A vy se dívíte? Stále platí: "Co je povoleno Bohovi, není povoleno oslovi*." (řípadně: "Podle sebe hodnotím sebe."
* - Může tam být i zvíře na tři písmena s "ů" veprostřed - nápověda "kůň", nebo "velbloud" 🙂. Ale v případě velblouda se to nerýmuje.
Samozřejmě, debaty on-line o obraně státu by se parlamentním chcimírům náramně zamlouvaly. Nemuseli by se zatěžovat přenosem dat přátelům do Kremlu. Nyní musí vymýšlet jak to všechno dodatečně zprostředkovat. Tučné odměny za to stojí.
Andrej Babiš chtěl jen veřejné divadlo, kde by se mohl předvádět a spolu s ním i Tomio Okamura. Nejednalo by se vůbec o žádnou konstruktivní diskuzi na dost závažná témata a výsledkem by byla, v lepším případě, 0.
Takže je dobře, že obě uskupení, jak ANO, tak SPD, opustili jednání (které si nemohli nahrávat a poté sdílet na "fejsbůku") a tím ukázali, že jsou jen nafoukaní hlupáčci.
Už jen chybělo dát si vedle mikrofonů fotky koaličních politiků a plivat na ně...
Pořád stejný lhář a podvodník. Anoistický hnus. Já můžu vše, protože jsem miliardář a ostatní nesmí nic. Podle estébák bez morálky a cti.
Babiš= prokletí pro naši ekonomiku i politiku. Tak to dopadne, když část národa je slušně řečeno, slabší v myšlení, další část , když zjistí, že sám je nula, tak se přilepí k populistovi a pro zviditelnění udělá vše, včetně úplného blbečka. A další část je pasivní proto, protože z této pozice se dá dobře vyčkávat ,jak to dopadne a pak dělat u piva chytrého tím, vždyť jsem to říkal. Mezitím se nám tu oligarcha zahnízdí a zbavit se ho bylo, je a bude velký oříšek, obzvlášť , když i justice dělá mrtvého brouka, nebo pštrosa s hlavou v písku.🤔😥👎
Manipulujete se slovy, stavbou vět, volbou výrazů, vyvoláním určitých pocitů .. manipulátoři s lidským vědomím.
Žvásty a žvásty a zase žvásty.
Co po něm chtít???
Je to marné, je to marné, je to marné.
Jací lidé mohou tohoto člověka chtít u žezla mi není jasné.
Neumí se chovat, nemá pražádný program, ale pouze úrazy, invektivy a sám chodí k soudu včetně jeho firem.
Slušný a morální člověk nemůže tohoto člověka nikdy volit!
Pro jste volič vlády Národní fronty a výsledek je tak jasný že to bude navěky.
A řekl mu někdo, že má v čele výboru pro obranu svého zaměstnance Metnara?
Odkaz
Jen padouch může tvrdit, že schůze v PS o vojenských záležitostech státu nemá být tajná. Když byl Bureš prvně zvolen do PS a byl ministrem ve vládě ČR, tak PS nazýval žvanírnou. A nyní on s jeho sektou tam žvaní hodiny, o věcech, které se dají říci pár větami. To je určeno pro jeho voliče, které obral na neoprávněných dotacích pro jeho podnikání z jejich daní. Je to ubožák, který ani nezná češtinu a zaměňuje jí se slovenštinou a je utrpením ho poslouchat, jak gramaticky, tak obsahově.
Kamile, jeden z bodů programu sekty ANO bude změna českého pravopisu. Podle šaske Babiše a jeho kašparů bude platit výraz - motýle!!
ve středu 26. března se ve Sněmovně mělo jednat o bezpečnosti České republiky. Mimořádnou schůzi iniciovalo hnutí ANO. Dorazili ministři, náčelník generálního štábu i prezident. Nedorazili ale ti, kteří ji iniciovali – ANO a SPD. Důvod? Jednání nebylo veřejné.
„Je to škoda,“ řekl prezident Petr Pavel, „protože z vystoupení ministryně a náčelníka Generálního štábu zazněla celá řada informací, které sice byly v utajeném režimu, ale pokud by je opozice slyšela, tak by asi dostala odpovědi na mnoho otázek, které v minulých dnech vznášela,“ dodal prezident.
A nezůstalo to jen u prázdných křesel ve Sněmovně. Ve chvíli, kdy řeší Česká republika nejzákladnější otázky bezpečnosti, jel místopředseda hnutí Stačilo! a europoslanec Ondřej Dostál na akci pořádanou čínskou vlivovou organizací, před kterou dlouhodobě varují tajné bezpečnostní složky Evropy včetně české BIS. Jeho reakce? „Já o tom nic nevím a popravdě mě to nezajímá,“ reagoval Ondřej Dostál. Slova, která v kontextu bezpečnosti zní spíš jako výsměch než jako názor.
Zatímco Evropa čelí novým hrozbám, někteří politici dávají najevo, že o obraně chtějí mluvit jen tehdy, když se dívá publikum. Otázky bezpečnosti se však nesmí stát jen kulisou pro politické PR. O to víc si vážíme těch, kdo se chtějí konstruktivně bavit a jednat.
„Je nepřípustné, aby se témata obrany a bezpečnosti stala předmětem předvolebních šarvátek v době, kdy Evropa ztrácí důležitého spojence a za jejími vraty čeká nenasytný ruský diktátor.
To je vaše teorie, já bych chtěl víc oficiálních informací kam jdou peníze pro armádu když si vojáci musí kupovat vybavení, ale to Vás nezajímá je třeba soustavně opisovat z nástěnky.
Opozice chtěla veřejně projednat efektivnost vynakládaných veřejných peněz daňových poplatníků na zbrojení. My, občané jsme nesvéprávní, že nesmíme vědět, co se provádí s veřejnými penězi občanů? To, že se tomu koalice tak urputně brání, vyvolává to pochybnosti a je to slovní akrobacií koalice a je možné, že všechno není tak, jak má být. Pokud by neměli co tajit, nereagovali by tak hystericky – až je to neuvěřitelné! Je to slovní komedie hodna vesnického divadla. Jejich argumentace jsou jedna lež za druhou. Nic jste opozici neumožnili, přehlasovali jste je. Všeobecné jednání mělo být veřejné. Jste vláda jedné strany, totalitní strany. Pletete si demokracii a říkáte si demokraté. Převlíkači kabátů nám po 35 letech budou kázat o etice a morálce. Manipulujete činy i chováním. Manipulujete i slovy, stavbou vět, volbou výrazů, vyvoláním určitých pocitů .. manipulátoři s lidským vědomím.
Vy jste asi řádně nečetla... OK, zeptám se vás, co mohlo být tajného na projednávání údajného přestupku ředitele GIBS? Já to nevím.
Ale vím, že jsou záležitosti - a obrana státu mezi ně patří, které se nevykládají na každém trhu.
P.S. Kdysi jsem byl, z titulu funkce, nositelem prověrky "přísně tajné". To bylo v době, kdy jsme s kolegy zpracovávali souhrn opatření pro případ mobilizace. Součástí tohoto plánu bylo např. i to z kterého podniku nám pošlou které auto, jak budeme využívat zařízení infrastruktury (kam nastoupí zálohy, kde budou vystrojovány...). A pro zajímavost - i podklady (tzv. Přípavy) pro vedení výcviku byly tajné, i když byly stejné, jako ty, které jsme používali normálně.