K tomuto F24 článku - lze dodat jediné. Ať se Babišovi i hnutí ANO daří stále více. 🧐
Proč si to přejete? Myslíte, že budou mít koblihy víc náplně nebo rohlíky budou vypecenejsi? Tak to budete zklamaný, pokud budou z Penamu, nebudou.
Né Babiš ,ale pětidemolice vede válku proti Babišovi a už hodně dlouho.To z hnojometu ješte nepoznali.
Ale poznali, vědí, že vede. Aby ne!
Babiš je mocichtivý bezskrupulózní chlapík, bejvalej estébák a udavač. Zloděj, podvodník a lhář. S nakradeným majetkem v zádech a nakoupenými hlupáky, za jejich vlastní peníze, je velkým nebezpečím pro tuto zemi. Bohužel, tito hlupáci to nikdy nepoberou. Viď, Juro?
Fórum už nepíše o ničem jiném než o zloduchu Babišovi. Ale lidi nejsou hloupí, jak si Fórum a naše vláda myslí. Těch 17% důvěry o vládě mluví jasněji než slunce v poledne.
Fiala je prostě strašnej.
No aby jsme se nespletli.Agent stb se spojí i s čertem,bude li to pro něj výhodné.Tak proč by se nespojil s Okamurou,který ho minule s komunisty podporoval.Základ spolupráce už mají za sebou....
Fiala a projektový manažér? Nehorší vyhodnocený premiér na světě?! Pardon druhý nejhorší. Nevěděl jsem že je to psáno jako hořká komedie “O hodném Petříkovi a zlobivém Andejkovi”
Zdravím .Máte chybu v nadpisu , - temné vody vládnich politiku - , tak by mněl znít .
Máte hrubku v pravopisu.
Já bych řekl, že tato vláda vede válku proti českému lidu. P podle mě by měl Babiš předat post předsedy panu Havlíčkovi.Babiš má zbytečně agresivní rétoriku.
Jakou válku vede současná vláda proti vám konkrétně, prosím?
Do nejvyšších státních funkcí by měli být voleni nebo jmenováni lidé v aktivním a nikoli důchodovém věku.,,Tajdle je ti 63,64,65,ok.přejeme pevné zdraví,ale do politiky už se neser!!!
Jenom blázen v 70letech blbne v politice...Stbák je mimo, každý normální si užívá života a rodiny...
Je to senilní zrůda😎
A co americký prezident???a co třeba ve sněmovně někteří????