Za mě, když to bude vykřikovat nějaký Pepík u piva v hospodě, je to ještě svoboda slova. Pokud tohle vykřikuje bývalý premiér, který si dělá zálusk zase premiéra dělat, je to minimálně šíření poplašné zprávy...Já zapomněl, on má vlastně imunitu, on může všechno.
Bože, co nás to čeká
Hodit na něj sítě a poslat na slovač. Jednoduchý Babišův volič slintá blahem. Ale pokud si ho zvolí tak uvidíme ty jejich protažené huby. Čekají na pečený holuby do huby. Ale bude kyselo.
Může mně někdo vysvětlit proč tolik Čechů obdivuje Babiše a dokonce ho skoro každý druhý český volič chtěl, aby byl prezidentem? Některé jevy ve společnosti se nedají uspokojivě racionálně vysvětlit. Já jsem již dávno při vstupu Babiše do politiky napsal, že je to o tom kterak bystřejší Slovák lupič Jánošík dostal přízemního Čecha Švejka. Čas potvrzuje tuto skutečnost a přízemních omezených Čechů neubývá, ba právě naopak, že ANO
Mě spíše zaráží, jak si pan pisálek může dovolit označit voliče ANO za dementní. To je to spojování národa? Když si myslí toto o spoluobčanech, co tady ještě dělá? On osvícený.
Klid, tento provládní plátek i se Šafrem je na úrovni Rudého práva.
Jak jen najít správné označení Hornouhersého estebáka, který pustoší Česko. Tak on, ten pochybný komoušský jedinec, už teď straší lidi tím, že Ústavní soud bude zasahovat do výsledku voleb ??? Neskutečné .... (doplňte sami název tohoto emigranta).
Nechte ho křičet. Třeba mu prdne žilka a bude od něj pokoj. Já to řeším tak, že ty jeho bludy prostě neposlouchám. Tak se chová narcisní, namyšlený magor, který si myslí, že se okolo něho točí svět.
Ta dementní část národa se už prezentovala v minulých parlamentních volbách.
Čejko ty jsi vážne strašně hloupý. A určitě si myslíš jak jsi chytrý viď. Ty jsi tutově volič stbáckého práskače soudem uznaného lháře slováka Babiše alias Bureše.
To vypadá, jak kdyby se pozvolna transformoval na kikinu. To jsou taky pěkné hysterky. Si pak může notovat s Klausem
Babiš je opojen budoucí mocí , ale nyní spíše svou velkou bezmocí . Měl by vyhledat psychiatra , vypadá to na paranoidní schyzofrenii .
Hlupák, který se bojí, křičí nejvíc.
Tak zatím to vypadá, že se nejvíc bojí ti hysteričtí hlupáci co volili současnou vládní prolhanou sebranku...