Zírám na ty komentáře a přemýšlím. Kde se bere tolik nenávisti mezi oběma tábory? Já Babišovi fandím více než prodavači strachu Fialovy. Mějte se dobře.
Ale vždyť vy nad tím vůbec nepřemýšlíte, nebo přemýšlet nedokážete. Jak jinak si vysvětlit, že jste schopen napsat do diskuze pod článek, který se zabývá evidentně naprosto nehorázným projevem Babiše, že ho podporujete? Pro Boha v čem ho podporujete? Jste hluchý, slepý nebo snad hloupý? Slyšel jste tu hrůzu vůbec?
Magor na n-tou.
Jak tohle to to můžou lidi obdivovat, vždyť to je úpadek vyzralé a inteligentní společnosti. To přece není důkaz toho, že za nás běžné lidi bojuje! Myslím, že bojuje za sebe a za svou moc a ovládnutí celé ČR.
Volby se blíží tak že takových to blitkých článků bude přibývat a určité né tento pěti kvalt z volebním programem anti Babiš 🤣 to už je vrchol zoufalosti.
Vrchol zoufalosti, že si někdo myslí, že mu Babiš něco dá a proto ho slepě podporuje. Blitký není ten článek, na ten se můžete vykašlat, ale blitký je váš oblíbenec, který se chová na půdě Parlamentu jako psychicky nevyrovnaný jedině v době psychotické ataky.
no ono to bude nakonec asi i jinak,pokud se stane že ANO vyhraje
už nyní máme první vyjádření že se do českých voleb montuje rusko..
Bože můj, tento člověk chce někoho posílat na psychiatrii. 😰
Muž, který se neumí ovládat a je na veřejnosti hysterický. A neumí česky. Aspoň tedy já vůbec nerozumím jeho větné skladbě.
A Pavel Šafr asi nepochopil,že lidí v naší vlasti nechtějí dopustit další rozkrádámí našich peněz z kapes dańových poplatníků.Proto volím Babiše
Vážně? Proto ty peníze bude rozkrádat Babiš? Sorry, ale rozkrádání peněz daňových poplatní je přebujelý sociální systém a dotace. O tom, že kvalita práce mnoha státních zaměstnanců neodpovídá výši platu, ani nemluvě.
Říká se tomu účel světí prostředky.. Vůbec bych se nedivila kdyby se v rámci svého ječení nepřeřekl a nebyla pravda, že Rusové plánují ovlivnit naše volby
O demenci části národa opravdu nelze pochybovat. Šafr nás o tom přesvědčuje každým článkem, který sesmolí. V této části národa ale hraje prim a umisťuje se na špici.