Držím palce ANO a Babiš mě začíná štvát pro jeho hrubé vystupování , takhle škodí svému hnutí ANO. Věřím, že si to uvědomí a začne se chovat kultivovaně .
Muhehehehheheh vy musíte bát profi komik, že? Takhle hovadsky se choval vždycky a nic jiného neumí. Je to jen podřadný tvor a minule nás málem zbankrotoval.
"za naprostým hňupem kráčí masa jeho podporovatelů" - A musím říct, když s kterýmkoliv z jeho voličů mluvím, tak nedokážu při nejlepší vůli pochopit naprostou iracionalitu, s jakou ho podporují.
Zeman to trefil přesně. Ne jedna polovina, ale jedna třetina.
Já bych řekl, že to je stockholmský syndrom...
Babiš je prolhaný kašpar, ale co si myslet o jeho podržtaškách, které ho obklopují a není jim hanba lhát a dělat ze sebe opravdové idioty za každé situace.
Jejich voličů je mi upřímně líto, když dokáží takovou svoloč obdivovat.
Vypadá jako cvok, ale v tomhle je přesně jeho rafinovanost a taktika. Vytvořit neexistujícího nepřítele nebo problém a před voliči s ním bojovat. Tohle navíc nemíří do řad jeho věrných, ale chce přesvědčit ty zatím mlčící, kteří mají moc volby rozhodnout. Chce je přesvědčit o chobotnici, kterou ovládá současná vláda a později určitě i pan Prezident. On sám přitom ví nejlíp, že justice je u nás nezávislá, vždyť svoje soudy vyhrál. Pozor na něj. Je to extrémně chytrý a rafinovaný populista. Bude ještě boj a on hraje o všechno, takže to bude tvrdé. Agent Bureš se nesmí ani na minutu podceňovat!
Krysař z Hameln pískal na píšťalku, jak to bylo dál, všichni víme. Třeba je ta jeho fistule svým způsobem vábidlo. Imunní nepodlehnou.
Hranolka, pávi atd. Schillerová to vlastně dělá dobře. Cílí na voliče mentálně zaostalé a poněku infantilní. Holt svůj k svému. A že by se tím zabýval Ústavní soud? Dětinskými kreacemi?
Škoda že Alenka nešla za hloupou husu. Ani by se nemusela maskovat.
Na Babiše je třeba hodit síť a převézt k Chocholouškovi. Je to morální vřed na naší zemi, který je třeba vyoperovat než dojde ke zkáze.
Uřvanej nácek
Ovšem groteskni je že nácek bez domova