Před Babišem bylo MF Dnes uznávaným investigativním tiskem...
A politici se báli, kdy se na stránkách MF objeví jejich jméno
v souvislosti s nějakou špinavostí... Proto špinavec Babiš MF koupil...
Zbavil se hlídacího psa a získal hlásnou troubu pro ANOfert....
Lidovky dopadly stejně
ANO nadává vládě za drahé potraviny, přitom 30% produkce jde z Agrofertu a ten se teď chlubí zisky. ANO nadává mediím, že jsou provládní, přitom jich vlastník také okolo 30% a všechny psaly lži jím nadiktované. A koblihy tleskají a poslušně nadavají jak Babiš káže.
Jitko ty máš asi koblihu místo mozku!!
100% souhlas se skvělým článkem Pavla Šafra. Já jenom dodám několik vět, abychom si byli vědomi, s kým máme tu čest.
Slovák Andrej Babiš je veden ve 14 svazcích jako agent STB
ve čtyřech dalších zemích: Slovensku, Německu, Francii a USA je nadále vyšetřována jeho trestní činnost
je veřejností podezírán, že nechal zavraždil Františka Mrázka, který mu říkal chemický Ali. Na jeho smrti prokazatelně nejvíce vydělal právě nynější oligarcha Babiš. Přečtěte si Kmentovu knihy Boss Babiš a Babišovo Palermo I a Ii a budou vám na hlavě vstávat vlasy hrůzou nebo se podívejte na film Příběh kmotra
byl kádrová rezerva KSČ
pohádkově zbohatl na tom, když mu Zemanova vláda přiklepla chemické firmy, čímž se z něho stal dolarový miliardář. Český stát s nim vždy prodělal, jemu ale bohatl Agrofert
znal se dobře a kšeftoval s Radovanem Krejčířem a s Tomášem Pitrem, týká si s Ivo Rittigem
scházel s prezidentem antimonopolního úřadu Martinem Pecinou v době, kdy kupoval další podniky a dělal to "transparentně" u benzínové pumpy
užíval státní peníze takovým způsobem, jakým to nedokázal vůbec nikdo před ním. Do státních podniků dosadil své lidi, nekontrolovaně čerpal dotace zejména jako premiér, smlouvy většinou obrazně řečeno podepisoval sám se sebou. Jeho ministři pracovali jako zaměstnanci Agrofertu
křivé přísahal na zdraví svých dětí, svého syna nechal unést na Ukrajinu
není vyšetřena kauza Bečva, kde z pohledu veřejnosti je stále hlavním podezřelým Babišova Deza
není vyřešena kauza reklama na Čapím hnízdě kde Babiš okradl Český stát na daních o dalších zhruba 52milionů Kč
Je to smutné čtení,ale pravdivé.
Až "jednou budem dál",nemělo by toto období babišovského temna být zapomenuto.Ideálně by jsme se z něj měli poučit,ale myslím,že je to marný.
Vážený pane šéfredaktore, skvělá práce, přesně řečeno. 👍👍👍 Trestuhodný, Babiš si z nich udělal věstník... V Mladý frontě jsem před drahnými lety po škole začínala jako sekretářka, později ve stenografii jako písařka. Frontu jsem stejně jako Lidovky a jako většina milovala. Po koupi Babišem zaplakala a tím pro mě skončily...
P.S. Musím zdůraznit skvěle zvolenou fotku. Popisek: Modlící se estébák... Jestlipak má v kapse Jezulátko?
Anebo je to předzvěst, jak včera napsal trefně v příspěvku pan Pajkrt (věřím, že mi odpustí, protože uvádím bez jeho souhlasu, ale konečně jsem zase brečela, a to smíchy): Teď už jen chybí, aby Bureš věnoval Burešfert na charitu a odešel do kláštera. Možná má tedy nakročíno... ✊
Už jsem to psal vícekrát:
.
Kdysi byla MFDnes solidní deník. Teď je z něj jen pochlebovač pana nemajitele.
Plesle, Koláři - kde máte svou lidskou hrdost, cit pro vyváženost, kde je vaše morálka, slušnost, empatie, poctivost, pravdomluvnost, pokora, kultivovanost, důstojnost, váženost, zdvořilost, věrohodnost....
.
Pan šéfredaktor Plesl
Velmi hluboko klesl
Zasouvá se do zadele
Svého guru živitele
Celá jeho redakce
Ta chodí jen do práce
Opisovat žblepty
Nemajitele brepty
Prohnaného lháře
Co patří do žaláře
Taky musel přihodit dvě chemičky
Pokud to byly trosky, tak mi řekněte, proč vám tak ležely v žaludku, vážení pisálci Forum.
Ty trosky jim v žaludku neležely, nýbrž Babiš, který z nich ty trosky udělal. O tom to je.
Skvělý článek, přesně popsal meritum věci. Je nepochopitelné, že to řada lidí nevidí ani po těch 10 letech, která změnila naši zem stejně jako ji změnila Husákova normalizace. Podnikatel v politice nikdy neměl v úmyslu dodržovat svobodné psaní novinářů ve svých médiích, proto by si je přeci nekoupil. Stejně jako nikdy nechtěl hájit "naše lidi", vždy jen myslel na osobní prospěch. Pravda, v úplně jiném měřítku, takže hlupáci nevidí, že si přihrával miliardy, zatímco svůj plat několik tisíc ostentativně věnoval samoživitelkám.
...a místo trosek kvalitních médií zde vyrůstl mediální gigant jménem Forum 24. A aby toho nebylo málo, má nejlepší píšící ( ale nemyslící) novináře. Na vrcholu této hlouposti stojí Šafr s Hovorkovou...
Je vidět, že mimo plivanců nemá Šafr v hlavě nic. Bylo by dobré, aby si zjistil něco o průběhu prodeje - cena, kdo za tím stojí, jaké jsou plány. Tihle lidé mají na rozdíl od Šafra rozum, do trosek by za ty prachy nešli. Ale to potroublého Šafra a jeho obdivovatele nezajímá. Stačí ráno jeden plivanec a celý den mají co žrát.
Je vidět, že jste nečetl MF Dnes před Babišem a za Babiše... já ji odebíral za komančů ... pak v roce 89
to byl první denník co začal psát pravdu.. a jedno číslo StB zabavila... pak tam vyrostlo výborné investigativní
centrum .... a PAK TO STBÁK ZABAVIL CELÉ... !!! Tak jsem to odhlásil...
Kam StBák a ruSSnácek jednou šlápne tisíc let nic neroste !!!
Proto se v rámci závisti musí vytvářet zákony proti Babišovi aby se časem obrátili proti všem