1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Babiš zatím vždy zničil všechno, k čemu se dostal...to je neskutečný. Jedině Monike zatím odolává, ale ta zas je z prostředí, kde byla zvyklá vydržet všechno...

Před 1 rokem

Musím uznat, že Babiš je adept na vstup do dějin kriminality jako Al Capone, drogoví bosové nebo podobní zločinci… je fakt dobrý gangster… ale jeho voliči jsou adepti na léčbu demence 😂

13
Jaroslav Ther

A roztleskávači Fóra 24 jsou adepti na léčbu vztekliny...

14
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Pane Šafr,moc se omlouvám,pokud se pletu.Vzpomínám si ,že před mnoha lety,byla nějaká afera,že jistý bezvýznamný lokákář nabízel nějakému Babišovi,který se víceméně dostával do politického popředí špinavé informace o jeho politrické konkurenci.Tuším,že ho tenkrát pan Babiš vyhodil.Nejmenoval se náhodou nějak jako Šafer,nebo Šafr.Pokud mi paměť klame,tak se moc a moc omlouvám.

39
Před 1 rokem
Jaroslav Vistejn

Proč se Šafrovi pořád omlouvate? Máte mu to pěkně z ostra vpálit. Takhle se vám bude jen smát.

13
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Ideální by bylo, kdyby pan Pražák vyhlásil cíl navrátit kvalitu médií typu Lidové noviny a MF Dnes před Burešovskou éru doby temna. To se ale nestalo (!), takže jsem velmi skeptický. Nesmíme býti naivní, protože ani Bureš není naivní a pochybuji, že by Mafru prodal před volbami svému nepříteli ...

1
Před 1 rokem

Mladou frontu a následně Dnes jsem kupoval asi ta 50 let. Řada článků se dala číst a byly i docela přínosné a zajímavé. V posledních cca 8 letech zajímavých článků ubývalo a byly nahrazování rozhovory naprosto nezajímavý vyčpělých a zatopených bývalých politiků jako jsou Tlustý, Paroubek, Klaus, Špidla a další. Dorazily mě rozhovory se současnými politiky Okamůrou, Babišem, Havlíčke, Šilerkou a dalšími, které byly plné lží a nenávisi k občanům majících jiný názor než ten jejich. Skončil jsem čtením příloh a následně zrušením odebírání těchto novin, protože podporovat takové svinstvo jako je MF nejde. Obávám se, že náprava a vrácení novin do kvalitní podoby již není možné.

6
Před 1 rokem
Jiří Drbohlav

Moji rodiče ji brali roky, ale po převzetí Babišem předplatné zrušili, oni jim pořád volali, ať si vezmou předplatné jen na čas, na zkoušku a takové vlezlé bláboly. Máma řekla :"Ne, až to zas nebude vlastnit Babiš, tak se ozvěte!" Bohužel, toho se už naši nedožili, je vidět, jak dlouho ty noviny huntoval, až je zničil...král Kazisvět I.

2
Před 1 rokem

Já kupoval MF dnes denně 30 let,ale co z těchto kdysi nejlepších novin v ČR udělal ten slovenský estébák je hnůj a póvl..

Jak tam mohli nějací novináři pracovat nechápu.

Asi peníze nesmrdí...

26
Před 1 rokem
Jiří Brhláč

Moji rodiče po krátkém čase od koupě Babišem předplatné zrušili. Ještě jim dokonce volali, že jim dají slevu apod., máma jim sdělila, ať se ozvou, až to nebude patřit Babišovi. Bohužel, už se toho teď nedožila. Ta ho nemohla ani cítit! I televizi s ním vypínala. Říkala, že větší lotr tady v novodobé historii nebyl, a ještě nám ho museli poslat ze Slovenska, kde se ho rádi zbavili...

28
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Díky za článek, je to úplně přesné a strašlivě smutné...

6
Před 1 rokem

Stejně jako zničil dříve dobré výrobce salámu, nedá se to žrát.

10
Před 1 rokem

Pan Šafl by měl psát pravdivé věci a ne drby, bláboly atd. Deza není vyřešena, tak ať netvrdí, jak je hlavní podezřelá Osm nebo devět let se snaží o likvidaci Babiše a zatím se to nějak nedaří. Ve všem mají aktéři jasno, ale výsledek tomu neodpovídá

17
Před 1 rokem
Václav Skála

Protože jsou tady pořád lidé jež babišovi kryjí záda. Jak dlouho jen trvalo než došlo na soud s čapím hnízdem 🤔

16
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Jsem pravicový volič, ale takto servilní články k vládní koalici jsou opravdu medvědí službou.

Forum 24 je zatím jen stínem novinářů, kteří můžou jen vzhlížet k úrovni novinářů v MFDnes.

Vyjadřování nenávisti k Babišovi nestačí na to, aby se někdo mohl považovat za novináře, natož objektivního. Je to pouhé infantilní fandovství jednomu týmu.

20
Před 1 rokem
Jiří Stržínek

"Vyjadřování nenávisti k Babišovi"? Víte vůbec o čem mluvíte, Strzinek? Oprávněná a nutná kritika agenta Bureše vám připadá, jako medvědí služba? Vzpamatujte se prosím. Děkuji

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt