Výborně! Teoristi nesmí mít už do konce svých životů klid!
Rusko provádí na Ukrajině genocidu.
Po generace jim to bude vyspělý svět připomínat.
A potomci dnešních ruských zrůd a zrůdiček se budou za své předky hluboce stydět...
Správný Rus se nikdy nestydí. Žádná zrůdnost pro něj není dost velká a vždy ji lze ospravedlnit. Pan Něvzorov by neměl chodit k oknu a vyhýbat se lidem s kladivem.
Hezky formulované. Tyto věty by měly zaznít ve všech ruských domácnostech.
Mnozí se stále tváří, jako že se nic moc neděje.
Po dlouhé době Rus, který má něco v hlavě a nevypadá jako vychlastaná poloopice.
Lze jen upřesnit,že Alexandr Něvzorov ve své době přímo se zúčastnil v okupací Podněstří.
Naštěstí,chytré lidé dokážou měnit své názory. Tady je paralela mezí ním a prezidentem Pavlem.
Přesně, Putin tu zem vrátil zpět nejméně o 50 let, reformy tam nemají cenu, když je lepší vládce př. Gorbačov tak se to začalo měnit k lepšímu, no s příchodem Putina se to vrátilo zpět. Znárodnování majetku západních firem, totalitní smrad a kleptokrati u mocných kormidel rozkrádají státní peníze šíleným způsobem, mafiánské vedení státu. A ještě touha po válčení a drancování, okupace všeho co je slabší. Zlo musí skončit trestem pro všechny co se na něm podílely.
Gorbačovovi jsem tleskala, přestala jsem, když jsem se na přednášce
odborníka na sovětskou historii z berlínské univerzity dozvěděla, že
zkazil vše, co mohl. Kdybych se lépe dívala, mohla jsem na to přijít sama.
kdokoliv spacha v 21. stoleti zabiti/vrazdu pod habitem, ze slo o valecny stav a zabije, musi se zodpovidat! o x tisic kilometru se ruska pakaz koupe v egypte a na valecnem poli kastruji se vojaci? kde to jsme? at vychcipame povodni, horkem, tornadem, ale vzajemnym vrazdenim?
Smutné je, že ti nejchytřejší a nejvzdělanější Rusové musejí žít exilu 🙁 .
Tomu tak bylo vždy v Rusku. Svojí elitu zavírali, vyhnali, nebo zabili.
Nelze jinak, než souhlasit. Tou hlavní vinou je lhostejnost občanů.
Souhlasím, jen si přisadím. Občané této roztahovačné politice fandí, nejsou tak úplně lhostejní. Putin jim získal Krym a chtějí víc. Přitom se ale tváří, jako by nic. Jedou v tom s ním. Všimněte si Orbána. Lidem v Maďarsku ukázal mapu Uherska, nenápadně, a je doma neporazitelný. Mamon je tahoun. Co je to za ostudu maďara nezajímá. Na rusko vsadili a tím nás zradili. Slováci by měli vzít rozum do hrsti.
Z exilu se píše nejlépe.
Tak emigrujte do ruSSka a pak nám sem z exilu něco napište, vy hlavo!
Rusko je zprarchantělý stát.