1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takže gauner Babiš-Bureš PRÝ nepošle své děti do války, když rusáčtí fašouni budou vraždit ZDE, NÁS, NAŠE děti. 😕

Inu, jak které nepošle, že.

Připomeňme si, jak a proč gauner Babiš-Bureš nechal unést svého syna na Rusáky okupovaný Krym: Odkaz

Prostě: Gauner Babiš-Bureš NĚKTERÉ své děti do války za naši svobodu a nezávislost nepošle, jiné rusáckým fašounům předhodí, jako nás všechny.

Upozornění pro všechny voliče gaunerů Babiše-Bureše a Okamury, všechny milovníky Rusáky rozšiřovaného násilí, bídy a špíny: Až Rusáci vtrhnou do naší vlasti, tak vám nepomůže ani rusácká vlajka nalepená na okně, ani velká placka s velkovrahem Putinem na klopě.

Rusáčtí vrazi vykopnou i vaše dveře, i vás budou mučit, abyste jim vydali zlato, $ a €.

I vaše ženy a dcery znásilní.

Pranic vám nepomůže zoufalý řev „Já přece nenávidím svobodu a demokracii! Nenávidím Evropu a Ameriku, miluju Rusko! Já přece chci být vaším slouhou, vaším otrokem, tak mě nebijte!!“

Ano, rusáčtí okupanti nebudou rozlišovat mezi vlastenci a vlastizrádci, takže máte smůlu, nacibolševici, dezoláti. 😛

Braňme svoji svobodu a demokracii, dokud ji máme! ❤️

echo24.cz
Únos Babiše mladšího na Krym. Policie případ odložila už podruhé - Echo24.cz
Policie znovu odložila případ údajného zavlečení Andreje Babiše mladšího na Krym. Rozhodnutí není pravomocné, Babišův právník František Dohnal proti němu podal stížnost, uvádí Hospodářské noviny. Syn...
17
Před 1 rokem
Richard Švehla

Pan Babiš mj.také falešně přísahal na zdraví svých dětí a přesto mu preference rostou jak koblihy v ...oleji. ...s každou další prasárničkou. "Je to hnus velebnosti. Du blejt!"

14

Hm, tak on by děti do války neposlal, jen z nich udělal bílé koně a syna poslal na Krym. Babiš hájí jen své zájmy, tj. získání moci, beztrestnosti a státní i evropské dotace. O zájmy většiny mu vážně nejde.

50
Před 1 rokem
Veronika Pavlíčková

A pokud se vrátí k moci, přimkne se i s celým Agrofertem k Rusku, protože tam ho táhnou nejenom jeho slovensko-panslovanské city, ale hlavně vidina velkých peněz, které mu Putin za jeho kolaboraci zaplatí. Bohužel bude chtít vzít sebou na Východ celé Česko, a proto je Slovák opravdu největším ohrožením naší bezpečnosti!

28
Před 1 rokem

Tak to už ten slovenský zlodějský primitivní estébák přehnal! Ať se okamžitě sbalí, vypadne z naší země a odtáhne na to svoje zaostalé primitivní Slovensko a tam ať si dělá co chce, klidně ať si tam pěkně po mafiánsku shání informace o dětech tamních politiků! Taková slovenská lidská zrůda opravdu nepatří do civilizovaného Česka!

27
Před 1 rokem

Dobrý den . Na Slovensku soudem uznaný agent ŠtB a kovaný komunista Babiš si na ministra Lipavského objednal složku. Pro mě opět důkaz, že Česká strana pirátská je správná VOLBA. Na piráty se teprve složky dělají kdežto na spoustu starších politiků agent Babiš složky má. Piráti jsou JEDINÁ nezkorumpovaná a zločineckých kauz prostá strana mladých vzdělaných lidí. Agent Babiš často lže, předstírá, že má starost o občany Č.R. a vytahuje se jak vše ví. Když se mu nedaří kňučí, brečí a vykřikuje je to káámpááň proti mě. Zuřivě útočí na každého kdo s ním nesouhlasí a neposlouchá ho. Preference ANOfertu stoupají, protože si stále více "ovčanů" myslí, že agent Babiš vše zařídí v jejich prospěch. Opak je pravdou což je vidět na jeho AGROfertu z doby energetické krize kdy zbohatnul na úkor všech občanů Č.R. o 67 miliard. Hezký den přeji všem slušným občanům České republiky.

21
Před 1 rokem
Jirka Srom

Přečti ten rozsudek, kde ho soud,, uznal" stbákem!

3
Před 1 rokem

Babiš je lidský odpad. A tenhle odpad by lidi chtěli volit a dokonce by ho chtěli na hradě. Je mi z té víc jak třetiny Čechů zle.

52
Před 1 rokem

Lipavský si za to může sám, je to provokatér...že má ženu a děti.

6
Před 1 rokem
Jiří Mimra

Hahaha, Ale on chudák Babiš má pravdu - mít děti! Taková prasárna! Takový odpad já posílám na Krym s kamarádem na výlet...

Před 1 rokem

Agent 25085 je jen odrazem povah svých voličů..

38
Před 1 rokem

" jestli by poslal své děti do války"

No na to je velmi jednoduchá odpověď.

Já bych svě děti do války neposílal.

Nejsou totiž můj majetek a rozhodují se sami.

Takže kdyby přišli s tím, že jdou do války, tak by šli.

Mě k takovému rozhodnutí nepotřebují.

28

Má opravdu všechny předpoklady pro funkci premiéra, nebo ne?

13
Před 1 rokem
Eliška Janalíková

Má a Vy se z toho můžete i zbláznit. 😅😅

8
Před 1 rokem

24 opět nezklamala: v 10st škále senzacechtivosti dneska za1.

Čtvrtý stejny článek na Seznamu si více nezaslouží a navíc nepodložené kecy.. Já si také objednal složku na Forum 24 a nikdo o tom nepíše, ha?

18
Před 1 rokem
Petr Svoboda

Pokud máte plnou firmu příslušníků STB, tak se brzo dočkáte.👍.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt