1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 24 dnyUpraveno

Byla doba, kdy jsem si myslela, že Babiš je jen ostudou, která se dá nějak přežít, ale teď si myslím, že je pohromou pro naší vlast.

3
Před 25 dny

To nemá na Putina telefon, aby ten mír vyjednal? Vždyť on přeci dokáže všechno 😂.

24
Před 25 dny
Honza Čech

Myslíte, že mu to Putin zvedne? 😆

2
Zobrazit další reakci
Před 25 dny

S Babišem rozhodně žádnou válku nevyhrajeme. Napřed zdecimuje naši armádu, aby jsme se nemohli bránit a až budeme v ohrožení, tak uteče někam na svůj zámeček a nechá nás na pospas agresorovi.

2
Před 25 dnyUpraveno

Je az neuveritelne jak řada "mírotvorců" si neustale bere do ust prezidenta Zelenskeho a vyjadruji na jeho adresu různá doporuceni co by mel a nemel delat. Vcetne pana Babise, ktery ma na kazdeho telefon. Tak by mne zajimalo proc nezavola Putinovi a neprobere s nim moznost odchodu ruskych vojsk z Ukrajiny, kde nemaji absolutne nic co pohledavat. Na to ale pan Babis asi nema.

15
Před 25 dny

Naštěstí čtu pouze Forum24, tak vím, že ruská ekonomika se za chvíli zhroutí, russssaci už útočí jen polními lopatkami na oslech a v žigulícich a tak mi teda také trochu uniká, proti komu bysme měli zbrojit. A hlavně z Fora24 vím, že si máme dávat pozor na obchodníky se strachem.

14
Karel Koubek

Zeptám se na jednoduchou otázku: Zamykáte při odchodu z domu? Ne? Myslím si, že ano. A proč to děláte? No, protože nechcete mít vybílený domov po návratu. Říká se tomu prevence. Silná, dobře vycvičená a vybavená armáda je právě prevencí před útokem kohokoliv.

15
Zobrazit další reakci

Blbost lidská je nekonečné a tahle rétorika stále oslovuje cca 1/3 voličů.

9
Před 25 dny

Naprosto s ním souhlasím...koupíme bílé holubice míru a ty nás dobře ochrání před jakýmkoliv zlem. Mám už těsně před důchodem a stejně chcípnu v ten správný čas který je mi určen, tak jako každému z vás je to taky dané, ale jde mi hlavně o ty naše potomky, kteří tady po nás, až budeme prdět do hlíny , tak jako i pan Babiš, jak se jim po tom všem bude na tomto světě žít a dýchat. Nechodíme k volbám proto, aby jsme pozvedli buď tu anebo jinou stranu, chodíme tam hlavně proto aby se našim dětem lépe žilo. Co vlastně předvedlo hnutí ANO, které tu vládlo nepřetržitě 8 let!! Třeba zaklekávání nepohodlných firem, zvyšování peněz důchodcům nad rámec co snese státní kasa, protože to zaplatí ty naši caparti. Už se těším na další várku EET, která doufám bude ještě přísnější a bude vám hledět i do domácností, ještě možná chybí založit Národní majetkovou správu, která bude zabírat soukromé vlastnictví, protože peníze budou chybět a kde je nahonem vzít. A to nemluvím o naprosto zvláštním chování a až absurdním některých rozhodnutí během covidové pandemie...a těch ministrů zdravotnictví co se vystřídalo, jen aby neutrpělo jedné velké ego. Máme se na co těšít a už teď se domnívám, že to bude pro budoucnost našich dětí dost velký průšvih, protože ti co tomu opravdu rozumí, těch je napříč politickými stranami opravdu málo, ty se tam nehrnou, aby šli s kůží na trh a vůbec se nedivím, že raději dělají pro soukromý resort.

5
Před 24 dny

TGM: Odsuzujeme násilí, nechceme a nebudeme ho používat. Avšak proti násilí budeme se hájit třeba železem.

Pochybuji že si uzenář něco od Masaryka přečetl.

2
Před 25 dny

Spejbl fakt ,kde je hurvajs? A hranolek?!

1
Před 25 dny

Tento člověk by neměl brát jméno Masaryk vůbec do úst.

Nejlépe by bylo mu to zakázat.

To je fakt morální katastrofa.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt