1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Asi nejlepší by bylo použít jeho osvědčený způsob řešení a poslat ho se statným ošetřovatelem na léčení na Krym.... já bych ho ale radši viděl v krimu...

48
Před 3 měsíci

Všechno lepší než lhář Fiala kromě komunistů

4
Před 3 měsíci
Hacha Petr

A opravdu jste slyšel co Babiš zde i v poslední době říká? Opravdu s těmi nesmysly souhlasíte?

Zobrazit další 2 reakce
Před 3 měsíci

Jsem volič Ano, ať už řekne nějakou volovinu za jeho vlády Jsem makal a měl se dobře. Teď makám stejně a jsem prakticky na 0. Díky Fialovi je tu skoro vše v ..... Jeho sliby byli lži. Koupil jsem si dům ať teď platím 3x vetsi dan z nemovitosti, za elektřinu, za vodu ze studny, takže koho tu chcete volit, lháře nebo člověka co občas se vytoči a mluví rychleji než myslí. Za mě je to jasné a už se těším jestli opravdu zruší většinu toho co filoblb se svetrovou, dredařem a rakokotem zavedli

2
Před 3 měsíci
Petr Chalupa

Zase další člověk, který věří všemu co mu Babiš řekne. Ono to, milý pane, není tak jednoznačné a jednoduché, jak to popisujete a už vůbec to není černobílé. Musíte jít v té úvaze do hloubky a zjistit okolnosti a skutečné důvody popisovaného stavu. Věřte, že ač se to nezdá, zvolením Babiše se celkový stav republiky zhorší, přestože to nebude třeba na první pohled vidět. Stejně tak to bylo i minule a jaké to mělo důsledky vidíme všichni.

Před 3 měsíci

Tenhle uječený zmetek si připravuje český "pochod na Kapitol". Rozeštvávání lidí je jeho silná stránka.

5
Před 3 měsíci

ANO, alespoň v jedné věci měl Zeman pravdu, velká část zdejšího obyvatelstva nemá dostatek rozumu a soudnosti.

Za větší pozornost ale stojí to, co AB vytroubil v rozhovoru pro CNN Prima - slibuje levný plyn (kde ho asi vezme?), chápe Fica, který jel do Moskvy (prý mu jde pouze o levný plyn - takže v tomto bodě máme jasno!), zruší koncesionářské poplatky (lidé tím údajně ušetří - no jasně, ze státního rozpočtu se bude financovat Babišova propaganda), EU dělá všechno špatně a on je pro suverenitu. V souvislosti s "levným plynem" je zřejmé, o koho by se ta suverenita opírala. Fuj tajbl.

1
Před 3 měsíci

Babiš hýká jako osel - věty postrádající jakýkoliv smysl. Čeká nás strašné utrpení poslouchat to po volbách ze Strakovky s double Karlem a obézní vílou Alánkou z tik toku bez znalosti ekonomie na MF. Jeho voliči jsou osli a zřejmě rozumí jeho řeči.

9
Před 3 měsíci
Iveta Tetourová

On ale už ani nemá potřebu být premiérem. Na vše už má lidi.

Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Nemá roušku a pokecal mikrofon jedovatými slinami, ještě by se mohla Schillerová otrávit, to by byla bomba.

1
Před 3 měsíci

Obdobné preference měl Babiš i v roce 2021. Skutečný zisk byl 27 %. Ano, dnešní vládě pomohly propadné hlasy. To letos nastat nemusí, tak tu opět budeme mít koalici ANO a komunistů kamuflovaných ve Stačilo! tzv. Vidláka.

29
Před 3 měsíci

Třicet procent lidí toto nevidí a neslyší. Noviny nekupují ( toaleťák je v každé sámošce), na televizi nekoukají ( chodí spát se soumrakem, aby brzo vstali do práce v podnicích Agrofertu) , internet neumí používat ( už jim to nestojí za to se to učit). Pro ostatních 70 procent je to ukázka, jaký to bude předseda vlády.

4
Před 3 měsíci

Jak by ne zval vsak hnutí ANO.je zlo!!! A SPD jak by smet.ono nestaci co je tam tet ale ty to dve no to us muzem cele za balit !! Po ukazujeme na jine staty ale tady to lepsi neni.. Proto je dobry ze bude i korespondacni volba povolena aby i mlady dali na. Vědomí ze nesouhlasi stim co se deje ve vládě... A to nemluvim jak se mluvi o svobode slova !! A nazoru to tu taky neni kdyz člověk vezejne nemuze ric co si misly o vlade !!!!(jako takové!!!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt