Inu, spojovat migrační problematiku s dotacemi do zemědělství a s Agrofertem. To je vskutku důkazem fialové bramboračky v dutině lebeční podobných individuí jako je autor pan Janďourek. Ano, výpalné za každého nepřijatého plaváčka je stanoveno na 22.000,-Eur a mlže být kdokoliv dodatečně zvýšeno, uvedla EK: To je podle takových pisálků, zřejmě pro naši státní kasu pakatel. Stačí odmítnout tisíc migráčků a naše fialová vláda s radostí vyplázne půl bilionu. Ne, tady není co řešit, tato vláda se prostřednictvím Rakušana dopustila vlastizrady, protože k vítání nějakých ekonomických migrantů nemá mandát. Vyhrané volby neznamenají bianco šek! Zvlášť v otázkách suverenity naší země!
Pěkná věta " Vyhrané volby neznamenají bianco šek", přesně sedí na Babiše, který si pro svou firmu pěkně načerpal a chce zase. Zbytek Vašeho textu, včetně nesmyslného použití slova vlastizrada, raději nekomentuji.
No mě se spíše zdá,
že to IQ co ukázal dětem ve škole,
bylo ještě ve velmi úspěšný den!
Babišův článek jsem nečetl, ale díky záslužné propagaci FORa24 jsem se sním seznámil a světe div se: on ten Babiš má pravdu. Díky autore. Pokračuj.
A v čem konkrétně tu pravdu má? Rozveďte to.
Jandourek se podařil. Začíná se mu zepředu špičatět hlava jak leze do zadnic téhle vlády.
Ke chybí argumenty, začínají ubohé osobní urážky, jak typické pro Babiše a členy jeho sekty...
Fascinuje mě, kolik lidí tady skočilo panu redaktorovi na lep. Nadáváte tady na Babiše ( a já ho nijak nemiluju) místo toho, abyste se zamysleli nad tím, o čem mluví. V tom dokumentů se mluví o 30 000 migrantech, ale co když jich přejde 300 000, nebo ještě víc? Pak se přerozdělovat nebude? Horní hranice není určena, takže bude. Těch 30 000 je jen číslo o ničem, které nás má ukolébat. Státy budou mít možnost se vyplatit? Ano, jenže bohaté státy. Náš rozpočet hoří už teď, takže s žádným obcházením kvót za peníze se u nás počítat nedá. Ve výsledku to znamená přesně to, co se nám snažili vnutit už od začátku migrační vlny, a čemu jsme se doteď dokázali ubránit. Povinné přijímání migrantů z Afriky Afganistánu, Pakistánu, Sýrie a podobně. Lidí, kteří se nikdy nenaučí Česky, a kteří neumí nic, čím by se tady mohli uživit. Naprosto nechápu, jak je možné, že něco takového za nás mohl svým podpisem rozhodnout jediný muž, bez schválení parlamentu a senátu, a bez jakékoli veřejné diskuze. Vůbec si nedovedu představit, kolik peněz nás to každého bude do budoucna stát, a peníze budou jen jeden z mnoha problémů. Stačí se podívat na státy, které už takovou komunitu mají. A jediné, co tady o tom v debatě čtu je, že Babiš bere dotace, a že je slovák. To mi přijde jako hodně pomýlená reakce.
Apeluji na na Vaše svědomí, neměli by jste nadále mást národ (dezinformovat..!!) a přejmenovat se z FORUM 24 na FORUM antibabiš. Vás tu nic jiného nebere...
Co něco k tématu? Nic?
Tak nevím,kdo může obhajovat soudem uzného lháře a soudem uznaného STBáka 🙁
Jandourek se probudil a s rukou v nočníku napsal z úleku zase pěknou pitomost.
Překlad toho rizikového pamfletu nikdo nezveřejní, protože by národ pěkně vyděsil.
Babišovo úsilí Rakušan zmařil a stala se z něj druhá Merkel(ová) !
Babiš je lhář a žumpa mezi politiky. Neumí mluvit vyjadřovat se zkrátka měl by si zopakovat základní školu.
Ten článek jsem četla a na rozdíl od nenávistných žvástů redaktorů Forum 24 ho považuji za perfektní a výstižný! To je možná ten jeho největší zločin.
Jsem rád , že se Vám ten článek líbí a že věříte tomu , že ti připlouvající sem připlouvají jen pro to aby zde mohli pracovat a na daních vracet, co do nich bylo Evropou vynaloženo . 😂 Což je vidět u našich západoevropských sousedů .
To jenom nevědí jak by se ho zbavili ? Už nevědí co by na něho vymysleli a je to jenom od nich ubohost, tak aspoň na něj štěkají jako psi !
Oni na něj nic vymýšlet nepotřebují, on na sebe vymýšlí sám...