Babiš za to nemůže, on to má od přírody.
Příroda snad není takové nemehlo
Jeho vystupování ve veřejném prostoru něco vypovídá o dobré psychické vyrovnanosti.Je to hrůza co se tu rýsuje aby nám vládlo.Nejsme tupý národ?
koukám,jak se tu vyrojili zastánci fialové vlády a s chutí nakládají Babišovi,to se jim jistě ulevilo a s láskou budou věřit v příští fialové volební období s vidinou německých platů
Podsouváte nesmysly. Nemusím být zastáncem Fialy, abych jasně viděl, že Babiš je těžký průšvih pro naši zemi. Vy si snad přejete slovakizaci, hungarizaci nebo rovnou rusifikaci? Poslance za Ano v Evropském parlamentu už Babiš v prorusské partě zaparkoval. Copak potřebujete nějaké další pádnější důkazy? Babiš je zhoubná nemoc naší země.
Čím více ta hysterka kvičí, tím víc jeho jeho ovečky hýkají blahem.
To zrušení voleb prezidenta v Rumunsku v rámci Tik Toku, na popud tajných služeb je v EU ojedinělé. U nás bych to nepředpokládal.
Zdejší progresivističtí zoufalci se ve zdejším skanzenu utěšují na antibabiš orgiích a perlí svou nenávist.Je vám to holoubci houby platné,jasně končíte,volby se blíží kvapem.....
hlupák k hlupákovi
O pokoře nemůže být ani řeč. Ostatně, pochybuji, jestli pan A. Babiš zná vůbec význam tohoto slova.
Dále pretendent premiérského postu (před volbami) poukazuje na to, že ÚS soud zpochybní výsledky voleb. Staví tedy základní demokratickou instituci do špatného světla. Přesněji: Manipuluje veřejné mínění! Nesestavíme-li vládu MY (tedy "JÁ" - A.B.), byl všechno podvod...
Je to zřejmě "rajská hudba" pro jeho stoupence...
Odhlédneme-li od toho, že pan Babiš "pouze opisuje" názory od svých "zářných" zahraničních vzorů, které pak vydává za své, je na pováženou, že tento kandidát na vedení vlády, zpochybňuje základní demokratické principy... Co z toho plyne? Že potenciálnímu premiérovi této republiky demokracie nic neříká! Nám se dostalo časného varování, kam se můžeme po parlamentních volbách ubírat...
Bylo by dobré o poselství pana Ing. Andreje Babiše přemýšlet...
titul Ing. pro oddané slovenské komunisty , ten by nebyl schopen absolvovat vysokou školu technickou
Tak jsem se rozhod. Chtěl jsem ho volit😁, ale když to nemá cenu, protože ÚS stejně volby zruší, tak budu volit někoho jiného, aby stát ušetřil za opakované volby a mohl mě potom ty peníze přidat na důchodu😁.
Škoda...
Nechte laskavě na budoucím vítězi voleb, ať sestaví vládu s tím, koho uzná za vhodného, ať to bude kdokoli. A to i bez vašich knížecích rad.
Makake ještě nevyhrál paní Marto Babišková.
S panem Šafrem naprosto souhlasím.