1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Inu, spojovat migrační problematiku s dotacemi do zemědělství a s Agrofertem. To je vskutku důkazem fialové bramboračky v dutině lebeční podobných individuí jako je autor pan Janďourek. Ano, výpalné za každého nepřijatého plaváčka je stanoveno na 22.000,-Eur a mlže být kdokoliv dodatečně zvýšeno, uvedla EK: To je podle takových pisálků, zřejmě pro naši státní kasu pakatel. Stačí odmítnout tisíc migráčků a naše fialová vláda s radostí vyplázne půl bilionu. Ne, tady není co řešit, tato vláda se prostřednictvím Rakušana dopustila vlastizrady, protože k vítání nějakých ekonomických migrantů nemá mandát. Vyhrané volby neznamenají bianco šek! Zvlášť v otázkách suverenity naší země!

4
Před 1 rokem
Jarka Marečková

Pěkná věta " Vyhrané volby neznamenají bianco šek", přesně sedí na Babiše, který si pro svou firmu pěkně načerpal a chce zase. Zbytek Vašeho textu, včetně nesmyslného použití slova vlastizrada, raději nekomentuji.

1

No mě se spíše zdá,

že to IQ co ukázal dětem ve škole,

bylo ještě ve velmi úspěšný den!

10
Před 1 rokem

Babišův článek jsem nečetl, ale díky záslužné propagaci FORa24 jsem se sním seznámil a světe div se: on ten Babiš má pravdu. Díky autore. Pokračuj.

50
Jan Berka

A v čem konkrétně tu pravdu má? Rozveďte to.

23
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Jandourek se podařil. Začíná se mu zepředu špičatět hlava jak leze do zadnic téhle vlády.

11
Před 1 rokem
Milan Pšenica

Ke chybí argumenty, začínají ubohé osobní urážky, jak typické pro Babiše a členy jeho sekty...

11
Před 1 rokem

Fascinuje mě, kolik lidí tady skočilo panu redaktorovi na lep. Nadáváte tady na Babiše ( a já ho nijak nemiluju) místo toho, abyste se zamysleli nad tím, o čem mluví. V tom dokumentů se mluví o 30 000 migrantech, ale co když jich přejde 300 000, nebo ještě víc? Pak se přerozdělovat nebude? Horní hranice není určena, takže bude. Těch 30 000 je jen číslo o ničem, které nás má ukolébat. Státy budou mít možnost se vyplatit? Ano, jenže bohaté státy. Náš rozpočet hoří už teď, takže s žádným obcházením kvót za peníze se u nás počítat nedá. Ve výsledku to znamená přesně to, co se nám snažili vnutit už od začátku migrační vlny, a čemu jsme se doteď dokázali ubránit. Povinné přijímání migrantů z Afriky Afganistánu, Pakistánu, Sýrie a podobně. Lidí, kteří se nikdy nenaučí Česky, a kteří neumí nic, čím by se tady mohli uživit. Naprosto nechápu, jak je možné, že něco takového za nás mohl svým podpisem rozhodnout jediný muž, bez schválení parlamentu a senátu, a bez jakékoli veřejné diskuze. Vůbec si nedovedu představit, kolik peněz nás to každého bude do budoucna stát, a peníze budou jen jeden z mnoha problémů. Stačí se podívat na státy, které už takovou komunitu mají. A jediné, co tady o tom v debatě čtu je, že Babiš bere dotace, a že je slovák. To mi přijde jako hodně pomýlená reakce.

2
Před 1 rokem

Apeluji na na Vaše svědomí, neměli by jste nadále mást národ (dezinformovat..!!) a přejmenovat se z FORUM 24 na FORUM antibabiš. Vás tu nic jiného nebere...

28
Před 1 rokem
Martin Sotona

Co něco k tématu? Nic?

Tak nevím,kdo může obhajovat soudem uzného lháře a soudem uznaného STBáka 🙁

11

Jandourek se probudil a s rukou v nočníku napsal z úleku zase pěknou pitomost.

Překlad toho rizikového pamfletu nikdo nezveřejní, protože by národ pěkně vyděsil.

Babišovo úsilí Rakušan zmařil a stala se z něj druhá Merkel(ová) !

15
Před 1 rokem

Babiš je lhář a žumpa mezi politiky. Neumí mluvit vyjadřovat se zkrátka měl by si zopakovat základní školu.

3
Před 1 rokem

Ten článek jsem četla a na rozdíl od nenávistných žvástů redaktorů Forum 24 ho považuji za perfektní a výstižný! To je možná ten jeho největší zločin.

19
Před 1 rokem
Eliska Sebkova

Jsem rád , že se Vám ten článek líbí a že věříte tomu , že ti připlouvající sem připlouvají jen pro to aby zde mohli pracovat a na daních vracet, co do nich bylo Evropou vynaloženo . 😂 Což je vidět u našich západoevropských sousedů .

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To jenom nevědí jak by se ho zbavili ? Už nevědí co by na něho vymysleli a je to jenom od nich ubohost, tak aspoň na něj štěkají jako psi !

14
Před 1 rokem
Ivan Štěpánek

Oni na něj nic vymýšlet nepotřebují, on na sebe vymýšlí sám...

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt