1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Výborně! Teoristi nesmí mít už do konce svých životů klid!

29
Před 1 rokem

Rusko provádí na Ukrajině genocidu.

Po generace jim to bude vyspělý svět připomínat.

A potomci dnešních ruských zrůd a zrůdiček se budou za své předky hluboce stydět...

6
Před 1 rokem
Stanislav Hrouzek

Správný Rus se nikdy nestydí. Žádná zrůdnost pro něj není dost velká a vždy ji lze ospravedlnit. Pan Něvzorov by neměl chodit k oknu a vyhýbat se lidem s kladivem.

2
Před 1 rokem

Hezky formulované. Tyto věty by měly zaznít ve všech ruských domácnostech.

Mnozí se stále tváří, jako že se nic moc neděje.

18
Před 1 rokem

Po dlouhé době Rus, který má něco v hlavě a nevypadá jako vychlastaná poloopice.

37
Před 1 rokem
Jan Tůma

Lze jen upřesnit,že Alexandr Něvzorov ve své době přímo se zúčastnil v okupací Podněstří.

Naštěstí,chytré lidé dokážou měnit své názory. Tady je paralela mezí ním a prezidentem Pavlem.

9
Před 1 rokem

Přesně, Putin tu zem vrátil zpět nejméně o 50 let, reformy tam nemají cenu, když je lepší vládce př. Gorbačov tak se to začalo měnit k lepšímu, no s příchodem Putina se to vrátilo zpět. Znárodnování majetku západních firem, totalitní smrad a kleptokrati u mocných kormidel rozkrádají státní peníze šíleným způsobem, mafiánské vedení státu. A ještě touha po válčení a drancování, okupace všeho co je slabší. Zlo musí skončit trestem pro všechny co se na něm podílely.

17
Před 1 rokem
Pavlina Suky

Gorbačovovi jsem tleskala, přestala jsem, když jsem se na přednášce

odborníka na sovětskou historii z berlínské univerzity dozvěděla, že

zkazil vše, co mohl. Kdybych se lépe dívala, mohla jsem na to přijít sama.

Před 1 rokem

kdokoliv spacha v 21. stoleti zabiti/vrazdu pod habitem, ze slo o valecny stav a zabije, musi se zodpovidat! o x tisic kilometru se ruska pakaz koupe v egypte a na valecnem poli kastruji se vojaci? kde to jsme? at vychcipame povodni, horkem, tornadem, ale vzajemnym vrazdenim?

Před 1 rokem

Smutné je, že ti nejchytřejší a nejvzdělanější Rusové musejí žít exilu 🙁 .

18
Před 1 rokem
Bourek Martin

Tomu tak bylo vždy v Rusku. Svojí elitu zavírali, vyhnali, nebo zabili.

Před 1 rokem

Nelze jinak, než souhlasit. Tou hlavní vinou je lhostejnost občanů.

24
Před 1 rokem
Miroslav Scheiner

Souhlasím, jen si přisadím. Občané této roztahovačné politice fandí, nejsou tak úplně lhostejní. Putin jim získal Krym a chtějí víc. Přitom se ale tváří, jako by nic. Jedou v tom s ním. Všimněte si Orbána. Lidem v Maďarsku ukázal mapu Uherska, nenápadně, a je doma neporazitelný. Mamon je tahoun. Co je to za ostudu maďara nezajímá. Na rusko vsadili a tím nás zradili. Slováci by měli vzít rozum do hrsti.

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Z exilu se píše nejlépe.

25
Před 1 rokem
Tomáš Weingartner

Tak emigrujte do ruSSka a pak nám sem z exilu něco napište, vy hlavo!

4
Před 1 rokem

Rusko je zprarchantělý stát.

39
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt