1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Babiš je hlavně trouba a nevychovanej hulvát.

58
Před 1 rokem
Petr Chochol

Bůh nás ochraňuj!!!!!!!

35
Před 1 rokem

Chce se přiblížit svým voličům, proto je sprostý jako dlaždič. A oni mu to baští i s navijákem. Multimiliardář je jedním z nich.

13
Před 1 rokem
Jaromír Krejcar

STBák je jediný tvor na planetě, který neumí ani jednu řeč pořádně, plácá nesmysly v nějaké českoslovenštině nebo co to je za řeč?

5
Před 1 rokem

Je to stejné jako u Zemana.Oba dva dělají státu jen ostudu...

82
Před 1 rokem

A já se s kolegou v práci shodl, že Pápiš je bedna kytu...

Před 1 rokem

Pane Babiši, prosím vemte se s Mončou za ruce a jděte na vaše rodné slovensko. Tam vám budou rozumět. Váš kamarád Fico vám už zajišťuje beztrestnost. Tam budete moci krás, blábolit a lhát. Akorát to stěma dotacema bude horší. Ale rus vám pomůže.

Nechte čechy na pokoji. Blaničtí rytíři si už brousí meče. Myslím že košťata budou stačit.

56
Před 1 rokem
Zdeněk Michálek

A ta radost Průhonických, že se můžou nadechnout, ti budou slavit nejmíň týden... Moc jim to, stejně jako nám, přeju.

7
Před 1 rokem

Jednou vyjde kniha se vším co z něj vyšlo.

Monike a dítka se musí za tohodle magora a nevzdělance stydět. Jak se on sám může podívat do zrcadla je mi záhadou

48
Před 1 rokem
Pavel Klein

👍Kdyby to tak někdo chtěl vydat! To bychom se nasmáli. A pobavili nad jedním blekotou.

15
Před 1 rokem

Že je to pologramotný křupan, všichni ví. Jen nechápu, že ta jeho tupost může někomu imponovat.

55
Před 1 rokem
Ludmila Halaštová

Kolika řečmi mluvíte paní.Děkuji.

22
Zobrazit dalších 5 reakcí

Kdyby uměl česky, věděl by, že rozhodně neřekl to, co si myslí, že řekl. Rozhodně to nemíří jen na zelené, ale prostě na všechny Rakušany.

18
Před 1 rokem

K toliké zlobě v komentářích musí pomáhat umělá inteligence, nechce se mi věřit že je jí tolik mezi lidmi. Diskuse by měla být věcná a ne nenávistná, slušná a ne sprostá. "Vyřvávat" z gauče je asi osvobozující, jen hulváti si dovolí urážet lidi do očí. Nemyslím si, že obě strany nemají "máslo na hlavě". Smát se někomu, že je negramotný když umí několik řečí a já sám neumím pořádně česky je opravdu úsměvné. Je pravdou, že politici jsou úsměvní na obou stranách i sem tam jim inteligence chybí, někde více nekde méně, ale zvolili jsme si je, takže nenaříkejme, snažme se vrátit slušnost do prostoru, tam, kde chybí argumenty, tam nadávky a urážky je nenahradí. Pánům cenzorům vzkazuji, že propagace jedné vynucované pravdy tu skutečnou pravdu nenahradí.

2
Před 1 rokem
Vlastimil Ondřich

Nechápu jak se mohl naučit cizí řeči když má problém s češtinou? 🤣🤣Moc bych tomu nevěřila že jich umí několik 🤣

1
Před 1 rokem

Bohužel, tenhle chorý starý muž oslovuje nemalou část naší populace. Smál bych se jeho výrokům, kdybych neměl strach, že ti hlupáci, ho zase přivedou k moci...a to pak bude fakt mazec!

44
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt