Pěkný no. Bude pak taky posílat lidi rabovat parlament po vzoru Trumpeťáka?
Ještě si moc dobře pamatuju, jak sliboval, že pokud nevyhraje volby, tak odejde z politiky. Pak najednou že bude konstruktivní opozicí. Teď už mám spíš dojem, že se tu v jeho podání chystá solidní průser.
A až mě tu zase bude někdo tvrdit, že Fiala je ten, kdo šíří nenávist a rozděluje společnost, tak mu pošlu link na tohle cirkusový vystoupení.
A ještě před tím vším kecal něco o tom ze nebude politik.
Stále nedokážu pochopit, co se děje v hlavě člověka, který je schopný jít a téhle pokřivené kreatuře dát lístek ke svojí budoucnosti.
Totéž si myslím já o voličích toho bizarního slepence - současné vládní koalice.
Asi vzal hopsinkovou šťavu.😂
To je fakt už nenormální.
Babiš je už dávno zralej pro Chocholouška. Bohužel se domnívám že ani Chocholoušek by si s ním neporadil.
chocgoloušek by se z něho asi zbláznil. to nedá nikdo, ani mudr nešpor
Pan Babiš by si měl najít nějakého dobré psychiatra, pro nezávislého diváka je velmi nepříjemné sledovat něčí psychotický záchvat v přímém přenosu 😕
Myslíte toho prodavače kol co léčil jeho syna na Krymu? Myslím, že se jmenoval Protopovov......
Pár dní kolem Vánoc a Nového roku, když se estébácký konfident někam vypařil, bylo v naší zemi krásné ticho a klid. Všimli jste si toho taky? A teď ten slovenský Bureš začal zase vřeštět. Už na něj fakt nemám nervy.
Jak tohoto jednoduchého Slováka může někdo volit / jednoduchý znamená hloupý , Babiš se nazval jednoduchým / , snad jedině jednodušší , než sám guru ANO, vrána k vráně sedá . Ten má intelekt hodně nízko, což potvrdil, když dětem ve škole tvrdil, že Slunce je planeta. Absolvoval vůbec ZŠ?
A co jeho lokajové , ti mají intelekt také nízko, nebo nemají sebeúctu , když papouškují po něm?
Naprosto souhlasím.Škoda,že žádná kobliha nečte nic kromě Blesku.Moc bych doporučovala Krysaře.Tam sedí i ta fistule místo píšťaly.Ale je to marnost,kdo četl Krysaře ,nikdy by Babiše nevolil a zbytek....to je asi jediná věc,v které se Zemanem souhlasím.
Dříve jsem prosazoval Fialu ,ale od tý doby co se dali Spolu ,tak není to ono a i Fiala je slabota ,ale koho volit .
Tomu intelektuálnímu impotentovi a psychopatovi by měli sebrat řidičák, pas, občanku a pro sichr i rodný list a dát pod zámek na uzavřené oddělení psychiatrické léčebny. Nebo ho vykopat z Čech až na kraj světa. Třeba do Ruska. Babiš je největší ostuda české politické scény.