéž, co autorka článku. Už tam někdo prohlásil, jak je nutné se semknout kolem vlády a vládní koalice. To si dělají srandu? Ficovi přeji brzké uzdravení, ale semknout se kolem těch, co škodí demokracii jen proto, že byl spáchán zločin na jednom z nich? Hnus.

29

Jak se říká, ať motivace činu byla jakákoliv, kdo seje vítr, sklízí bouří. Fico se politicky vyhnul vyšetřování a nastoupil jiný, tvrdý kurs přímo ke Kremlu což hnulo žlučí mnoha lidem, a když se ten sociální demokrátek otočil, spojil s tím nejhorším na Slovensku, tak probudil síly, které to neunesly.. Vstoupil na tenký led ..

13
Před 10 měsíci

Ano, musí být děsivé žít v zemi, kde se střílí na novináře nebo politiky, jak píše Hovorková. Ovšem jaksi mi uniká, o co je to horší než masová vražda na pražské VŠ.

Nejspíš jsou v očích Hovorkové novináři a politici jakási horní kasta, mající vyšší hodnotu než ten plebs dole. Ten podle Hovorkové může být vražděn klidně po desítkách a dá se vedle toho spokojeně žít. Zatímco na ty z novinářsko-politické nedotknutelné kasty se nesmí ani křivě podívat, natož je fyzicky, třeba jen fackou ohrožovat. To je pak nesnesitelná katastrofa.

V tomto Hovorková logicko-argumentačně těžce selhala. Doufejme, že je to jen z rozrušení, vyvolaném útokem ne někoho z její kasty nedotknutelných.

12
Před 10 měsíci
Pavel Maleček

Pane Malečku, mžete mi říci, kde a kdy redaktorka Hovorková neselhala? Vyjádření obou těch slovenských politiků, pana Blahy i pana Danka, jsem slyšela. Obě byla hodně emotivní, myslím, že měli předtím počítat alespoň do deseti, ale v jádru byla pravdivá. A mimochodem, když už paní Hovorková tak kultivovaně vypíchla, že Slováci jsou jiní než my, tak bych k tomu podotkla: ty neskutečně sprosté urážky na adresu politických protivníků neplynou z úst pana Sterziga zvaného Vidlák, ani z úst pana Rajchla, ba ani od poslankyň z hnutí ANO, ale bohužel právě od těch ušlechtilých a zásadových prý demokratů. A k tomu, aby se rozhoupala konečně i ODS, muselo přijít to neskutečně podlé, zlé a kruté vyjádření její ikony - řeporyjského starosty. Jinak vládní činitelé k neskutečným urážkám oponentů ušlechtile mlčeli. A aby bylo jasno - nejsem Putinova fanynka, nechci tady ruské tanky, politiky ani vojáky, chci jen skutečnou demokracii, úctu k politickým protivníkům, schopnost zapomenout na neshody a antipatie a táhnout za jeden provaz. A právě to bolestně postrádám.

5
Před 10 měsíci

Děkuji za rozumný vhled do této situace. Mně svatouškovstvi taky leze na nervy. Pořád se mi vkrádá do mysli, jak nenávistně se pan Fico choval ke svým oponentů, o vyjadřování Blaha a Danka, o sprostém hecování proti pani prezidentce, o nenávisti ke slovenské televizi, médiím. O likvidaci soudního systému, o výpadech, osočování a kriminalizování pana Kisky a všech, kteří s Ficovými názory nesouhlasí. Slovensko má dlouholetou zkušenost s politickými kriminálními činy. Únos prezidentova syna za vlády Mečiara, vražda novináře Kuciaka-nevyřešena, mafiánské praktiky atd., atd. U nás nenávist taky kvete, iracionalita bují, dej Bůh, aby ti, co to mají na svědomí zdejší politickou kulturu úplně nerozložili. Stačí se zaposlouchat do jejich parlamentních " diskuzí " a výkřiků na náměstích.

20
Před 10 měsíci
Alžběta Grunwaldová

Pozor, náš největší a nejvzteklejší křikloun Bábiš je Slovák!

7
Před 10 měsíci

Těžko se mi píše, jsem z poloviny Slovák. Matka Slovenka otec Čech. Mám tedy na Slovensku rodinu a udržujeme velmi dobré vztahy. To že jsou Slováci trochu jiný je jasné a ti z východu to je úplně jiná liga.

Bohužel ta jinakost se projevuje i tím,, že věci se řeší, pro nás, nestandardně. Politické struktury nejsou v tomto případě žádnou výjimkou. Nechci a ani nebudu hodnotit pana Fica, ale jedno přísloví říká " Kdo seje vítr, sklidí bouři. "

Jediné co si musíme přát je že dojde k nějaké sebereflexi.

Jestliže ne, bůh s námi. Není totiž nic horšího než naštvaný a zraněný král a vládce všehomíra.

Zraněný myslím nejen fyzicky ale i duševně.

13
Před 10 měsíci

Redaktoři Rudého práva v důchodu se musí chytat za hlavu po přečtení článku od Hovorkove, že svou práci mohli dělat ještě lépe. Tak se to má dělat. Forum24 gratuluji. A jak to říkáte? Už jste našli své dno? Zřejmě ještě ne.

16
Před 10 měsíci
Martin Kovarnik

Soudruhu, nějak jsem nepostřehla ty argumenty, které by objasňovaly váš názor proč je ten článek špatný.

8
Před 10 měsíci

Šéfredaktorka deníku Hovorková a šefredaktor týdeníku Šafr,to je usměvná parta,spolu s celým Forem 24 a jeho dalšími skvělými komentátory.Sláva Foru 24.

9
Před 10 měsíci
Milan Večeřa

Soudruhu, chápu, že váš intelekt se na nic jiného než urážení nezmůže. Ale děkuji, protože potvrzujete, že lůza je prostě jen lůza bez vlastního názoru, který by si dokázala obhájit.

4
Před 10 měsíci

Tahle "novinařina" je opravdu "top".. ani za komunistů to nemělo takovouto úroveň... Tohle se nedá ani komentovat ... tenhle web je absolutní žumpa!

16
Před 10 měsíci
Tamara Máslová

Tak proč články na FORUM 24 čtete, když je to podle vás žumpa? Nikdo vás k tomu nenutí, jelikož žijeme, stále ještě, v demokratické společnosti.

6
Před 10 měsíci

Demokracie na Slovensku skončila nástupem Fica a od té doby je Slovensko nakloněné k Rusku. Jestliže se budou chtít tedy semknout, tak tím myslí v náruči Putina.

8
Před 10 měsíci

Pisem pomaly, aby autorka stihala. Jeden blazon neurcuje aky je narod. Cechov tiez nikto neposudzuje podla blazna, ktory vystrielal skolu.

3
Před 10 měsíciUpraveno
Rastislav Rechtorík

Na rozdíl od vás, ten pošuk u nás neřídí celý stát, jako ten u vás, že? Navíc ho musel někdo zvolit, takže zastupuje smíšení nemalé časti Slováků.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt