líbilo se mi včera Andy , jak si s sebou přivedl Žeryka a ani mu vodítko nedal ;o)
A mně se nelíbilo co řekl Pavel o Havlovi a sametové revoluci. Prý si Havla lidi idealizovali. Já bych řekla, že spíš si voliči PePa idealizovali z neznámých důvodů při prezidentské volbě. S takovým předlistopadovým životopisem je mi to záhadou.
Babiš je ta nejšpinavější veš, jaká kdy v Česku byla. Bez diskuze.
Být vší, naštval bych se na Vás, za přirovnání k Babišovi. 😄
V osmdesátých letech měli agenti StB ty nejlepší školení .Praxi vykonával v Maroku.
Faktem je poslední 3roky je to tu jedna katastrofa za druhou
Doplním p. Rychta nějakými informacemi. V honbě za vyrovnaným rozpočtem došlo k výraznému snížení zásob hlavně kovů ve státních hmotných rezervách, došlo k uprave zákona týkající se rezervního fondu ministerstva financí, kdy původně mělo být na něj šáhnuto jen v případě schodku v důchodovém systému a ještě navíc na konci roku. K tomu jsem nedohledal přesné informace, ale většina čísel, co jsem našel se pohybuje mezi 200-300mld. původně na 5-10 mld. po vyčerpání. Dalo by se sem teoreticky přidat i snížení plnění zásobníků na plyn. To se děje obvykle od konce jara do začátku podzimu, kdy poslední rok Babišovi vlády odpovídal naplnění na cca. 60% (v době plnění se pohybovala cena m3 mezi 0,9-0,15 USD/m3). Následující vláda měla cenu pohybující se na horní i dolní hranici zhruba dvojnásobnou, což po zimě, kdy v zásobnících zůstalo cca 30% znamenalo dopuštění 70%. Takhle to vypadá málo, ale je nutno si uvědomit, že těch 70% je asi 2 600 milionů m3 plynu (a cena výš je jen za 1m3). A co tím chci říct, až na ten plyn, tak těmi kroky co jsem napsal, Babiš snížil možnost snáze se dostat z jakékoliv krize která by přišla, jelikož místo tvoření rezerv došlo k jejich rozdání a následně na vykrytí krize bylo méně prostředků, což se ukázalo po covidu i pak během energeticko-inflační krize (mimochodem, pokud by zůstalo ANO
u vlády, tak výhledově plánovalo schodky na roky 2022-2024 dohromady vyšší jak 1bilion Kč). U plynu pak jen došlo k tomu, že se zatížil rozpočet více nežli bylo nutné a finance tedy vydané na plnění nemohli být opět použity na zmírnění krize.
Fiala nás proškolil, že za rozeštvanou společnost může Babiš. Sebe skromě vynechal.
Můžete mi prosím napsat jediný výrok Fialy, který podle vás rozeštvává lidi? Klidně může být i staršího data. Děkuji
"On je to vůbec takový skromný soudruh."
Skromný soudruh miliardář, vždy když otevře hu. ústa, zamáčknu slzu dojetí 😂
to je vážně silná káva. bezděčně mě napadla Krylova slova: "vrah o morálce káže"
Bureš je šílený grospič.
Především ti babišovi novináři, které úspěšně zkorumpoval.
Titul " Štváč roku" získává ANDREJ BABIŠ alias Bureš!