1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

líbilo se mi včera Andy , jak si s sebou přivedl Žeryka a ani mu vodítko nedal ;o)

13
Před 4 měsíci
Jáchym Berka

A mně se nelíbilo co řekl Pavel o Havlovi a sametové revoluci. Prý si Havla lidi idealizovali. Já bych řekla, že spíš si voliči PePa idealizovali z neznámých důvodů při prezidentské volbě. S takovým předlistopadovým životopisem je mi to záhadou.

10
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 4 měsíci

Babiš je ta nejšpinavější veš, jaká kdy v Česku byla. Bez diskuze.

26
Před 4 měsíci
Václav Pulák

Být vší, naštval bych se na Vás, za přirovnání k Babišovi. 😄

12
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

V osmdesátých letech měli agenti StB ty nejlepší školení .Praxi vykonával v Maroku.

3
Před 4 měsíci

Faktem je poslední 3roky je to tu jedna katastrofa za druhou

42
Před 4 měsíci
Jarka Stavikova

Doplním p. Rychta nějakými informacemi. V honbě za vyrovnaným rozpočtem došlo k výraznému snížení zásob hlavně kovů ve státních hmotných rezervách, došlo k uprave zákona týkající se rezervního fondu ministerstva financí, kdy původně mělo být na něj šáhnuto jen v případě schodku v důchodovém systému a ještě navíc na konci roku. K tomu jsem nedohledal přesné informace, ale většina čísel, co jsem našel se pohybuje mezi 200-300mld. původně na 5-10 mld. po vyčerpání. Dalo by se sem teoreticky přidat i snížení plnění zásobníků na plyn. To se děje obvykle od konce jara do začátku podzimu, kdy poslední rok Babišovi vlády odpovídal naplnění na cca. 60% (v době plnění se pohybovala cena m3 mezi 0,9-0,15 USD/m3). Následující vláda měla cenu pohybující se na horní i dolní hranici zhruba dvojnásobnou, což po zimě, kdy v zásobnících zůstalo cca 30% znamenalo dopuštění 70%. Takhle to vypadá málo, ale je nutno si uvědomit, že těch 70% je asi 2 600 milionů m3 plynu (a cena výš je jen za 1m3). A co tím chci říct, až na ten plyn, tak těmi kroky co jsem napsal, Babiš snížil možnost snáze se dostat z jakékoliv krize která by přišla, jelikož místo tvoření rezerv došlo k jejich rozdání a následně na vykrytí krize bylo méně prostředků, což se ukázalo po covidu i pak během energeticko-inflační krize (mimochodem, pokud by zůstalo ANO

u vlády, tak výhledově plánovalo schodky na roky 2022-2024 dohromady vyšší jak 1bilion Kč). U plynu pak jen došlo k tomu, že se zatížil rozpočet více nežli bylo nutné a finance tedy vydané na plnění nemohli být opět použity na zmírnění krize.

4
Před 4 měsíci

Fiala nás proškolil, že za rozeštvanou společnost může Babiš. Sebe skromě vynechal.

14
Před 4 měsíci
Jaroslav Chleboun

Můžete mi prosím napsat jediný výrok Fialy, který podle vás rozeštvává lidi? Klidně může být i staršího data. Děkuji

19
Zobrazit dalších 11 reakcí
Před 4 měsíci

"On je to vůbec takový skromný soudruh."

47
Před 4 měsíci
Vladimír Kopecký

Skromný soudruh miliardář, vždy když otevře hu. ústa, zamáčknu slzu dojetí 😂

44
Před 4 měsíci

to je vážně silná káva. bezděčně mě napadla Krylova slova: "vrah o morálce káže"

14
Před 4 měsíci

Bureš je šílený grospič.

5
Před 4 měsíci

Především ti babišovi novináři, které úspěšně zkorumpoval.

10
Před 4 měsíci

Titul " Štváč roku" získává ANDREJ BABIŠ alias Bureš!

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt