Jeho voliči mu věří. A to je hlavní.
"„Nevinen! Jsem velmi rád, že máme nezávislou justici a soud potvrdil, co jsem od začátku tvrdil. Že jsem nevinný a nic nezákonného jsem neudělal,“ napsal Babiš."
Odkaz
....obecně nemám rád uňamčené lidi, ale že bude dávat třetina národa preference nejuňamčenějšímu politikovi Babišovi, to fakt nechápu....
Jako to se ani nedá číst, co tenhle..... zase plácá. Ale tahle osoba může rozvrátit stát. Kecy, jakože ÚS zruší volby je významný příspěvek k rozvracení ústavních institucí. Typický trumpismus. Je to v podstatě výzva voličům ANO, že pokud by náhodou nevyhráli volby, že to bylo zfalšované a že je nasnadě útok na parlament. Třeba. Hanba všem přílsušníkům ANO, že tohle strpí a zůstávají...
Lituji ty sněmovní stenopisce, co tyhle kydy musejí poslouchat a zapisovat.
Makak to jinak neumí a omlouvám se skutečným makakům, kteří by nikdy nepřísahali na zdraví svých nemocných dětí a nenechali je odvézt na okupované území
Normální lidi to vezmou jako další hysterák, ale bohužel tu bude dost vymazaných kultistů, kteří tohle vezmou vážně a budou to po vůdci papouškovat, jak je předem připravený puč.
Babiš a pokora, dobrý vtip. Zavřete už ho někam do blázince alespoň do voleb, já chci klid.
Hoďte na toho estébáka síť. 🤣
Nejlépe železobetonovou😂😂
Myslím, že " ječet ' je spolecensky mnohem přijatelnější, než vážně tvrdit že do 4 let zařídí platy jako v Německu. To je teprve děs a hrůza.
někdo už takový plat má, jenže nesmí být takový lempl, co jen natahuje ruku ke státu - dej!
Docent Chocholoušek mu dal vycházky?
Ten tvor už je na diagnózu, ale jakou? Sám by nám to mohl říct, když od pultíku tahá diagnózy na ostatní.
Jeste stesti, ze mame nezavisle a objektivni zpravy od Safra, ktery drzi vlajku nasi demokracie.