1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Doufám, že se premiérem této nádherné země nestane nějaký přistěhovalecký trouba, který ani nezná planety sluneční soustavy a který si myslí, že mezi ně patří například Měsíc a Slunce...

29
Před 4 měsíci

Zvláštní, komunistická minulost momentálního prezidenta nejvíc rozčiluje podporovatele komunistického estébáka. No, ono jeho voliči zrovna nejsou nejostřejší tužky v penále 🙂

43
Před 4 měsíci
Petr Malínský

Kdyby byli komunisté hady, Petr Pavel by byl Stromovou Užovkou a Babiš Černou Mambou.

Většina voličů zkrátka musela volit menší zlo. Samozřejmě jsou mezi námi tací, kteří chtěli za prezidenta cizince, Slováka, kovaného StBáka.

Tak si porovnejme dva prezidentské kandidáty:

BABIŠ

9 let v KSČ

9 let v StB

33 let tu lže a krade

PETR PAVEL

3 roky v KSČ

3 roky v NATO

33 let služby demokracii

----------------------

Petr Pavel, krátce také komunista, je proti StBákovi úplné neviňátko.

Tady si mohou příznivci Slovenského komunistického parazita počíst:

Odkaz

www.seznamzpravy.cz
Paralelní životopisy Pavla a Babiše: Prostudujte si kartu StB i přihlášku do KSČ - Seznam Zprávy
Velké srovnání životních kariér Andreje Babiše a Petra Pavla. Narodili se v rodinách angažovaných komunistů, profitovali z toho a také se s režimem zapletli. Po listopadu 1989 jeden sloužil státu,...
30
Před 4 měsíci

Nu, tak to je opravdové překvapení.

Vždyť jsme přece všichni předpokládali, že po vítězství koalice ANO, Motoristé, Stačilo! se soudruh Babiš-Bureš stane ministrem financí a zároveň místopředsedou Vlády národní jednoty.

Že na post předsedkyně Vlády národní jednoty postaví soudružku Konečnou, aby ze Strakovy akademie mohl plynule přejít na Pražský hrad, po svém zvolení prezidentem.

Ale nyní je jasné, že Národní Vůdce s. Babiš-Bureš má smělejší plán: Být prezidentem a předsedou vlády v jedné geniální osobě.

Je jasné jako Kremelské slunéčko, že se mu to podaří: Našim dolním deseti milionům slíbí koblihu, a Velikému Putinu ❤️ odchod Česka z NATO a EU do půl roku od svého zvolení prezidentem-předsedou vlády.

Ten druhý slib dodrží bezezbytku; což si Veliký Putin ❤️ pečlivě ohlídá.

A ta kobliha pro nás?

Prosím vás, kdo by myslel na takové podružnosti, v éře radostného budování vlasti, naší (budoucí) Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace?

No jedině nějaký malicherný jedinec, a na taková individua není třeba brát zřetel, že – důležitý je národ, semknutý za Vůdcem, Velikým Putinem ❤️.

Na shledanou v lepších časech!

17
Před 4 měsíci

Cože ,iba premiérom? Cisárom, králom aj vládcom nad všetkými živými a mrtvými!! Těšíme se, a všem voličům skrze kterých se tak stane, těm děkujeme. Za naše děti, vnuky a nakonec i za sebe. Vyměnit čest za příslib několika stříbrných a plný panděro na dluh od konfidenta je moc hezké, odpovědné. Děkuji.

46
Před 4 měsíci

Chtít může.Jen by mě zajímalo,s kým půjde do party.Komouši mu vystupují z NATO,SPD jsou fašouni a výfukáři díky Kausovi šanci nemají....

12
Před 4 měsíci
Jan Kolomazník

No, Motoristé jsou Turek a Turek je nácek. Nebo jste zaznamenal jiného "motoristu"? Dalším koněm může být Šlachta. O něm se moc nemluví, ale taky byl jen lehce pod čarou.

7
Před 4 měsíci

Premiér BABIŠ !

No schválně, zkuste si to všichni přečíst nahlas !

Já jsem to zkusil a bolí mě teď uši.

"Zvolte mě a já vám slibuji,

že mně bude dobře !"

BABIŠ !

Au !

🙃

12
Před 4 měsíci

Musí, kdyby neměl vše pod kontrolou, byl by v base.

12
Před 4 měsíci

Umí už russky?

9
Před 4 měsíciUpraveno

Babiš demokraticky rozhodl, že Havlížek má smolíka. Jak překvapivé!

28
Před 4 měsíci
Jan Frydrych

Jako odškodné Havlíčkovi dá tři ministerstva, ani ho nebude muset naklonovat. 🙂

Odkaz

12
Před 4 měsíci

Nechci za premiéra člověka,který byl několikrát soudem usvedčen jako lhář.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt