Ten s těmi nesmyslnými útoky nepřestane. Nedivil bych se, když nevyhraje, kdyby svými výroky způsobil něco jako Trump po prohranych prezidentských volbách v USA.
Je pravda, že US jde jednoznačně na ruku vládní koalicí, což dokázal svými některými rozhodnutími a defakto se tak stává Vládním soudem.
Ústavní soud posuzuje věci z hlediska souladu s Ústavou, nic jiného dělat nemůže. A pokud jde o jeho rozhodnutí ke změně volebních parametrů v roce 2021, tak to rozhodl o zákonu, který přijala minulá Poslanecká sněmovna dne 07. dubna 2021. Mimochodem volební zákon se přijímá prostou většinou přítomných poslanců, takže Sněmovna, kde mělo Hnutí ANO s podporou KSČM i SPD pohodovou většinu, to asi jenom na nátlak opozice nepřijala. Ostatně přehled hlasování o tomto zákonu je: 96 poslanců pro, 1 poslanec proti, 99 (!) poslanců omluveno (z toho 39 poslanců ANO), 4 poslanci se zdrželi. Zdroj: Odkaz Každý ať si udělá závěr sám, kolika poslancům na tom zákonu tak záleželo, že ani nepřišli na hlasování o něm.
"Polovina národa je dementní," řekl Zeman. Zapomněl dodat "naštěstí", protože to byli jeho fanoušci. A teď jsou Babišovi.
Tak to dost možná AB otevřel Pandořina skříňku 😁😁 ...nebo že by v interním průzkumu začali ANU klesat preference? Každopádně mezi řádky něco bude 🤔🤔
dobrá ... uznávám, že v tomto případě musím dát také tomu starému notorikovi Zemanovi za pravdu ... ale ráda za to tedy nejsem. Hezký den všem. A.M.
Až do teď jsem si myslel, že ten Jablonský, když ho paroduje, tak přehání.
Bohužel, je to spíš naopak.
Jablonský se musí více snažit a dále trénovat, laťka je hodně vysoko.
Jsem zvědav, jak že Babiš bude chovat ke svým voličům a nevolicum, když tvrdil, že rodina je pro něho všechno a pak sejmul nehorázným způsobem vlastního syna.
A jeho priznivci furt nevedi co splnil co udelal a snad mu fandi i v jeho psychoze
Já se mu nedivím. Rumunská cesta už je nachystaná jam nám včera mezi řádky sdělil šéf BIS. Tentokrát by to ale tzv. demokratické strany opravdu přehnaly.
Když se volí šaške, očekávají se cirkuse...
Když už příznivci hnutí neradi čtou fakta o sládkovi z Bratislavy,tak by mohli alespoň poslouchat- co říká?