Lidé pracující pro Bureše jsou tak schopni, že mohou zastávat i více funkcí. Zato lidé v opozici Bureše nejsou schopni zvladat ani jednu. Tak to řekl vudce , proto je to pravda.
Tato paní si nevidí do úst.
Proč nekritizuje sběratele funkci Bělicu? Trn má více než 10 funkci a vše zvládá.
Je vidět, jak jsou tyto funkce náročné.
Má strach! O této sektě/ straně ANO je škoda mluvit.
Komentovat tuhle benešovskou VIPku snad ani nemá cenu.
Pohádka,jak se kadeřnice dostala až do Bruselu!
Výše její IQ ji nedovolí si to vůbec uvědomit, stejně jako její voliči. Tato paní by mohla max. prodávat brambory a ještě by prodělala. ANO si to může dovolit, zaslepenost jejich voličů je nebetyčná.
Stále jsem nevěděla proč mně u jejího jména vždy naskakuje TRHOVKYNĚ, tak nyní je mi již jasné. Prodavačka brambor by jí seděla.
ANOfert měl vždy rozdílné metry. Co je u jiných neslučitelné je u členů ANO nutné.
Ta je tak neskutečně nechytrá, že nechápu jak takovou Marfušu někdo mohl volit. Její prostoduchost nezná mezí. Přece nejde aby její voliči byly ještě hloupější, to už snad ani nejde.😉
Jak vidno, jde
Větší hlupaňu těžko hledat a taková nás zastupuje v Europarlamentu? To zase bude ostudy!
v europarlamentu ostuda nebude-nebude dělat nic
Tahle paní je tak hloupá, že je pro mne až nepochopitelné jak mohla být opět zvolena nejprve do národního a pak i do Evropského. Bláhově jsem si myslel, že když se musela s ostudou pakovat z hejtmanské pozice tak, že se s ni sekta ANO rozejde, ale tam musí být taková personální bída, že resuscitují i tuhle zoufalku.
no, bohužel je to úrovní voličů. Taky přestávám to chápat....tu hloupost nerozeznat podstatu od následků a jen kritizovat, namísto toho, abychom uvažovali jak stav zlepšit...
Jaroslava Pokorná Jermanová je ještě členkou Dozorčí rady v nemocnici Příbram a Benešov ale moc tam nechodí. Prý toho má moc. Nicméně odměna přichází pravidelně každý měsíc.
Tak to je důležité , jestli chodí pravidelně finanční odměna , poté je slučování funkcí nutné. Vzala si ssebou do světa kolouška , a kde má kolouch auto placené státem / námi / . Pokud koloucha nemá u sebe tak si bude muset brzo najít nějakého blba , ale musí spěchat , protože se na ni věk a její IQ dosti podepisuje. Je opravdu hodně mdlého rozumu, ostatně v ANO to ani jinak nejde.
Toto je výsledek voleb a o čem to svědčí ? O (ne) vzdělanosti, nezájmu zjistit si fakta, nechat se vést jako loutka a čekat na pečené holuby. Ty ale dostanou jen zvolení.