No jo, ale on ten Babiš to zase pojmenoval přesně. A to těm dezolátům na druhé straně vadí moc, jsou bezmocní a už i nazí z toho, jak preference ANO zase vyhouply.
Po pravdě je mi i docela jedno jestli bude v další vládě Babiš i když ho nemusím, protože naštěstí nejsem na příjmy od státu vázaná. Ale po dalších 4 letech jsem opravdu zvědavá co se tu bude dít, protože to opravdu veselé nebude 🙂 Přeji hezký den.
Za rozeštvanou společnost můžeš Ty Babiši..Nikdy jsem nezažil takového protivného a sprostého politika..👎
Máte hodně špatnou paměť. Které strany tady začaly v roce 2014 rozeštvávat lidi když se dostaly do opozice a Babiš jako MF jim zatrhnul rozkrádání státních peněz kterému říkali porcování medvěda?
Kdy už to ti, co s ním simpatizují pochopí, že právě Babiš je ta největší škodná?
Nepochopí nikdy.
Rozdělení společnosti začínalo s přímou volbou prezidenta. Kde strana která volila Schvancenberka neunesla porážku a od té doby to jde z kopce
Rozdělení společnosti začal Kléma, pak už milicionáři, neboli Ozbrojená pěst dělnictva, nepřipustili jinou myšlenku, nežli Se Sovětským Svazem na věčné časy.
Narcis Zeman se zalíbením ve své moci jel prakticky v podobné trase.
Naše šance, míti prezidenta , který nelže, je charakterní, oddaný své vlasti - která mu tolik ublížila - bohužel nevyšla a od té doby tu vládla
lež, podrazy, hulvátství, opilec a zlo.
Nyní změna , ale lůze se to nelíbí.
Jak může někdo jen průměrně moudrý věřit budovateli Agrofertu, že jeho zájmem je péče o "naše lidi "?
A ještě, dorazil to Tchaiwanec Vystrčil na CNN, kde tvrdil, že jsme se zbavili závislosti na RUSKÉM plynu. Vždyť to vyvrátil i Kovanda s dovětkem, že to pravda není a že ho bereme až 90 %. Co to je za představitele,
který lže jak když tiskne a ještě chce někoho motralizovat ....
Moc pěkný článek o Petru Pavlovi.
Je tam jasně napsáno Andrej Babiš. Vy neumíte přečíst ani dvě slova?
Jediné co mě opravdu těší je, jak se na tomhle blekotavém šaškovi podepsal zub času, jak krásně sešel. Zubatou naštěstí neobelže ani tenhle arcilhář.
Ty také ne,uzse vaří voda
Největší bizár dlouhodobě chrlí Forum24. V tomhle má Babiš bohužel pravdu, lví podíl na rozeštvané společnosti má prolhaný Fiala s celou jeho vládou a jim úslužný novinářský odpad typu Forum24 atd.
Tahni domu,fico potrebuje doprovod do ruska.alena ti pak muze napsat jaky je tu klid.spolecnost rozestval zemat a ty jako jeho ucednik.
Jaké lepší,konkrétní řešení tedy nabídne Forum24???
Kohokoliv než Babiše, Okamuru, Konečnou a Turka