1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Jeho voliči mu věří. A to je hlavní.

"„Nevinen! Jsem velmi rád, že máme nezávislou justici a soud potvrdil, co jsem od začátku tvrdil. Že jsem nevinný a nic nezákonného jsem neudělal,“ napsal Babiš."

Odkaz

www.seznamzpravy.cz
Video: „Je to politický proces,“ hřímal Babiš. Teď tvrdí, že to neřekl - Seznam Zprávy
Jak mluví Andrej Babiš, když je u soudu jako obžalovaný? Proč popírá slova, která nedávno pronesl? Podívejte se na sestřih záběrů z prvního dne soudního jednání o Čapím hnízdě, jak je zachytila...
1
Před 3 měsíci

....obecně nemám rád uňamčené lidi, ale že bude dávat třetina národa preference nejuňamčenějšímu politikovi Babišovi, to fakt nechápu....

Před 3 měsíci

Jako to se ani nedá číst, co tenhle..... zase plácá. Ale tahle osoba může rozvrátit stát. Kecy, jakože ÚS zruší volby je významný příspěvek k rozvracení ústavních institucí. Typický trumpismus. Je to v podstatě výzva voličům ANO, že pokud by náhodou nevyhráli volby, že to bylo zfalšované a že je nasnadě útok na parlament. Třeba. Hanba všem přílsušníkům ANO, že tohle strpí a zůstávají...

113
Před 3 měsíci
Dominik Bartek

Lituji ty sněmovní stenopisce, co tyhle kydy musejí poslouchat a zapisovat.

84
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Makak to jinak neumí a omlouvám se skutečným makakům, kteří by nikdy nepřísahali na zdraví svých nemocných dětí a nenechali je odvézt na okupované území

15
Před 3 měsíci

Normální lidi to vezmou jako další hysterák, ale bohužel tu bude dost vymazaných kultistů, kteří tohle vezmou vážně a budou to po vůdci papouškovat, jak je předem připravený puč.

10
Před 3 měsíci

Babiš a pokora, dobrý vtip. Zavřete už ho někam do blázince alespoň do voleb, já chci klid.

Před 3 měsíci

Hoďte na toho estébáka síť. 🤣

54
Před 3 měsíci
Luboš Provázek

Nejlépe železobetonovou😂😂

10
Před 3 měsíci

Myslím, že " ječet ' je spolecensky mnohem přijatelnější, než vážně tvrdit že do 4 let zařídí platy jako v Německu. To je teprve děs a hrůza.

11
Před 3 měsíci
Petr Foniok

někdo už takový plat má, jenže nesmí být takový lempl, co jen natahuje ruku ke státu - dej!

8
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Docent Chocholoušek mu dal vycházky?

Ten tvor už je na diagnózu, ale jakou? Sám by nám to mohl říct, když od pultíku tahá diagnózy na ostatní.

46
Před 3 měsíci

Jeste stesti, ze mame nezavisle a objektivni zpravy od Safra, ktery drzi vlajku nasi demokracie.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt